داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

5

فرمول طرز تهیه پودر سوخاری پانکو بازاری

  • کد خبر : 30734
  • 15 اردیبهشت 1402 - 14:10
فرمول طرز تهیه پودر سوخاری پانکو بازاری

پودر سوخاری پانکو چیست و چطور آماده می شود؟یکی از انواع پودر سوخاری، پودر سوخاری پانکو است که با سادگی می توانید آن را در خانه تهیه کرده و به مواد غذایی خود اضافه کنید. نام پانکو در زبان ژاپنی به معنای "تکه های کوچک نان" است. شما می توانید با استفاده از دستور پختی […]


پودر سوخاری پانکو چیست و چطور آماده می شود؟یکی از انواع پودر سوخاری، پودر سوخاری پانکو است که با سادگی می توانید آن را در خانه تهیه کرده و به مواد غذایی خود اضافه کنید. نام پانکو در زبان ژاپنی به معنای "تکه های کوچک نان" است. شما می توانید با استفاده از دستور پختی که در اختیار شما قرار گرفته، به آسانی پودر سوخاری پانکو را تهیه کنید.این پودر سوخاری می تواند به غذاهای شما طعمی خوشمزه و لذیذ ببخشد و همچنین باعث سوختن بهتر آنها شود. برای تهیه پودر سوخاری پانکو، می توانید از مواد اولیه کمی مانند باقیمانده نان بگت یا نان تست استفاده کنید. در روش خانگی طرز تهیه پودر سوخاری پانکو، بدون استفاده از مواد نگهدارنده و به صورت سالم تر تهیه می شود. پس با ما دراین بخش از آموزش آشپزی نمناک همراه شوید تا طرز تهیه پودر سوخاری پانکو نارنجی را به شما آموزش دهیم.مواد لازم برای پودر سوخاری پانکو خانگیلیست مواد لازم برای تهیه پودر سوخاری پانکو نارنجی به شرح زیر است:مواد لازممقدارنان تست یا نان باگت۲۰۰ گرمپودر پاپریکایک قاشق غذاخوریپودر گوجهیک قاشق غذاخوریفلفل قرمزیک قاشق چایخورینمک و زردچوبهبه مقدار لازمبا استفاده از این مواد، می توانید پودر سوخاری پانکو نارنجی خود را تهیه کنید.طرز تهیه پودر سوخاری پانکو نارنجیابتدا، بهتر است نان باگت یا نان تست را کاملاً خشک کنید. برای این کار، می توانید نان را به مدت ۱ تا ۲ روز در دمای خانه باز گذاشته و به طور طبیعی خشک شود. البته، در صورت عجله در تهیه پودر سوخاری، می توانید نان را در فر یا تستر با حرارت پایین خشک کنید. با این روش، پودر سوخاری به طور سریعی آماده می شود.پس از خشک کردن کامل نان‌ها، آن‌ها را در یک غذاساز یا آسیاب قرار داده و آن‌ها را به صورت پودر کاملاً خرد کنید. اگر این دستگاه‌ها را ندارید، می‌توانید نان‌ها را به صورت تکه‌تکه خرد کرده و آن‌ها را در یک نایلون زیپدار قرار داده و با یک لیوان یا گوشت کوب روی آن ضربه بزنید تا به صورت پودر شوند. اما باید مواظب باشید که نایلون پاره نشود. برای جلوگیری از پارگی نایلون، می‌توانید نایلون را دور پارچه ای بپیچید و سپس ضربه بزنید.پس از تهیه پودر سوخاری، آن را در کاسه‌ای بریزید و به آن نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر گوجه و پاپریکا اضافه کنید. سپس همه را با هم مخلوط کنید تا ادویه‌ها به صورت یکدستی در پودر سوخاری توزیع شوند و رنگ و مزه خوبی به پودر ببخشند.پس از ترکیب کردن ادویه‌ها و پودر سوخاری، پودر سوخاری پانکو شما آماده است. آن را در یک ظرف قابل بسته‌بندی قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید تا ماندگاری آن افزایش یابد. در نهایت، می‌توانید از پودر سوخاری پانکو خود برای تهیه دسر، سالاد، ماهی، غذاهای چینی ژاپنی و… استفاده کنید.رسپی دوم برای طرز تهیه پودر سوخاری پانکودر این دستور تهیه، مواد اولیه کمی متفاوت تر است و همانطور که در ادامه خواهید خواند، تنوع ادویه بیشتر می باشد.مواد لازم پودر سوخاری پانکومواد لازممقدارنان تستیک پیمانهپودر زنجبیلیک قاشق غذاخوریزردچوبهیک قاشق غذاخوریپودر کارینصف قاشق غذاخوریشکر قهوه اینصف قاشق غذاخوریفلفل قرمزیک قاشق غذاخوریفلفل سیاهدو قاشق غذاخوریپاپریکایک قاشق غذاخوریپودر سیردو قاشق غذاخورینمکبه مقدار لازمطرز تهیه پودر سوخاری پانکو فست فودیبرای تهیه این نوع پودر سوخاری پانکو، دقیقا مثل روش بالا عمل میکنیم با این تفاوت که ادویه های بیشتری در مرحله افزودن مواد اولیه به نان تست های خشک، خواهیم داشت.چند نکته در مورد پودر سوخاری پانکو خانگیاگر می‌خواهید پودر سوخاری خود را درشت تر آماده کنید، به جای آسیاب کردن نان، آن‌ها را با دست خرد کنید تا پودر درشت تر شود.برای خشک کردن بهتر نان مد نظر برای تهیه پودر سوخری پانکو، فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده و نان‌ها را برای مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آن قرار دهید تا خشک شوند.پس از تهیه پودر سوخاری، شما می توانید آن را در ظرفی با درب بسته قرار داده و به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.اضافه کردن پودر گوجه برای بهبود رنگ پودر سوخاری بوده و می توانید از پودر پفک استفاده کنید تا رنگ آن بهتر شود.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کوکو شوید با سیب زمینی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=30734

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها