داغ‌ترین‌ها

عجیب ترین بیماری هایی که در جهان وجود دارند تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای ۴ نفر تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه

5

قلقی برای خوشمزه شدن پنکیک

  • کد خبر : 29978
  • 12 اسفند 1401 - 7:41
قلقی برای خوشمزه شدن پنکیک

پنکیک خانگی و رازهای خوشمزگی مناسب طرزتهیه پنکیکپنکیک یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که در تابه و معمولا برای میان وعده یا صبحانه تهیه می شود. اگر از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شده‌اند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستید، پیشنهاد می کنیم […]


پنکیک خانگی و رازهای خوشمزگی مناسب طرزتهیه پنکیکپنکیک یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که در تابه و معمولا برای میان وعده یا صبحانه تهیه می شود. اگر از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شده‌اند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستید، پیشنهاد می کنیم پنکیک خوشمزه تهیه نمایید. در این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک نکات خوشمزه شدن پنکیک را برای تهیه یک پنکیک خانگی عالی ذکر نموده ایم.پنکیک خانگی بدون شیر؛ به جای آب از شیر استفاده کنیدبرای تهیه پنکیک می توانید از آب یا شیر استفاده نمایید اما استفاده از شیر سبب خوشمزگی پنکیک می شود پس اگر می خواهید پنکیک خوشمزه تری بپزید، به جای آب از شیر استفاده کنید.با آب میوه به پنکیک طعم دهیدبرای طعم دادن به پنکیک می توانید از آب پرتقال، آب هلو یا هر میوه دیگری که دوست دارید، استفاده نمایید. برای تهیه پنکیک با آب میوه می توانید نصف لیوان شیر و نصف لیوان آب میوه اضافه کنید.آرد پنکیک را الک کنیدبرای تهیه مایه پنکیک بهتر است آرد را دو بار الک کرده و سپس به باقی مواد در پنکیکتان بیافزایید تا مایه ی پنکیک شما یکنواخت تر گردد.به مایه پنکیک استراحت دهیدبرای اینکه پنکیک شما نرم و پف دار شود، اجازه دهید مایه پنکیک استراحت کند. اگر شما بگذارید مایه ی پنکیک به خوبی استراحت کند، نشاسته ای که در آن وجود دارد آرام تر می شود و کیک شما بسیار نرم و پف دار می شود.وانیل را از مواد اولیه پنکیک حذف کنیداگر درون پنکیک طعم وانیل را نمی پسندید می توانید آن را حذف نمایید، یک نکته مهم در مورد اضافه کردن وانیل که باید مقدار بسیار کمی وانیل اضافه کنید، چون اگر وانیل بیشتر از حد باشد باعث تلخی طعم پنکیک خواهد شد.مایه پنکیک را زیادی هم نزنیدبرای تهیه پنکیک، اصلاً نباید مایه ی پنکیک را زیاد هم بزنید. زیاده‌روی در همزدن مایه ی پنکیک سبب می شود بعد از پخت، پنکیک شما بسیار سفت شود.برای تهیه پنکیک از روغن گیاهی استفاده نماییداگر رژیم کاهش وزن دارید، برای تهیه پنکیک می توانید از روغن کانولا یا روغن های گیاهی دیگر استفاده کنید.پنکیک را با کره بپزیدبرای لذیذتر شدن طعم پنکیک مقداری کره به مایه آن اضافه کنید یا می توانید پس از پایان پخت پنکیک ها کره را اضافه کنید.با بکینگ پودر، پنکیک را پف دار کنیدبرای اینکه پنکیک شما پف دار، خوشمزه و زیباتر شود، از بکینگ پودر هم در پخت پنکیک استفاده کنید. البته استفاده از این پودر کاملا اختیاری است.برای پخت پنکیک از تابه ی تفلون استفاده کنیداستفاده از تابه تفلون برای پخت پنکیک سبب می شود که پنکیک شما به هیچ عنوان به تابه نچسبد. برای تهیه پنکیک به تعداد زیاد، از تابه های بزرگتری استفاده کنید.پنکیک را اینگونه سرخ کنیدبرای سرخ کردن پنکیک با مقدار کمی روغن مایع کف تابه را چرب کنید، حالا به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد داخل تابه بریزید (نیاز نیست خودتان مایه پنکیک را پخش کنید چون خودش باید به حدی شل باشد که خود به خود پخش شود) و اجازه دهید حباب بزند. بعد از تشکیل حباب های ریز روی پنکیک، پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم به خوبی بپزد. اگر پنکیک برشته دوست دارید، می توانید مدت زمان بیشتری را به پنکیک بدهید تا به طور کامل سرخ و برشته شود. توجه کنید که برای هر طرف پنکیک فقط یک بار سرخ‌شدن کافی است و نیازی نیست که پنکیک را بارها بچرخانید.از قالب پنکیک کمک بگیریداگر می‌خواهید پنکیک زیباتری داشته باشید، حتماً از قالب های پنکیک استفاده کنید. این کار هم به تزیین و زیبایی پنکیک کمک می‌کند و هم کار شما را راحت تر می کند.پنکیک را مقوی تر کنیداگر می خواهید پنکیکی مقوی تهیه کنید، آن را با استفاده از میوه های مختلف مثل توت فرنگی و موز تزئین نمایید. می توانید عسل، کره و شکلات آب شده روی پنکیک بریزید و یا پنکیک را با پودر نارگیل، دارچین و لیمو تست کنید. اگر این پنکیک خانگی را برای صبحانه میخواهید، می‌توانید برای تزئین از خامه، عسل و مربا نیز استفاده کنید. خیلی از افراد لابلای پنکیک ها خامه میریزند و حتی به کمک توت فرنگی نیز آن را کمی حجیم می کنند.

بیشتر بخوانید
گرفتن نفخ حبوبات در زمان کم و بدون خیساندن
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29978

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها