طرز تهیه حلیم بادمجان با طعمی بی نظیرحلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقوی است و در برخی مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد. حلیم بادمجان که طرز تهیه آن را در این بخش از آموزش آشپزی نمناک خواهید خواند، هنگام سرو باید کش دار باشد و یکی از نشانه های خوب پخته شدن این غذا کش آمدن آن است که در نتیجه ی استفاده از گوشت گردن می باشد.مواد لازم حلیم بادمجانمواد لازممیزان لازمگوشت۲۵۰ گرمبادمجان۱ کیلوپیاز۳عددسیر۴ حبهعدس۱ پیمانهبرنج۱ پیمانهگردو۱۰۰ گرمروغنبه میزان لازمنمک به میزان لازم فلفل سیاهبه میزان لازمزرد چوبهبه میزان لازمدارچیننوک ق چکشکبه میزان لازمزعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوریطرز تهیه حلیم بادمجان مرحله اول : ابتدا عدس و برنج را در ظرف های جداگانه به همراه آب حدود ۳ ساعت خیس کنید. در برنج کمی نمک بریزید.مرحله دوم : در یک قابلمه مناسب پیاز را با کمی روغن تفت دهید.مرحله سوم : به پیاز کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. مرحله چهارم : پس از اینکه پیاز کمی نرم شد گوشت را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد. شما می توانید گوشت را به صورت ریز خرد کنید تا هم سریع تر بپزد و هم سریع تر له شود.مرحله پنجم : سیر ها را پوست بگیرید و صورت حلقه ای برش بزنید و به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. می توانید سیرها را درسته نیز به گوشت اضافه کنید و این بخش کاملا سلیقه ای است.مرحله ششم : مقداری آب گرم روی گوشت ها بریزید و بگذارید تا گوشت کاملا بپزد این کار حدود ۳ الی ۴ ساعت طول می کشد. مرحله هفتم : عدس را بپزید تا حدی که در حد له شدن بپزد و بسیار نرم شوند.مرحله هشتم : برنج را نیز با کمی روغن به روش کته بپزید. مرحله نهم : بادمجان ها را پوست بکنید و از وسط آن ها را برش بزنید. سپس آن ها را در آب نمک بگذارید تا تلخی آن ها از بین برود. مرحله دهم : بادمجان ها را پس از دو ساعت آبکش کنید و کمی بشورید و کنار بگذارید تا خشک شود. مرحله یازدهم : بادمجان ها را با کمی روغن سرخ کنید. سعی کنید بیش از اندازه سرخ نشود. اگر دوست داشته باشید می توانید بادمجان ها را کبابی کنید. مرحله دوازدهم : دو عدد پیاز را خلالی نازک خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید.مرحله سیزدهم : مقداری زردچوبه و نمک را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید.مرحله چهاردهم : گردو را با چاقو در حدی خرد کنید که هنگام جویدن غذا، تکه های آن به خوبی حس شود.مرحله پانزدهم : در ظرف مناسبی بادمجان های سرخ شده را بریزید و ۲ قاشق غذاخوری زعفران به آن اضافه کنید.مرحله شانزدهم : مقداری فلفل و دارچین به بادمجان ها اضافه کنید.مرحله هفدهم : بادمجان ها را با این ادویه ها بکوبید تا مواد به خورد بادمجان برود. مرحله هجدهم : گردو ها را به بادمجان اضافه کرده و هم بزنید. مرحله نوزدهم : عدسی که پخته اید را به حلیم اضافه کنید. مرحله بیستم : برنج را نیز اضافه کنید و دوباره شروع به کوبیدن مواد کنید. شما می توانید در این مرحله یک حبه سیر را رنده کنید و به موادتان اضافه کنید که البته این کار سلیقه ای است.مرحله بیست و یکم : نصف پیاز خلالی را که سرخ کرده اید را به بادمجان ها اضافه کنید و هم بزنید. می توانید بادمجان ها را حدود ۲ دقیقه بدون گوشت و کشک تفت دهید این کار باعث می شود حلیم بادمجان طعم بی نظیری داشته باشد.مرحله بیست دوم : گوشت را نیز با کمک چاقو یا چنگال ریش ریش کنید و به بادمجان اضافه کنید. مرحله بیست سوم : سه قاشق غذا خوری کشک را با کمی آب رقیق کنید و به مواد حلیم بادمجان اضافه کنید. پس از این مرحله میزان نمک و ادویه این غذا را چک کنید. میزان کشک نیز سلیقه ای می باشد.به دلیل داشتن نمک زیاد کشک سعی کنید در مرحل قبلی از مقدار کمی از نمک استفاده کنید و پس از ریختن کشک نمک آن را اندازه کنید.مرحله بیست چهارم : برای تزیین این غذا با بادمجان از نصف پیازی که سرخ کرده اید به همراه کشک و نعنا داغ تزیین کنید. با اضافه کردن کمی زعفران به کشک می توانید کشک زعفرانی نیز تهیه کنید و برای تزیین استفاده کنید.
طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی اعلا با گوشت
طرز تهیه حلیم بادمجان با طعمی بی نظیرحلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقوی است و در برخی مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد. حلیم بادمجان که طرز تهیه آن را در این […]
- 230 بازدید
- بدون دیدگاه