داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

35

دلیل رنگ نگرفتن سمنو و راز خوش رنگ شدن سمنو

  • کد خبر : 29950
  • 10 اسفند 1401 - 7:30
دلیل رنگ نگرفتن سمنو و راز خوش رنگ شدن سمنو

رنگ سمنو؛ چرا سمنو رنگ نمیگیره؟سمنو دسر خوشمزه و غلیظ و کشداری است که مزه شیرین و رنگ قرمز زیبایی دارد. سمنو را می‌توان به صورت آماده از بیرون تهیه کرد اما طرز تهیه سمنو در منزل هم کار سختی نیست و باید در پخت آن نکاتی را رعایت نمود تا یک سمنوی خوشمزه با […]


رنگ سمنو؛ چرا سمنو رنگ نمیگیره؟سمنو دسر خوشمزه و غلیظ و کشداری است که مزه شیرین و رنگ قرمز زیبایی دارد. سمنو را می‌توان به صورت آماده از بیرون تهیه کرد اما طرز تهیه سمنو در منزل هم کار سختی نیست و باید در پخت آن نکاتی را رعایت نمود تا یک سمنوی خوشمزه با طعم و رنگ بی نظیر تهیه نمود. برای تهیه سمنو با رنگ قرمز یا قهوه ای خوشرنگ نکات این بخش از آموزش آشپزی نمناک را مطالعه نمایید.چرا رنگ سمنو قرمز نمیشه؟علت خوشرنگ نشدن سمنو را در موارد زیر جستجو کنید:در هنگام پخت سمنو از قابلمه مناسب و مسی استفاده نمی کنید.حرارت پخت سمنو خیلی کم یا خیلی زیاد بوده است.مدت زمان پخت سمنو کم بوده است.از جوانه گندم سبز شده استفاده کرده اید.اجازه نداده اید سمنو دم بکشد.راز و راه خوشرنگ شدن سمنوبرای خوشرنگ شدن سمنو بهتر است:این دسر خوشمزه را در قابلمه مسی تهیه نمایید، اینگونه دسر شما قهوه ای روشن می شود.در پخت سمنو با رنگ قرمز عالی، حتما به شعله گاز توجه کنید و سمنو را با حرارت ملایم بپزید.در پخت سمنو صبر و حوصله داشته باشید و عجله نکنید و اجازه دهید سمنو کامل جا بیفتد.برای خوشرنگ شدن سمنو بعد از پخت حدود ۲ ساعت درب قابلمه را با یک دم کنی بپوشانید تا سمنو دم بکشد. شعله گاز در این مرحله باید تا حد امکان کم باشد تا رنگ سمنو تیره شود. در طول این مدت گاهی سمنو را هم بزنید تا ته نگیرد.اگر مقدار سمنوی شما کم است و در قابلمه کوچکتری آن را پخته اید، به جای دم انداختن آن میتوانید قابلمه سمنو را به مدت یک ساعت درون فر قرار دهید تا آماده شود.توجه داشته باشید که جوانه های گندم به هیچ وجه نباید سبز بشوند، در غیر این صورت از خیر داشتن سمنو خوشرنگ بگذرید.اگر سمنو در حین پخت غلیظ شد اما رنگ آن به رنگ دلخواه ما در نیامد، دو الی سه لیوان آب به آن بیافزایید و هم زده و بگذارید باز هم خوب بجوشد و مجددا دم بکشد.برای خوش رنگ شدن سمنو، سه ساعت مانده به اینکه سمنو دم بکشد، حتما به آن روغن اضافه نمایید.برای خوش رنگ شدن سمنو، در هنگام پخت و جوش آمدن آن به ظرف مسی یکی دو قالب لیوانی یخ بیاندازید تا سمنو قرمز زیبا و کامل مغز پخت شود.

بیشتر بخوانید
ترفندی جالب برای تیره و سیاه شدن قورمه سبزی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29950

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها