داغ‌ترین‌ها

طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که …

8

طرز تهیه “مربا پوست لیمو ترش” با دستوری راحت

  • کد خبر : 31908
  • 16 مهر 1402 - 10:55
طرز تهیه “مربا پوست لیمو ترش” با دستوری راحت

مربای پوست لیمو ترش با دستور تهیه سادهمربا پوست لیمو ترش را به عنوان یک دسر پرطرفدار، میتوانید از لیموهای تازه تهیه کنید. این مربا مواد لازم ساده ای دارد و به راحتی پخت می شود و در تهیه مربای پوست لیمو ترش، کار سختی نخواهید داشت. با ما در این بخش از آموزش آشپزی […]


مربای پوست لیمو ترش با دستور تهیه سادهمربا پوست لیمو ترش را به عنوان یک دسر پرطرفدار، میتوانید از لیموهای تازه تهیه کنید. این مربا مواد لازم ساده ای دارد و به راحتی پخت می شود و در تهیه مربای پوست لیمو ترش، کار سختی نخواهید داشت. با ما در این بخش از آموزش آشپزی نمناک همراه شوید تا مراحل ترشی با پوست لیمو ترش را بیاموزید.مواد لازم برای مربا پوست لیمو ترشلیمو ترش :یک کیلوشکر :۱ کیلورنگ زعفرانی :۱ قاشق چایخوریآبلیمو تازه :نصف لیوانآب:۳ لیوانمراحل پخت مربای پوست لیمو ترشابتدا لیمو را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و آب آن را بگیرید.پوست لیمو را داخل مقداری آب سرد قرار دهید، طوری که آب روی لیمو ها را بپوشاند.اجازه دهید تا به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت استراحت کند و در این فاصله دو بار آب آن را عوض کنید.بعد از این زمان با یک قاشق ،پوست های داخل لیمو را جدا کنید.سپس پوست لیموها را سه مرتبه ، به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بجوشانید و هر بار آب آن را عوض کنید.بعد از این مرحله از طریقه تهیه مربا پوست لیمو ترش، شکر را با سه لیوان آب و نصف لیوان آبلیموی تازه و رنگ زعفران مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند.سپس پوست لیموها را داخل شهد شکر بریزید و بگذارید تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشند و مربا به قوام لازم برسد.مربای لیمو ترش بیشتر برای دسر بکار می رود و بسیار خوش عطر است.نکات تکمیلی در مورد مربا پوست لیمو ترشزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
غذاهای محلی آذربایجان غربی؛ کلکسیون مزه ها
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=31908

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها