داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

2

طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی اعلا با گوشت

  • کد خبر : 31604
  • 10 شهریور 1402 - 1:59
طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی اعلا با گوشت

طرز تهیه حلیم بادمجان با طعمی بی نظیرحلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقوی است و در برخی مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد. حلیم بادمجان که طرز تهیه آن را در این […]


طرز تهیه حلیم بادمجان با طعمی بی نظیرحلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقوی است و در برخی مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد. حلیم بادمجان که طرز تهیه آن را در این بخش از آموزش آشپزی نمناک خواهید خواند، هنگام سرو باید کش دار باشد و یکی از نشانه های خوب پخته شدن این غذا کش آمدن آن است که در نتیجه ی استفاده از گوشت گردن می باشد.مواد لازم حلیم بادمجانمواد لازممیزان لازمگوشت۲۵۰ گرمبادمجان۱ کیلوپیاز۳عددسیر۴ حبهعدس۱ پیمانهبرنج۱ پیمانهگردو۱۰۰ گرمروغنبه میزان لازمنمک به میزان لازم فلفل سیاهبه میزان لازمزرد چوبهبه میزان لازمدارچیننوک ق چکشکبه میزان لازمزعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوریطرز تهیه حلیم بادمجان مرحله اول : ابتدا عدس و برنج را در ظرف های جداگانه به همراه آب حدود ۳ ساعت خیس کنید. در برنج کمی نمک بریزید.مرحله دوم : در یک قابلمه مناسب پیاز را با کمی روغن تفت دهید.مرحله سوم : به پیاز کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. مرحله چهارم : پس از اینکه پیاز کمی نرم شد گوشت را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد. شما می توانید گوشت را به صورت ریز خرد کنید تا هم سریع تر بپزد و هم سریع تر له شود.مرحله پنجم : سیر ها را پوست بگیرید و صورت حلقه ای برش بزنید و به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. می توانید سیرها را درسته نیز به گوشت اضافه کنید و این بخش کاملا سلیقه ای است.مرحله ششم : مقداری آب گرم روی گوشت ها بریزید و بگذارید تا گوشت کاملا بپزد این کار حدود ۳ الی ۴ ساعت طول می کشد. مرحله هفتم : عدس را بپزید تا حدی که در حد له شدن بپزد و بسیار نرم شوند.مرحله هشتم : برنج را نیز با کمی روغن به روش کته بپزید. مرحله نهم : بادمجان ها را پوست بکنید و از وسط آن ها را برش بزنید. سپس آن ها را در آب نمک بگذارید تا تلخی آن ها از بین برود. مرحله دهم : بادمجان ها را پس از دو ساعت آبکش کنید و کمی بشورید و کنار بگذارید تا خشک شود. مرحله یازدهم : بادمجان ها را با کمی روغن سرخ کنید. سعی کنید بیش از اندازه سرخ نشود. اگر دوست داشته باشید می توانید بادمجان ها را کبابی کنید. مرحله دوازدهم : دو عدد پیاز را خلالی نازک خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید.مرحله سیزدهم : مقداری زردچوبه و نمک را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید.مرحله چهاردهم : گردو را با چاقو در حدی خرد کنید که هنگام جویدن غذا، تکه های آن به خوبی حس شود.مرحله پانزدهم : در ظرف مناسبی بادمجان های سرخ شده را بریزید و ۲ قاشق غذاخوری زعفران به آن اضافه کنید.مرحله شانزدهم : مقداری فلفل و دارچین به بادمجان ها اضافه کنید.مرحله هفدهم : بادمجان ها را با این ادویه ها بکوبید تا مواد به خورد بادمجان برود. مرحله هجدهم : گردو ها را به بادمجان اضافه کرده و هم بزنید. مرحله نوزدهم : عدسی که پخته اید را به حلیم اضافه کنید. مرحله بیستم : برنج را نیز اضافه کنید و دوباره شروع به کوبیدن مواد کنید. شما می توانید در این مرحله یک حبه سیر را رنده کنید و به موادتان اضافه کنید که البته این کار سلیقه ای است.مرحله بیست و یکم : نصف پیاز خلالی را که سرخ کرده اید را به بادمجان ها اضافه کنید و هم بزنید. می توانید بادمجان ها را حدود ۲ دقیقه بدون گوشت و کشک تفت دهید این کار باعث می شود حلیم بادمجان طعم بی نظیری داشته باشد.مرحله بیست دوم : گوشت را نیز با کمک چاقو یا چنگال ریش ریش کنید و به بادمجان اضافه کنید. مرحله بیست سوم : سه قاشق غذا خوری کشک را با کمی آب رقیق کنید و به مواد حلیم بادمجان اضافه کنید. پس از این مرحله میزان نمک و ادویه این غذا را چک کنید. میزان کشک نیز سلیقه ای می باشد.به دلیل داشتن نمک زیاد کشک سعی کنید در مرحل قبلی از مقدار کمی از نمک استفاده کنید و پس از ریختن کشک نمک آن را اندازه کنید.مرحله بیست چهارم : برای تزیین این غذا با بادمجان از نصف پیازی که سرخ کرده اید به همراه کشک و نعنا داغ تزیین کنید. با اضافه کردن کمی زعفران به کشک می توانید کشک زعفرانی نیز تهیه کنید و برای تزیین استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
شیرینی خونگی شب یلدا برای عروس و خودمون
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=31604

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها