داغ‌ترین‌ها

طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که …

3

کودکان امروزی گستاخ تر و بی ادب ترند چون …

  • کد خبر : 30162
  • 03 فروردین 1402 - 10:31
کودکان امروزی گستاخ تر و بی ادب ترند چون …

علت و ریشه ی گستاخی کودکان امروزیکودکان یک نعمت الهی هستند اما مواقعی وجود دارد که آن ها اعصاب والدین خود را تحریک می ‎کنند، به خصوص زمانی که رفتار بی ادبانه و گستاخانه از آن ها سر می ‎زند . در این قسمت از رازهای تربیت فرزند در نمناک سعی می‎ کنیم به والدین […]


علت و ریشه ی گستاخی کودکان امروزیکودکان یک نعمت الهی هستند اما مواقعی وجود دارد که آن ها اعصاب والدین خود را تحریک می ‎کنند، به خصوص زمانی که رفتار بی ادبانه و گستاخانه از آن ها سر می ‎زند . در این قسمت از رازهای تربیت فرزند در نمناک سعی می‎ کنیم به والدین در درک بهتر فرزندانشان و تربیت یک کودک گستاخ و بی ادب کمک کنیم .۵ دلیل گستاخی کودکان امروزی و بی شرمانه بی ادب بودن آنها۱. عدم حضور در اجتماع مناسبوالدین امروزی سخت تلاش می ‎کنند که به طور مستقل فرزندشان را تربیت کنند و تصور می‎ کنند افرادی که در تلاش به کمک آن ها در تربیت کودکشان هستند پای خود را از گلیمشان فراتر گذاشته اند ، حتی اگر آن ها پدر بزرگ و مادر بزرگ فرزندشان باشند .برعکس، نسل های قدیمی می ‎دانستند که یک جامعه باید با زندگی کودک درگیر شود و این به کودکان می ‎آموزد که در زندگی خود به سایر بزرگسالان احترام بگذارند که در غیر اینصورت، آن ها بدون داشتن ارتباط عاطفی با دیگر افراد جامعه بزرگ می ‎شوند .۲. والدین از میانبر های خیلی زیادی استفاده می ‎کننددر گذشته، بچه ها در اتومبیل ها به رادیو گوش می ‎دانند و مجبور بودند آخر هفته ها صبح زود از خواب بیدار شوند تا بتوانند کارتون تماشا کنند . امروزه بچه ها به راحتی صاحب تبلت و گوشی هوشمند می ‎شوند و می ‎توانند به راحتی از موسیقی و فیلم های مورد علاقه خود لذت ببرند .مشکل این جاست که در چنین حالتی والدین دیگر نمی‎ توانند آن طور که لازم است با فرزندان خود ارتباط برقرار کنند . کودکان نیاز به یک رابطه انسانی دارند و نباید در سنین کم ، بیش از اندازه مستقل باشند .۳. تحمل بیش از حد والدینغالبا وقتی بچه ها بد رفتاری می ‎کنند، ما آن ها را تحمل می‎ کنیم زیرا تصور می‎ کنیم آن ها کم سن تر از آنند که بتوانند کارهای اشتباه خود را درک کنند . ما احساس می ‎کنیم که کودکان ساده لوح و بی گناه اند اما این به آن ها اعتبار کافی نمی ‎دهد. کودکان هر چیزی را به سرعت می ‎آموزند و بنابراین مهم است که والدین رفتار های بد آن ها را به سرعت اصلاح کنند تا متوجه شوند که برخی از عاداتشان اشتباه است .۴. عدم ایجاد مسئولیت پذیری در کودکوالدین امروزی آموخته اند که به فرزندان خود اعتبار بیشتری دهند و نسبت به عقایدشان ارزش قائل شوند. در حالی که این به خودی خود چیز بدی نیست، اما نباید در انجام این کار افراط ورزید.کودکان باید به طریقی رفتار کنند که به این واقعیت احترام بگذراند که آن ها همیشه کوچک نخواهند بود . هنگامی که به آن ها امتیاز بیشتری می ‎دهید ، نشان دهید که باید مسئولیت پذیری بیشتری از خودشان نشان دهند .۵. والدین تمام وقت در اختیار فرزندشان هستندکودکان قرار است مرکز زندگی والدین خود باشند اما والدین نیز برای خودشان به زمان احتیاج دارند . این نه تنها برای والدین مفید است ، بلکه فرزندان نیز باید درک کنند که والدین باید برای پیشرفت اخلاقی و معنوی خودشان آرامش داشته باشند . والدین باید این مسئله را برای فرزندانشان روشن کنند که آن ها فقط متعلق به فرزندانشان نیستند و بچه ها نیز یاد خواهند گرفت که همه به احترام و توجه نیاز دارند .

بیشتر بخوانید
نحوه آموزش صبر و بردباری به کودکان
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=30162

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها