داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

6

طرز تهیه خمس زردآلو و ترشک قیصی با رب انار

  • کد خبر : 31246
  • 25 تیر 1402 - 22:40
طرز تهیه خمس زردآلو و ترشک قیصی با رب انار

طرز تهیه ترشک زردآلویکی از خوشمزه هایی که در بازارچه ها و خیابان های سطح شهر به فروش میرسد، ترشک های میوه ای است که بهتر است برای حفظ سلامت خود و اعضای خانواده مان، خانگی آن را مصرف کنیم. در این بخش از آموزش آشپزی نمناک، طرز تهیه یکی از همین ترشک ها، یعنی […]


طرز تهیه ترشک زردآلویکی از خوشمزه هایی که در بازارچه ها و خیابان های سطح شهر به فروش میرسد، ترشک های میوه ای است که بهتر است برای حفظ سلامت خود و اعضای خانواده مان، خانگی آن را مصرف کنیم. در این بخش از آموزش آشپزی نمناک، طرز تهیه یکی از همین ترشک ها، یعنی ترشک زردآلو یا خمس زردآلو به شما آموزش خواهیم داد.طرز تهیه ترشک با برگ زردآلو و ترشک قیصی زردمواد لازممقداربرگ زردآلو۵ کیلوگرمشیره نبات ۱ کیلوگرمنمک۱۰۰ گرمآب۳ لیترجوهر لیمو۷۰۰ گرمرنگ خوراکی به مقدار لازمطرز تهیه ترشک زردآلوبرای شروع آب و شکر را در یک قابلمه ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب جوش بیاید. سپس جوهر لیمو را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه به جوش بیاورید.حالا زردآلوها را به شربت اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه اجازه دهید در شربت قرار بگیرند تا کاملاً خوابیده و شربت درون آن‌ها نفوذ کند. سپس حرارت را خاموش کنید و زردآلوها را چند دقیقه دیگر در شربت قرار دهید. وقتی شربت خنک شد، زردآلوها را از شربت زاویه خروجی صافی عبور دهید تا اضافه‌ی شربت آن‌ها حذف شود.سپس برگه‌های زردآلو را در یک سینی قرار داده و جلوی نور خورشید قرار دهید تا خشک شوند، اما مراقب باشید که زیاد خشک نشوند. برای افزایش مدت نگهداری برگه‌های زردآلو، می‌توانید آن‌ها را در پلاستیک بسته بندی کرده و در فریزر نگهداری کنید. همچنین، برای داشتن برگه‌های با کیفیت، از زردآلوهای سالم و با کیفیت استفاده کنید.در ادامه، می‌توانید مراحل زیر را برای تهیه ترشک زردآلو دنبال کنید:آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.نمک و جوهر لیمو را به آب اضافه کنید و صبر کنید تا حل شوند.شیره نبات را به مخلوط قبلی اضافه کنید؛ برای تهیه شیره نبات، یک کیلوگرم نبات را در قابلمه بریزید و ۳ لیوان آب اضافه کنید. روی حرارت ملایم قرار داده و وقتی نبات‌ها حل شدند، حرارت را خاموش کنید. شیره نبات آماده است.رنگ خوراکی را به مخلوط اضافه کنید و سپس برگه‌های زردآلو را هم اضافه کنید. اجازه دهید حدود ۲ تا ۳ دقیقه میوه‌ها با مواد دیگر بجوشند و سپس حرارت را خاموش کنید تا سرد شوند.در صورت تمایل به تهیه مقدار کمتر یا بیشتری از ترشک، می‌توانید مواد را به نسبت کمتر یا بیشتر تغییر دهید. همچنین، اگر دوست دارید طعم ترش تری داشته باشید، می‌توانید از آلو، زرشک و رب انار هم استفاده کنید. همچنین، می‌توانید برگه‌های زردآلو را آماده تهیه کنید یا به صورت طبیعی در منزل تهیه کنید.طرز تهیه ترشک با زردآلو خشک و رب اناربرای تهیه ترشک زردآلو، مراحل زیر را دنبال کنید:مواد لازم ترشک زردآلو خشکمواد لازممقدارزردآلو خشکبه میزان لازمآلو زرد ترشبه مقدار دلخواهنمکبه میزان لازمرب انار به میزان لازممرحله اول آماده کردن آلوهاآلوها را شسته و دم آنها را بگیرید.آلوها را داخل قابلمه قرار داده و بدون افزودن آب، با استفاده از پشت قاشق، آنها را هم بزنید تا آب انداخته و نرم شوند. در این مرحله، دقت کنید تا قابلمه ته نگیرد و آلوها نسوزند. حرارت را ملایم و زیاد نکنید و بهتر است روی حرارت ملایم قرار دهید.وقتی آلوها نرم شدند، با پشت قاشق آنها را له کنید.سپس آلوها را در یک صافی ریخته و زیر صافی، یک قابلمه قرار دهید.با استفاده از پشت قاشق، آلوها را له کنید تا فقط پوست و هسته در صافی باقی بماند.ابتدا آب گرفته شده از آلوها را داخل قابلمه بریزید.به مواد، نمک را اضافه کنید و زمانی که آب یک جوش خورد، زردآلوها را به همراه رب انار اضافه کنید و هم بزنید.بعد از چند دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و محتویات را داخل یک ظرف بریزید.ظرف را درون یخچال قرار داده و به مدت ۲۴ ساعت خنک شود.ترشک زردآلو خوشمزه شما آماده است.

بیشتر بخوانید
نکات پخت جوجه کباب که حرفه ای ها می دانند
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=31246

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها