طرز تهیه حلوی زعفرانی مجلسی یکی از بهترین دستورالعملهای طرز تهیه حلوای زعفرانی استفاده از آرد سنگک است. به این منظور توصیه میکنیم به جای خرید از قنادیها، حتما به یک نانوایی سنگکی مراجعه کنید. مواد موردنیاز:آرد سنگک:۱ پیمانهشکر:۱ پیمانهگلاب:½ پیمانهپودر هل:½ قاشق چای خوریآب:۱ پیمانه کره:۱۰۰ گرمروغن مایع:½ پیمانهزعفران دم کرده:به میزان لازمچگونه حلوای زعفرانی درست کنیم؟قبل از هر کاری، شهد حلوا را درست کنید. به این منظور، شکر، آب، پودر هل و زعفران دم کرده را در قابلمه نچسبی بریزید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود. قابلمه شهد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. شهد نباید به جوش بیاید و صرفا بعد از کمی گرم شدن، شعله را خاموش کنید. آرد را در تابه نچسبی بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. به مدت ۳۰ دقیقه آرد را درون تابه تفت بدهید تا بوی خامی آن از بین برود.بعد از تفت دادن، آرد را الک کنید و مجددا در تابه بریزید. کره را به تابه آرد بیافزایید تا ذوب شود. سپس روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ دلخواه برسد. سپس از روی حرارت بردارید. شهد را کم کم به حلوا اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شهد جذب شود. در نهایت کمی روی حرارت ملایم نیز حلوا را با لیسک و به روش دایرهای هم بزنید و با قیف و سر ماسوره ستارهای در ظرف دلخواه سرو کنید. طرز تهیه حلوای زعفرانی با آرد سفید قنادیروغن جامد مورداستفاده در این دستورالعمل بافت حلوا را لطیفتر میکند. نکته دیگر اینکه با یک بسته زعفران ۳ گرمی چند بار میتوانید حلوا بپزید اما هر چقدر میزان زعفران مورداستفاده بیشتر باشد، حلوا خوشرنگتر میشود. مواد موردنیاز:آرد سفید:۲ پیمانهشکر:۱.۵ پیمانهمخلوط آب و گلاب:۲ پیمانهکره:۵۰ گرمروغن مایع:½ پیمانهروغن جامد:۲ قاشق غذاخوریزعفران دم کرده:به میزان لازمچگونه با آرد سفید حلوا درست کنیم؟ابتدا شهد حلوا را درست کنید. به این منظور مخلوط آب و گلاب را در قابلمهای بریزید و شکر و زعفران را بیافزایید و هم بزنید تا شکر حل شود. برای حل شدن کامل شکر، قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید ولی شربت نباید به جوش بیاید. آرد سفید را در تابه بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. سپس آرد را الک کنید و مجددا به تابه برگردانید. روغن جامد و کره نرم شده در دمای محیط را به آرد الک شده اضافه کنید و کم کم روغن مایع را هم بیافزایید. سپس به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. بعد از تفت دادن مواد، شربت تهیه شده در مرحله اول را به تدریجی اضافه کنید و سریعا هم بزنید. در این مرحله باید حرارت متوسط باشد و حلوا را مدام وسط تابه جمع و پخش کنید تا شربت جذب کاملا جذب شود. طرز تهیه حلوای زعفرانی با شیر نارگیلیکی دیگر از دستور پختهای کمتر شنیده شده، حلوای زعفرانی با شیر نارگیل است. برای پخت این حلوای خوشمزه نصف قاشق چای خوری معادل یک بسته زعفران ۲ گرمی کافی است. مواد موردنیاز:اسپری پخت و پز، روغن یا کره برای چرب کردن تابهنشاسته ذرت:۲ و ¼ پیمانهشکر دانه ریز:۱ و ¼ پیمانهشیر نارگیل پرچرب:۵ قوطی (حدود ۸ پیمانه)بادام برشته شده، پسته و/یا بادام هندی خرد شده:½ پیمانهکشمش:¼ پیمانهرشته زعفران:⅛ تا ½ قاشق چایخوریهل آسیاب شده:½ قاشق چایخوریجوز هندی آسیاب شده:½ قاشق چایخوریچگونه با شیر نارگیل حلوای زعفرانی درست کنیم؟۳ قالب کیک ۸ اینچی را چرب کرده و کنار بگذارید.نشاسته ذرت و شکر را در یک قابلمه متوسط با همزن بزنید تا مخلوط شوند، سپس شیر نارگیل را اضافه کنید.قابلمه را روی حرارت متوسط دهید و حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا گرم شده و شکر حل شود.مغزها (بادام، پسته یا بادام هندی)، کشمش، زعفران، هل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید و به پختن ادامه دهید. مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. حدود نیم ساعت به هم زدن ادامه دهید تا حبابهایی را ببینید که به سطح میآیند و مخلوط کمی سفت شده. سپس حلوا را بین قالبها تقسیم کنید و به آرامی با کف دست فشار دهید تا صاف شود.صبر کنید تا در دمای اتاق خنک شود. سپس قبل از سرو حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید.شما میتوانید با خرید یک بسته زعفران کادویی و توصیه دستور پخت این حلوای خوشمزه، تجربه شیرینی را به عزیزانتان هدیه دهید. خرید زعفران اصل برای پخت حلوای زعفرانی از فروشگاه زعفران هیتاطعم خوش و عطر بینظیر همه این حلواها، در گروی خرید زعفران اصل و مرغوب است. در این زمینه پیشنهاد میکنیم زعفران موردنیازتان را از فروشگاه هیتا خریداری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش به وبسایت هیتا به نشانی hitasaffron.shop مراجعه کنید.
طرز تهیه حلوای زعفرانی
طرز تهیه حلوی زعفرانی مجلسی یکی از بهترین دستورالعملهای طرز تهیه حلوای زعفرانی استفاده از آرد سنگک است. به این منظور توصیه میکنیم به جای خرید از قنادیها، حتما به یک نانوایی سنگکی مراجعه کنید. مواد موردنیاز:آرد سنگک:۱ پیمانهشکر:۱ پیمانهگلاب:½ پیمانهپودر هل:½ قاشق چای خوریآب:۱ پیمانه کره:۱۰۰ گرمروغن مایع:½ پیمانهزعفران دم کرده:به میزان لازمچگونه حلوای […]
- 287 بازدید
- بدون دیدگاه