ادویه همبرگز و راز خوشمزگی همبرگر خونگی و رستورانیادویه همبرگر هم مثل ادویه هر غذای دیگری، تاثیر فوق العاده ای در بهتر شدن طعم این غذا دارد، برای همین بسیاری از خانم های خانه دار مایلند تا از راز اصلی و ترکیبات این ادویه مطلع شوند.شاید طعم و بویی که گوشت و مواد لازم همبرگر دارد برای همه خوشایند نباشد برای همین، برای رفع این بو و خوشمزه شدن همبرگر باید آن را با یک ادویه خوب و خوش عطر ترکیب کنید. در این بخش از آشپزخانه نمناک و آموزش آشپزی، طرز تهیه دو نوع از بهترین ادویه های همبرگر را برایتان آورده ایم.طرز تهیه همبرگرمواد لازم برای تهیه ادویه خانگی همبرگرمواد لازممیزان لازمپاپریکا۱ قاشق غذاخوریشکر قهوه ای۱ قاشق غذاخوریپیاز چرخ کرده خشک شده۲ قاشق غذاخورینمک۱ قاشق چایخوریفلفل سیاه۱ قاشق چایخوریپودر سیر۱ قاشق چایخوریریحان خشک شدهنصف قاشق چایخوریفلفل قرمز خرد شده ۱/۴ قاشق چایخوریطرز تهیه ادویه خانگیهمه مواد را در ظرفی با یکدیگر ترکیب نمایید.۱ قاشق غذاخوری ادویه را به ازای هر نیم کیلو گوشت به مواد اضافه کنید.۱ قاشق غذاخوری سس سویا نیز برای مرطوب و خوشمزه تر شدن همبرگر به آن بیافزایید.ادویه را در ظرف دربسته تا ۳ ماه نگهداری کنید.به جای پاپریکا می توانید از فلفل دلمه ای استفاده کنید.ترکیب پاپریکا، پودر سیر و شکر قهوه ای به این ترکیب خاص حالت کبابی می بخشد.مواد لازم برای تهیه ادویه تند همبرگرمواد لازممیزان لازمپودر فلفل سیاه۱ قاشق غذاخوریپودر فلفل سفید۱ قاشق غذاخوریپودر پاپریکا دودی۱ قاشق غذاخوریپودر فلفل چیلی۱ قاشق غذاخورینمک۲ قاشق غذاخوریپودر سیر۱ قاشق غذاخوریپودر پیاز۱ قاشق غذاخوریپودر خردل۱ قاشق غذاخوریدستور تهیه ادویه تندتمامی مواد بالا را داخل مخلوط کن ریخته و به خوبی هم بزنید.ادویه را چند بار الک کنید تا به خوبی یکدست شوند.ادویه را داخل شیشه ای خشک و تمیز بریزید.بهتر است ادویه را در یخچال نگهداری کنید.یک قاشق و نیم از این ادویه را به ازای هر نیم کیلو گوشت چرخکرده با آن مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید.
ادویه ای که رستوران ها به همبرگر میزنن+ طرز تهیه
ادویه همبرگز و راز خوشمزگی همبرگر خونگی و رستورانیادویه همبرگر هم مثل ادویه هر غذای دیگری، تاثیر فوق العاده ای در بهتر شدن طعم این غذا دارد، برای همین بسیاری از خانم های خانه دار مایلند تا از راز اصلی و ترکیبات این ادویه مطلع شوند.شاید طعم و بویی که گوشت و مواد لازم همبرگر […]
- 426 بازدید
- بدون دیدگاه