طرز تهیه کنسرو نخود فرنگیکنسرو نخود فرنگی خانگی، قطعا انتخاب بهتری برای رسپی های مختلف شما خواهد بود و هنگام تهیه غذا با نخود فرنگی، دیگر نگران کارخانه ای بودن مواد لازم غذای خود نخواهید بود. نخود سبز منبع بسیار خوبی از ویتامینها، مانند ویتامین K، منگنز، فیبر رژیمی، ویتامین B، مس، فسفر و اسید فولیک است. از این ماده غذایی می توانید در سالاد٬ غذا و غیره استفاده کنید . با دنبال کردن این بخش از آموزش آشپزی نمناک و یادگیری کنسرو کردن نخود فرنگی در منزل، این کار را برای خود آسان و به صرفه کنید.مواد لازم کنسرو نخود فرنگیمواد لازممیزان لازمنخود فرنگی۱ کیلوآب۱ لیترنمک۲ قاشق غطرز تهیه کنسرو نخود فرنگیمرحله اول: ابتدا نخود ها را پاک کنید و در ظرفی مناسب ریخته و شستشو دهید. مرحله دوم : در یک قابلمه مناسب نخود فرنگی ها را به همراه مقدار مناسبی آب بجوشانید. میزان آب باید به اندازه ای باشد که نخود ها را فرا بگیرد.مرحله سوم : مرتب کف روی نخود ها را با کمک یک قاشق بگیرید.مرحله چهارم : نمک را اضافه کرده و اجازهدهید تا نخود فرنگی ها کمی نرم شوند. بسیاری از افراد در این مرحله کمی سرکه نیز به مواد اضافه می کنند اما شما میتوانید کنسرو نخود فرنگی بدون سرکه هم درست کنید.مرحله پنجم : پس از پخت، نخود فرنگی ها را در یک ظرف شیشه ای مناسب بریزید و با آبی که از پخت نخود فرنگی ها ایجاد شده شیشه ها را پر کنید.مرحله ششم : درب شیشه ها را محکم ببندید و درون یک قابلمه که تا نصفه آن را پر آب کرده اید به حالت بر عکس بگذارید تا حدود ۲۰ دقیقه بجوشد. کنسرو شما حاضر است.
رسپی کنسرو نخود فرنگی خونگی بدون سرکه
طرز تهیه کنسرو نخود فرنگیکنسرو نخود فرنگی خانگی، قطعا انتخاب بهتری برای رسپی های مختلف شما خواهد بود و هنگام تهیه غذا با نخود فرنگی، دیگر نگران کارخانه ای بودن مواد لازم غذای خود نخواهید بود. نخود سبز منبع بسیار خوبی از ویتامینها، مانند ویتامین K، منگنز، فیبر رژیمی، ویتامین B، مس، فسفر و اسید […]
- 117 بازدید
- بدون دیدگاه