داغ‌ترین‌ها

عجیب ترین بیماری هایی که در جهان وجود دارند تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای ۴ نفر تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه

4

طرز تهیه پفک هندی سالم خونگی به ۴ روش

  • کد خبر : 30500
  • 02 اردیبهشت 1402 - 12:51
طرز تهیه پفک هندی سالم خونگی به ۴ روش

طرز تهیه پفک هندی در خانه؛ پخت پفک هندی سالم با و بدون روغنپفک هندی یک نوع پفک تخمیر شده و خشک شده است که معمولاً در آشپزخانه‌های هند، پاکستان، بنگلادش و نپال به عنوان یک غذای خوشمزه سرو می‌شود. این پفک از آرد عدس، آب، نمک و انواع چاشنی‌ها مانند زردچوبه، چیلی، سیر و […]


طرز تهیه پفک هندی در خانه؛ پخت پفک هندی سالم با و بدون روغنپفک هندی یک نوع پفک تخمیر شده و خشک شده است که معمولاً در آشپزخانه‌های هند، پاکستان، بنگلادش و نپال به عنوان یک غذای خوشمزه سرو می‌شود. این پفک از آرد عدس، آب، نمک و انواع چاشنی‌ها مانند زردچوبه، چیلی، سیر و غیره تهیه می‌شود. پفک هندی معمولاً به صورت خام فروخته شده و برای مصرف باید به روشی مشخصی درون روغن گرم سرخ شود تا به شکل فوری و خوشمزه درآید. اما ممکن است شما بخواهید، پفک هندی خانگی درست و سالم ترین شکل ممکن است اسنک را میل کنید، پس نیاز به طرز تهیه پفک هندی خانگی به روش های مختلف که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک خواهیم گفت، دارید.پفک هندی خانگی با نشاسته گندمآموزش اول مد نظر برای طرز تهیه پفک هندی نمکی، پفک هندی با نشاسته است که به روش زیر آماده می شود:مواد لازم برای پفک هندی خانگی با نشاستهیک و نیم لیوان آب سرددو قاشق غذاخوری نشاسته گندمیک قاشق غذاخوری روغننمک و فلفل به میزان لازمروغن برای سرخ کردن به میزان لازمطرز تهیه پفک هندی با نشاستهبرای شروع، نشاسته را با آب، به دقت مخلوط می‌کنیم تا به‌طور کامل حل شود؛ سپس روغن، نمک و فلفل را اضافه کرده و دوباره خوب مخلوط می‌کنیم.حالا مواد آماده شده را روی حرارت قرار می‌دهیم و با هم زدن مداوم، آن را به غلظتی شبیه به فرنی می‌رسانیم.مایع حاصل را درون قیفی ریخته و سپس به شکل دلخواه آن را درون سینی که ته آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌ایم، می‌ریزیم. این کار را می‌توان با استفاده از قاشق هم انجام داد.برای بهتر شدن نتیجه، به یاد داشته باشید که فقط طرح‌ها باید ظریف باشند تا سریع‌تر خشک شوند.سپس پفک هندی آماده شده را در معرض نور آفتاب یا روی بخاری قرار می‌دهیم تا به‌طور کامل خشک شود.برای پختن پفک هندی باید یک ظرف یا تابه را تا نیمی از آن با روغن پر کرده و به‌طور کامل گرم کنید. سپس پفک هندی ها را به داخل روغن بریزید تا پف کرده و سرخ شوند. پس از پف کردن سریعاً آنها را از داخل روغن خارج کنید و با استفاده از پارچه یا دستمال کاغذی، روغن اضافه آنها را بگیرید.طرز تهیه پفک هندی فلفلیبرای تهیه پفک هدی فلفلی تند در خانه به روش زیر عمل کنید:مواد لازم پفک هندی تندبرای تهیه پفک هندی فلفلی، شما به۳/۴ پیمانه آرد برنج۴ پیمانه آب۱ قاشق چایخوری نمک۱ قاشق چایخوری جوش شیرین۱ قاشق غذاخوری دانه زیره۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سبزنیاز دارید.تهیه پفک هندی طعم دار فلفلیبرای تهیه پفک هندی، ابتدا ۳/۴ پیمانه آرد برنج را با ۱ پیمانه آب مخلوط کرده و آن را خوب هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای باقی نماند. سپس روی مخلوط را پوشانده و اجازه دهید ۴۵ دقیقه استراحت کند.قابلمه‌ای نچسب را انتخاب کنید و ۳ پیمانه آب را درون آن بریزید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، زیره و نمک را به آن اضافه کنید.ابتدا مخلوط آرد برنج و آب را از صافی رد کرده و سپس هنگامی که آب را داخل قابلمه هم می‌زنید، به آرامی و به تدریج مخلوط آرد برنج و آب را به قابلمه اضافه کنید تا از گلوله شدن مایع جلوگیری شود.حالا شعله را کم کنید و حدود ۱۵ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مایع شما غلیظ شود.پودر فلفل و شیرین را نیز به مایع اضافه کرده و هم بزنید و سپس شعله را خاموش کنید.اگر مایلید، خمیر را به چند بخش تقسیم کرده و به هر بخش رنگ خوراکی مورد نظر اضافه کنید.وقتی خمیر کمی خنک شد، آن را در قیف قرار داده و با استفاده از قالب‌های مختلفی مانند چرخ، مربع، دایره، حروف و یا هر شکل دیگری که مورد نظرتان است، روی یک پارچه پلاستیکی ضخیم بریزید.پس از آنکه خمیر کمی خنک شد، آن را داخل قیف بریزید و به شکل‌های مختلفی مانند چرخ، مربع، دایره، حروف یا هر شکل دلخواه خودتان روی پلاستیکی که بهتر است ضخیم باشد، قرار دهید.بهتر است تلاش کنید طرح هایی که می خواهید روی پفک هندی خانگی بسازید، نسبتاً نازک باشند تا مغز پفک‌ها به طور کامل خشک شود. پس از پنج روز، پفک هندی خانگی خشک خواهد شد و می توانید آن را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.پفک هندی با آرد برنجیکی از رسپی های محبوب پفک هندی خانگی، با استفاده از آرد برنج است:مواد لازم پفک هندی آرد برنجیک پیمانه آرد برنجکمی نمک۴-۵ لیوان آبطرز تهیه پفک هندی خانگیمواد اولیه را با هم مخلوط کرده و آرام آرام روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.اگر مایل باشید، می‌توانید رنگ خوراکی را به آن اضافه کرده و آن را بعد مدت کوتاهی از روی حرارت بردارید.پس از آماده کردن خمیر، آن را با قیف و به شکل دلخواه بر روی نایلون بریزید و به مدت دو روز کنار بگذارید تا خشک شوند.برای خشک شدن پشت پفک هندی ها، آنها را از نایلون جدا کرده و برعکس کنید.روغن را داخل تابه ریخته و به اندازه ای که دو سوم حجم پفک هندی ها داخل روغن برود، روغن را داغ کنید. روغن باید به حدی داغ باشد که هنگام انداختن پفک هندی در روغن، آنها بلافاصله پف بکنند و روی روغن شناور شوند.پس از پف کردن، سریعاً برای جذب روغن اضافه، آنها را روی حوله کاغذی بچینید.طرز تهیه پفک هندی با دانه برنجاین رسپی برای مواقعی قابل استفاده است که آرد برنج در دسترس نباشد:مواد لازم برای تهیه پفک هندی با دانه برنجبرنج ۱ و ۱/۴ پیمانهجوش شیرین ۱ قاشق مرباخوریآب ۴ پیمانهپودر فلفل قرمز به میزان لازمبکینگ پودر ۱ قاشق چایخورینمک ۱ قاشق چایخوریطرز تهیه پفک هندی با دانه برنجبرای شروع، برنج را ۲۴ ساعت بخیسانید و سپس در صافی بریزید تا آب آن کاملاً کشیده شود.حالا برنج را با دو پیمانه آب در مخلوط کن مخلوط کنید و کاملاً میکس کنید و از صافی رد کنید تا هیچ دانه برنج درشتی در آن باقی نماند و ترکیبی دوغ یا شیر مانند به دست آید.باقی آب را به مخلوط اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید، حدود ۱۰ دقیقه مرتب بزنید تا گلوله نشود.زمانی که به غلظت فرنی رسید، بکینگ پودر، شیرین کننده، نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید و دوباره مرتب بزنید تا ترکیب یکدست شود.سپس شعله را خاموش کنید و با استفاده از دستورالعمل بالا، مراحل باقیمانده را ادامه دهید.

بیشتر بخوانید
چیکار کنیم دلمه برگ، نه وا بره نه سفت بشه؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=30500

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها