داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

2

آموزش موهیتو هندوانه؛ خوشمزه و راحت

  • کد خبر : 30810
  • 21 اردیبهشت 1402 - 14:40
آموزش موهیتو هندوانه؛ خوشمزه و راحت

موهیتو هندوانه را در خانه تهیه کنیدموهیتو جزو نوشیدنی های محبوب تابستان است و موهیتو هندوانه نیز به دلیل طعم عالی و البته کم هزینه تر بودن، طرفداران خاص خود را دارد. با ما در این بخش از آموزش آشپزی و نوشیدنی در نمناک همراه باشید تا فرمول تهیه این نوشیدنی خوشمزه را یاد بگیرید.مواد […]


موهیتو هندوانه را در خانه تهیه کنیدموهیتو جزو نوشیدنی های محبوب تابستان است و موهیتو هندوانه نیز به دلیل طعم عالی و البته کم هزینه تر بودن، طرفداران خاص خود را دارد. با ما در این بخش از آموزش آشپزی و نوشیدنی در نمناک همراه باشید تا فرمول تهیه این نوشیدنی خوشمزه را یاد بگیرید.مواد اولیه موهیتو هندوانهبرای تهیه موهیتو هندوانه، شما به مواد زیر نیاز دارید:مواد لازم میزان لازمهندوانه تازه۲ لیواننعنا۵ برگ لیمو ترش تازه (آب لیمو ترش)½آب سودا ( آب گاز دار)۱ لیوان یخ به مقدار کافیطرز تهیه موهیتو هندوانهبرای تهیه موهیتو، شما می‌توانید به صورت زیر عمل کنید:هندوانه را به صورت قطعات کوچک تر خرد کنید و داخل غذا ساز بریزید و میکس کنید.برگ‌های نعنا را به هندوانه اضافه کنید.لیمو ترش را به دو نیم کرده و نصف یک لیمو ترش تازه را به هندوانه و برگ نعنا اضافه کنید.آب سودا را به مواد داخل غذاساز اضافه و به خوبی میکس کنید.یخ را به مقدار دلخواه به مخلوط بیافزایید.تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یک موهیتو خنک و خوشمزه بدست آید.موهیتو را در لیوان‌های سرو بکنید و با یک برگ نعنا و تکه‌ای لیمو تزئید و ان کنید.توجه داشته باشید که می‌توانید میزان مواد را براساس سلیقه خود تنظیم کنیز دیگر مواد یا طعم‌دهنده‌ها نیز استفاده کنید تا طعم دلخواه خود را برسانید.موهیتو هندوانه بدون سوداروش دوم را متناسب با سلیقه افرادی خواهیم داشت که علاقه ای به استفاده از آب گاز دار در موهیتو ندارند.مواد لازم برای موهیتو هندوانه بدون آب گازداربرای تهیه موهیتو هندوانه، شما به مواد زیر نیاز دارید:مواد لازم میزان لازمهندوانه فریز شده دو و یک چهارم پیمانه آب لیمو تازه(بدون دانه)۲ قاشق غذاخوریشربت نعناع۲ قاشق غذاخوری برگ نعناع تازه۴ عددزمان لازم برای آماده‌سازی موهیتو هندوانه حدود ۱۵ دقیقه است.روش تهیه موهیتو هندوانهبرای تهیه موهیتو هندوانه، می‌توانید به صورت زیر عمل کنید:هندوانه را پوست گیری کرده و به قطعات کوچک برش دهید. هسته‌های آن را جدا کنید و دور بیاندازید. سپس هندوانه را درون فریزر قرار دهید تا یخ بزند.شربت نعناع را به این روش تهیه کنید:برگ‌های نعناع تازه را با نصف پیمانه آب و نصف پیمانه شکر روی حرارت قرار دهید تا جوش آمده و شکرها حل شود. سپس از روی حرارت بردارید و برگ‌های نعناع را از آن خارج کنید. شربت نعناع را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود.هندوانه یخ زده، برگ‌های نعناع، ۲ قاشق آب لیمو تازه و ۲ قاشق شربت نعناع را درون مخلوط‌کن بریزید.مواد را با هم میکس کنید تا یکدست و موهیتو هندوانه آماده شود.موهیتو هندوانه را در لیوان مورد نظر بریزید و با یک برگ نعناع تزئین کنید.حالا شما می‌توانید از موهیتو هندوانه خنک و خوشمزه خود لذت ببرید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه سس گوجه فرنگی در خانه با طعمی دلپذیر
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=30810

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها