داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

9

ادویه سمنو؛ ترکیب اصلی ادویه سمنو چیه؟

  • کد خبر : 29842
  • 27 بهمن 1401 - 6:11
ادویه سمنو؛ ترکیب اصلی ادویه سمنو چیه؟

ادویه سمنو و راز خوشمزه تر شدن سمنوهای خانگیسمنو دسر خوشمزه و قدیمی است که ایرانیان آن را سمبل قدرت، خیر و برکت دانسته و بر سر سفره هفت سین قرار می دهند. برای تهیه سمنو فوت و فن هایی لازم است که سمنو شما را خوشمزه تر می کند، برخی از افراد می پندارند […]


ادویه سمنو و راز خوشمزه تر شدن سمنوهای خانگیسمنو دسر خوشمزه و قدیمی است که ایرانیان آن را سمبل قدرت، خیر و برکت دانسته و بر سر سفره هفت سین قرار می دهند. برای تهیه سمنو فوت و فن هایی لازم است که سمنو شما را خوشمزه تر می کند، برخی از افراد می پندارند در تهیه سمنو باید از ادویه مخصوصی استفاده نمود، به نظر شما ادویه سمنو چیست؟ در این بخش از آموزش آشپزی نمناک سوال پرتکرار کاربران درباره ادویه سمنو را پاسخ گفته ایم.ادویه مخصوص سمنو چیست؟برای تهیه سمنو از موادی چون گندم، آرد و خلال بادام و پسته استفاده می کنند، بر خلاف باور بسیاری از افراد در تهیه سمنو هیچ ادویه ای کاربرد ندارد، استفاده از ادویه در تهیه سمنو طعم آن را تغییر می دهد.برای تهیه یک سمنو خوشمزه:سمنو را در ظروف مسی بپزید.برای تهیه سمنو از گندم مرغوب، گندمی که قابلیت جوانه زدن داشته باشد، استفاده نمایید.مداوم سمنو را هم بزنید تا سمنو ته نگیرد.نگذارید گندم سبز شود و تنها از جوانه سفید گندم استفاده کنید.هنگامی که سمنو جوشید و رنگ آن تیره شد، حرارت اجاق گاز را روی متوسط قرار بدهید و زیر دیگ سمنو شعله پخش کن قرار دهید تا آب سمنو بخار شود.بعد از به غلظت رسیدن سمنو،دم کنی را بر روی قابلمه قرار بدهید و درب دیگ سمنو را ببندید تا دم بکشد.مدت پخت سمنو معمولا ۱۵ تا ۱۸ ساعت است.سمنو ی را در ظرفی بریزید و با خلال بادام وپسته تزئین کنید و آن را نوش جان کنید.اگر قصد دارید از سمنو برای زمان طولانی مثل ۳ تا ۴ ماه نگهداری کنید، سمنویی غلیظ بپزید و به هیچ عنوان به آن آب اضافه نکنید تا سمنو کپک نزند و مدت زمان زیادی ماندگاری داشته باشد.

بیشتر بخوانید
راز خوشمزه شدن کیک لیمو خانگی + آموزش
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29842

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها