داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

12

رازی که کیک هویج رو چند برابر خوشمزه تر میکنه

  • کد خبر : 30006
  • 15 اسفند 1401 - 8:01
رازی که کیک هویج رو چند برابر خوشمزه تر میکنه

کیک هویج ساده و نکاتی برای خوشمزه تر شدن کیک هویج خانگیکیک هویج یکی از انواع کیک های خوشمزه است که طرز تهیه آسانی دارد. بسیاری از قنادان حرفه ای با استفاده از نکاتی که در این بخش از رازهای شیرنی پزی نمناک آورده ایم، کیک هویج را خیلی خوشمزه با بافت عالی درست می […]


کیک هویج ساده و نکاتی برای خوشمزه تر شدن کیک هویج خانگیکیک هویج یکی از انواع کیک های خوشمزه است که طرز تهیه آسانی دارد. بسیاری از قنادان حرفه ای با استفاده از نکاتی که در این بخش از رازهای شیرنی پزی نمناک آورده ایم، کیک هویج را خیلی خوشمزه با بافت عالی درست می کنند. اگر کیک هویج شما خوش طعم، خوش عطر و پف دار و… نمی شود، حتما شما نیز این نکات را در هنگام تهیه آن رعایت نمایید تا مانند قنادان حرفه ای کیک هویج بپزید.مواد کیک هویج را به دمای محیط برسانیدحتماً در پخت هر کیکی باید موادی را که داخل یخچال هستند حداقل نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید در نتیجه اگر کیک شما خوب پف نکرده یکی از علت‌های آن ممکن است این باشد که تخم مرغ را مستقیم از یخچال خارج کرده و در کیک استفاده کرده اید.هویج را رنده ریز بزنیدبرای تهیه کیک هویج باید از هویج های سالم استفاده نمایید، شما باید هویج ها را رنده کنید، بهتر است برای رنده کردن هویج ها از طرف ریز رنده استفاده کرده و هویج ها را رنده درشت نکنید.به مقدار هویج رنده شده توجه نماییدیکی از نکات کلیدی برای خمیر نشدن کیک هویج استفاده از مقدار مناسب هویج رنده شده است، پس به هیچ وجه مقدار هویج رنده شده را تغییر ندهید و کم و زیاد نکنید.مواد را به اندازه و به ترتیب اضافه کنیداز یک دستور امتحان شده برای تهیه کیک هویج استفاده نمایید و مواد را به اندازه و به ترتیب اضافه کنید زیرا این کار تاثیر مستقیم در پف کردن کیک هویج دارد.مقدار بکینگ پودر باید اندازه باشدبرای تهیه یک کیک پف دار هویج حتما به میزان بکینگ پودر دقت نمایید، استفاده کم و ناکافی از بکینگ پودر سبب می شود کیک هویج خمیر شود. حتما بکینگ پودر شما باید تازه باشد.آرد را الک کنیدبرای تهیه کیک هویج بهتر است ابتدا آرد را چند بار الک کرده تا از هم باز شود و سپس به مقدار کافی از آن درون کیک هویج استفاده نمایید.گردو یا کشمش اضافه نماییدبرخی افراد برای خوشمزه تر شدن کیک هویج به آن گردو یا کشمش اضافه می کنند، شما باید برای افزودن گردو به کیک هویج، گردوهای خرد شده را با آرد مخلوط و سپس به مواد کیک بیافزایید.با دارچین طعم کیک دارچین را خوشمزه تر کنیدبرای اینکه کیک هویج شما خوشمزه تر شود، از دارچین برای طعم دادن به آن استفاده نمایید، دارچین طعم کیک هویج شما را بی نظیر و خوشمزه خواهد کرد.در هم زدن کیک هویج دقت کنیدبرای تهیه کیک هویج حتما باید به زمان هم زدن مواد کیک نیز توجه نمایید، مواد کیک هویج را در ابتدا نباید خیلی کم هم بزنید، هم زدن تخم مرغ ها به اندازه کافی در پف کیک و بو تخم مرغ نگرفتن کیک تاثیر گذار است اما باید تواجه نمایید بعد از افزودن آرد حتما مواد را کم و به صورت دورانی با لیسک مخلوط نمایید.از قالب میان تهی استفاده نماییدبرای تهیه کیک هویج بهتر از قالب میان تهی استفاده کنید تا به بافت و پف نهایی برسد.به اندازه قالب توجه کنیدبرای تهیه کیک هویج قالبی با اندازه مناسب انتخاب نمایید، قالبی که نسبت به مواد کیک بزرگ یا خیلی کوچک نباشد، قالب را چرب نمایید و دو سوم آن را پر کنید.به دمای فر توجه نماییدبرای تهیه کیک هویج فر را از قبل روشن نمایید تا فر گرم شود، برای تهیه این کیک نباید دمای فر خیلی زیاد یا خیلی کم باشد، فر را روی درجه مناسب گفته شده در دستور تهیه قرار دهید تا کیک شما بافت خوبی بیابد.کیک هویج را بلافاصله از فر خارج نکنیدقبل از خارج کردن کیک هویج از فر، فر را خاموش کرده و در فر را باز کرده و کیک را کمی داخل فر نگه دارید و کیک را بلافاصله خارج نکنید، به دلیل اینکه بعضی اوقات امکان دارد پف کیک فروکش کند.کیک را پس از خنک شدن از قالب در آوریدهیچگاه کیک هویج داغ را از قالب خارج نکنید، اجازه دهید کیک سرد شود و سپس کیک را از قالب جدا کرده و بعد در ظرف مورد نظر برمی گردانید.اگر کیک را زود از قالب خارج کنید این کار باعث چسبنده شدن روی کیک و خرد شدن کیک شما می‌شود.به زمان پخت کیک توجه نماییددر تهیه کیک هویج به زمان پخت کیک نیز توجه نمایید، اگر کیک را زود از فر خارج نمایید، کیک شما بافت خوبی نخواهد داشت پس، بعد از گذشت ۳۰ دقیقه از پخت کیک هویج داخل فر، یک خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید، در صورتی که چیزی به خلال دندان نچسبید، یعنی کیک آماده است.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه خورش ناردون مجلسی با مرغ
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=30006

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها