داغ‌ترین‌ها

شوخی دور از انتظار ترلان پروانه با قیافه خودش+ عکس عجیب ترین بیماری هایی که در جهان وجود دارند تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای ۴ نفر تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر

3

راز غلیظ و خوشمزه شدن سوپ افطاری

  • کد خبر : 30246
  • 10 فروردین 1402 - 11:11
راز غلیظ و خوشمزه شدن سوپ افطاری

راه و روش حرفه ای ها برای خوشمزه شدن سوپسوپ، یکی از محبوب‌ترین و لذیذترین غذاهایی است که با مواد مختلفی مانند سبزیجات، گوشت و… تهیه می شود. سوپ که در بیشتر مهمانی ها و مجالس به عنوان پیش غذا سرو می شود و به دلیل داشتن مواد مغذی و ویتامین ها غذای خوبی برای […]


راه و روش حرفه ای ها برای خوشمزه شدن سوپسوپ، یکی از محبوب‌ترین و لذیذترین غذاهایی است که با مواد مختلفی مانند سبزیجات، گوشت و… تهیه می شود. سوپ که در بیشتر مهمانی ها و مجالس به عنوان پیش غذا سرو می شود و به دلیل داشتن مواد مغذی و ویتامین ها غذای خوبی برای کودکان محسوب می شود. برخی از افراد در پخت سوپ خبره و زبانزد هستند و سوپ های خوشمزه و لذیذ می پزند، اگر شما هم از دوستداران این غذا هستید، در این بخش از آشپزخانه نمناک فوت کوزه گری این آشپزان توانا را آورده ایم، برای لذیذ تر شدن سوپ از روش های زیر استفاده کنید.استفاده از مواد اولیه تازهیکی از اصلی ترین رازهای خوشمزه شدن سوپ این است که باید از مواد غذایی تازه برای آن استفاده نمایید. سبزی و صیفی جات منجمد طعم خوب سوپ شما را از بین می برد پس اگر می خواهید سوپی خوشمزه بپزید، همیشه از سبزیجات و صیفی جات تازه استفاده کنید.افزودن مرغ یا گوشتبرای گرفتن بوی مرغ یا گوشت، سیر و پیاز شسته را درسته در قابلمه بریزید و در آخر پخت یا از قابلمه خارج کنید و یا کاملا له کنید و دوباره به قابلمه برگردانید.افزودن عصاره یا آب قلمبرای خوش طعم و عطر شدن سوپتان از عصاره مرغ و عصاره گوشت استفاده نمایید. توجه کنید عصاره ها مقداری نمک دارند پس بعد از افزودن عصاره از ریختن نمک بدون چشیدن سوپ خودداری نمایید. اگر خودتان در خانه آب گوشت یا قلم دارید می توانید آن را صاف کرده و چربی اضافی آن را بگیرید و به سوپ کنید.افزودن آب کمتر به سوپسوپ های غلیظ معمولا از سوپ های خیلی رقیق خوشمزه تر هستند پس آب سوپ باید متعادل باشد. برای غلیظ کردن سوپ می توانید دو قاشق چای خوری آرد را در کمی آب سرد کامل حل کنید و سپس در سوپ بریزید تا گوله نشود.استفاده از آب لیموی تازهاگر می خواهید سوپتان طعم و عطر بی نظیری بگیرد، در اواخر پخت سوپ به آن کمی آبلیمو بیافزایید. شما می توانید سوپ جو را با برش های تازه لیمو ترش سرو کنید.استفاده از کره و روغنبرای خوشمزه شدن سوپ می توانید کمی کره یا روغن در سوپ بریزید اما سوپ نباید خیلی چرب باشد. اگر سوپ شما به هر دلیلی چرب شد اجازه دهید در یخچال کمی خنک شود تا راحت تر بتوانید چربی اضافی را از روی آن بردارید.گذاشتن سوپ داخل یخچالبرای اینکه سوپ شما جا افتاده تر و خوشمزه تر شود، شب قبل از مهمانی سوپ را بپزید و سوپ آماده را داخل یخچال قرار دهید و فردا فقط سوپ را گرم کنید تا یک سوپ خوشمزه داشته باشید.اضافه کردن شیر و خامهسوپ های خامه و شیر بسیار خوشمزه هستند زیرا شیر و خامه سوپ را چرب و غلیظ می کنند، اگر این نوع سوپ ها را دوست دارید چند نکته را در پخت سوپ رعایت نمایید. برای پخت سوپ با شیر، حتما شیر را از قبل گرم کنید تا باعث بریده شدن سوپ نشود. برای اینکه خامه نبرد ابتدا خامه را با ۳ قاشق آب لیمو ترش یا سرکه مخلوط کنید و اجازه بدهید کمی در یخچال بماند. سپس سوپ داغ را به تدریج و به آرامی به خامه اضافه کنید.افزودن سبزیجات در اواخر پختبرای اینکه عطر و طعم سبزیجات حفظ شود، بهتر است سبزیجاتی مانند جعفری را در اواخر پخت بیافزایید. سبزیجات سفت‌تر را زودتر اضافه کنید.زمان پخت سوپاگر می خواهید سوپ شما خوشمزه تر و غلیظ تر شود، حتما زمان پخت را بیشتر نمایید و اجازه دهید سوپتان با شعله و حرارت ملایم بپزد. اگر از جو یا گندم در سوپ استفاده می کنید بهتر از چند ساعتی از قبل آن ها در آب بخیسانید.استفاده از ادویهادویه و نمک سوپ باید متعادل باشد. نمک، زردچوبه، فلفل از مهم ترین ادویه های سوپ هستند. اگر می خواهید سوپ مرغ را با طعم گیاهی بیشتری میل کنید، جعفری و ریحان عالی هستند زیرا به خوبی سوپ را مزه دار می کنند و طعم کلاسیک تری به سوپ می دهند.پوره کردن سوپبرخی افراد سوپی را خوشمزه و جا افتاده می‌دانند که مواد داخل آن کمتر مشخص بوده و به شکل پوره باشد. برای غلیظ تر شدن سوپ می توانید کمی از مواد سوپ را بعد از آماده شدن در غذا ساز ریخته و کاملا پوره کنید.تفت دادن رباگر در تهیه سوپتان رب به کار می رود، برای اینکه طعم سوپ شما عالی و بی نظیر شود، قبل از اضافه کردن رب گوجه فرنگی به سوپ آن را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

بیشتر بخوانید
پیتزا چهار فصل با این رسپی، خیلی خوشمزه تر میشه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=30246

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها