داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

5

طرز استفاده صحیح از پودر سوخاری پانکو

  • کد خبر : 30706
  • 13 اردیبهشت 1402 - 14:00
طرز استفاده صحیح از پودر سوخاری پانکو

کاربرد پودر سوخاری پانکو و طرز استفاده از پودر سوخاری pankoمی توان از پودر سوخاری پانکو برای سرخ کردن انواع غذاهایی مانند مرغ، ماهی، میگو، سیب زمینی، توپک سوخاری، پیاز و قارچ استفاده کرد. این پودر، به دلیل طعم خوشایندی که دارد، در مهمانی‌ها، مراسمات و دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه مورد استفاده قرار می‌گیرد تا […]


کاربرد پودر سوخاری پانکو و طرز استفاده از پودر سوخاری pankoمی توان از پودر سوخاری پانکو برای سرخ کردن انواع غذاهایی مانند مرغ، ماهی، میگو، سیب زمینی، توپک سوخاری، پیاز و قارچ استفاده کرد. این پودر، به دلیل طعم خوشایندی که دارد، در مهمانی‌ها، مراسمات و دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه مورد استفاده قرار می‌گیرد تا غذاهای سرخ کرده شده، لذیذتر شوند.پودر سوخاری پانکو در طعم‌های متنوعی در بازار موجود است و هر نوع پودر سوخاری به طور جداگانه در غذاهای مختلف قابل استفاده است. در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک، توضیحاتی درباره کاربردها و طرز استفاده از پودر سوخاری پانکو در غذاهای مختلف را برایتان خواهیم گفت.طرز استفاده از پودر سوخاری پانکوبرای استفاده از پودر سوخاری پانکو، می‌توانید از پودر با طعم سیر و پیاز، اسپایسی، پاپریکا، سبزیجات، دودی یا اسموکی استفاده کنید که پاپریکا و اسپایسی به عنوان محبوب‌ترین آن‌ها شناخته می‌شوند. در ادامه، طرز استفاده از هر یک از این پودرها شرح داده شده است:طرز استفاده از پودر سوخاری پاپریکا PANKOپودر سوخاری پاپریکا PANKO از همان نوع پودر سوخاری سفید است، اما با طعم پاپریکا، غذاهای شما را متفاوت و جذاب‌تر می‌کند. رنگ نارنجی این پودر ناشی از وجود پاپریکا در آن است، که برای کودکان بسیار جذاب و هیجان‌انگیز است. استفاده از این نوع پودر سوخاری هم مثل هر نوع پودر سوخاری دیگر است و دقیقا مانند پودر سوخاری هایی است که روی ناگت‌های خوشرنگ قرار می‌گیرد.راهنمای استفاده از پودر سوخاری اسپایسی پانکواین نوع از پودر سوخاری دارای طعم تندی است و تندی پودر سوخاری اسپایسی به حدی است که می‌توان به راحتی از آن استفاده کرد و طعم لذیذی دارد که برای طرفداران غذاهای تند، بهترین گزینه است. برای استفاده از این پودر، ابتدا روغن را به درجه حرارت مورد نظر برسانید، سپس قطعات مرغ، ماهی یا هر غذای دیگری را در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.راهنمای استفاده از پودر سوخاری سفید (ساده) پانکوپودر سوخاری سفید پانکو، اولین و ساده ترین نوع پودر سوخاری است که در بازار موجود است. با طعم نان آسیاب شده و رنگ سفید، این پودر سوخاری برای سرخ کردن انواع غذاها از جمله ماهی، مرغ، میگو، قارچ، کتلت، شامی و پیاز مناسب است.برای سرخ کردن با پودر سوخاری، بهتر است از یک ظرف کوچک یا سرخ کن استفاده کنید. ابتدا روغن را داغ کنید و سپس قطعات مورد نظر خود را در پودر سوخاری بغلتانید. سپس، قطعات را به دقت و با احتیاط، در روغن سرخ کنید تا به طور کامل سرخ شوند.با توجه به سادگی این نوع پودر سوخاری، شما می‌توانید ادویه‌های مورد نظر خود را قبل از سرخ کردن به پودر اضافه کرده و طعم دلخواه خود را بسازید. این روش به شما اجازه می‌دهد تا طعم دلخواه خود را با استفاده از ادویه‌های مختلف و به دقت ترکیب کنید.در نهایت، پودر سوخاری سفید (ساده) پانکو را می‌توانید با تکه‌های گوشت یا هر ماده غذایی دیگری که می‌خواهید سرخ کنید، استفاده کنید. با این حال، توصیه می‌شود که از این پودر سوخاری برای سرخ کردن مواد غذایی با حجم کمتر استفاده کنید تا بتوانید بهترین نتیجه را به دست آورید.طریقه استفاده از پودر سوخاری تمپورا پانکوبرای استفاده از این پودر، ابتدا پودر را با کمی آب سرد ترکیب کنید تا به شکل خمیری درآید. سپس تکه‌های غذا را در این خمیر بغلتانید و به طور کامل در پودر سوخاری تمپورا پانکو پوشانده و سپس در روغن سرخ کنید. در طول سرخ کردن، می‌توانید تکه‌های غذایی را به طور مداوم بچرخانید تا از هر دو طرف به طور یکنواخت سرخ شوند.توصیه می‌شود که برای سرخ کردن از روغنی با دمای بالا استفاده کنید، و در صورت نیاز، دمای روغن را تنظیم کنید تا غذا به طور کامل پخته شود. همچنین، به دلخواه می‌توانید با اضافه کردن ادویه‌های مورد علاقه خود، به غذا طعم و عطر بهتری بدهید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه باتر میلک برای کیک و شیرینی ها خونگی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=30706

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها