داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

9

طرز تهیه ماقوت یزدی؛ دسری ارزان و شیک

  • کد خبر : 30456
  • 30 فروردین 1402 - 12:31
طرز تهیه ماقوت یزدی؛ دسری ارزان و شیک

طرز تهیه ماقوت یزدی، دسری با آب و بدون شیرماقوت یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به یزد می باشد، برای آنکه با طرز تهیه دسر ماقوت آشنا شوید، همراه ما در این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک باشید.مواد لازم برای دسر ماقوت با نشاستهمواد مورد نیاز […]


طرز تهیه ماقوت یزدی، دسری با آب و بدون شیرماقوت یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به یزد می باشد، برای آنکه با طرز تهیه دسر ماقوت آشنا شوید، همراه ما در این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک باشید.مواد لازم برای دسر ماقوت با نشاستهمواد مورد نیاز برای تهیه ماقوت عبارتند از:مواد لازممقدارنشاسته۶ قاشق غذاخوریپودر هل۱ قاشق چای خوریگلاب۲ قاشق غذاخوریزعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوریشکرنصف لیوانآب۲ لیوانپودر ژله موزییک بستهتخم شربتی۱ قاشق چایخوریطرز تهیه ماقوت، دسری ارزان و خوشمزهبرای تهیه ماقوت زعفرانی، ابتدا نشاسته را به همراه نصف پیمانه آب سرد داخل یک کاسه فلزی مناسب می‌ریزیم و به خوبی هم می‌زنیم تا نشاسته به طور کامل درون آب حل شود. سپس پودر هل را به کاسه اضافه کرده و دوباره به خوبی هم می‌زنیم تا تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.در مرحله بعد، دو لیوان آب را به همراه یک چهارم لیوان شکر داخل قابلمه‌ای متوسط اندازه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا شکر به آرامی حل شود و آب به جوش بیاید.سپس مخلوط نشاسته، هل و زعفران دم‌شده را به آرامی و با دقت به شکر حل شده در آب اضافه می‌کنیم و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم. بعد از آن، گلاب را به مخلوط اضافه کرده و دوباره همه چیز را با هم مخلوط می‌کنیم تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.مواد را به صورت مداوم و با استفاده از یک میکسر یا قاشق بزرگ هم می‌زنیم تا شکر به طور کامل حل شود و نشاسته به طور کامل درون آب حل شود. هم زدن مواد را باید به صورت متداوم تا زمانی که مایه ماقوت به غلظت و قوام مناسب برسد، ادامه می‌دهیم.بعد از رسیدن غلظت مواد به شکل مناسب (در حد فرنی)، کاسه را از روی حرارت برمیداریم و محتویات آن را داخل ظرفی مناسب ریخته و داخل یخچال قرار میدهیم.حالا تخم شربتی ها را با ۱ لیوان آب می‌خیسانیم تا دانه‌های آن ژله‌ای شوند. حالا نوبت پودر ژله است که آن را با یک لیوان آب جوش ترکیب کرده و به خوبی هم می‌زنیم تا کاملاً حل شود. سپس تخم شربتی حل شده داخل یک لیوان آب سرد را به مخلوط پودر ژله و آب جوش اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.حالا پودر ژله را به مایه ماقوت را که از قبل در ظرف مناسبی برای سرو ریخته بودیم اضافه کرده و آن را به خوبی و یکدست روی مایه ماقوت پخش می کنیم.در نهایت، ظرف ماقوت را در یخچال قرار داده و تا زمانی که ژله روی آن کامل نگرفته، از یخچال خارج نمیکنیم. پس از گرفتن ژله روی مایه ماقوت، دسر یزدی خوشمزه شما آماده سرو است.

بیشتر بخوانید
غذاهای کردستان سنندج؛ منویی که عاشقش میشوید
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=30456

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها