درست کردن حلوای ساده به روشی متفاوتحلوا ساده از جمله دسر های قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی می باشد که معمولا در مراسم های عزا تهیه می شوند، اما این حلوا همانند شله زرد و فرنی از جمله دسر های ساده و به نامی هستند که ما ایرانی ها علاقه زیادی به سرو آن ها داریم.طرز تهیه حلوا مانند اکثر غذاها چندین نوع مختلف دارد که از این انواع می توان به حلوای شیر و حلوای هویج نیز که طرفداران زیادی دارد اشاره کنیم ، در کل طرز تهیه حلوای ساده دستوری آسان و روان می باشد که به همین دلیل برای اکثر بانوان پخت آن خوشایند می باشد.مواد مورد نیاز برای حلوای سادهدرست کردن حلوا ساده را با معرفی مواد لازم و اندازه این مواد شروع میکنیم : مواد لازم برای حلوا سادهمواد لازممقدار لازمآرد گندم۲ پیمانهشکر۱/۵ پیمانهروغن۱ پیمانهگلاب۱/۳ پیمانهپودر هلبه میزان لازمزعفرانبه میزان لازمکره۲۵گرمطرز تهیه حلوای خوشمزهیک حلوای ساده همراه چاشنی خوشمزگی نیاز دارد که مرحله به مرحله با دقت پیش برود تا طعم خوبی را در آخر کار داشته باشد پس همراه با شما کاربران آشپزخانه نمناک به سراغ طرز درست کردن حلوای ساده خواهیم رفت :مرحله اول :آب کردن شکرمرحله اول :برای درست کردن حلوا ابتدا باید شهد حلوا را درست کنید و برای این کار میزان شکر گفته شده را به همراه یک پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در اثر گرما و حرارت گاز آب شود.شهد شما حاضر است.مرحله دوم :بعد از اینکه شکر را هم زدید و در آب حل شد حال نوبت افزودن گلاب ، پودر هل و زعفران آسیاب شده به شهد است. مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس از روی حرارت بزارید تا عطر و طعم گلاب از بین نرود.مرحله دوم :آرد حلوامرحله اول :حال باید آرد حلوا را حدود ۳ بار الک کنید تا ذرات آن کاملا جدا و سبک شود. سپس یک تابه مناسب با حجم مواد را روی حرارت قرار دهید و در ادامه آرد را درون تابه بریزید و تفت دهید.تفت دادن آردمرحله دوم :آرد را با حرارت ملایم رو به بالا تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و رنگ کرمی مانند به خود بگیرد.نکته :(دقت داشته باشید که آرد باید مدام هم زده شود تا نسوزد)مرحله سوم :اضافه کردن روغن و کرهمرحله اول : در ظرف دیگری کره را به همراه روغن آب و داغ کنید سپس کمکم و آرام آرام به آرد اضافه کنید.مرحله دوم :به خوبی روغن و آرد را با یکدیگر هم بزنید تا کاملا یکدست و طلایی رنگ شود.روی حرارت مدام مواد را هم میزنیم تا به رنگ دلخواه در بیاید و هر چقدر بیشتر روی حرارت هم بزنیم حلوا تیرهتر و قهوه ای تر میشود.مرحله چهارم :اضافه کردن شهد حلوامرحله اول :بعد از اینکه کره و روغن را اضافه کردید و حلوا به رنگ دلخواهتان رسید شعله را کم کنید و در ادامه شهدی را که تهیه کرده اید را در چند مرحله و کمکم به حلوا اضافه کنید.مرحله دوم :شروع به هم زدن حلوا با شهد بکنید دقت کنید هنگام اضافه کردن شهد باید حلوا را مدام و سریع هم بزنید تا شهد کاملا به خورد حلوا برود و در وسط تابه جمع شود.مرحله سوم :از دو طرف دسته های تابه را گرفته و مدام به چپ و راست تکان دهید تا مواد از کناره های ماهیتابه به وسط تابه بیاید و حالت خمیری به خود بگیرد.مرحله آخر :تزیین حلوا آماده شدهحلوای آماده شده را تا وقتی که داغ است در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال پسته ، خلال بادام ، پودر نارگیل تزیین کنید. این کار کاملا سلیقه ای می باشد.نکات تکمیلی در مورد حلوای سادهزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد . حلوای ساده را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۵ نفر مناسب میباشد .
دستور پخت “حلوای ساده” و خوشمزه مرحله به مرحله
درست کردن حلوای ساده به روشی متفاوتحلوا ساده از جمله دسر های قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی می باشد که معمولا در مراسم های عزا تهیه می شوند، اما این حلوا همانند شله زرد و فرنی از جمله دسر های ساده و به نامی هستند که ما ایرانی ها علاقه زیادی به سرو آن ها […]
- 228 بازدید
- بدون دیدگاه