داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

6

سوپ جوجه و ذرت؛ مقوی برای سرماخوردگی

  • کد خبر : 31920
  • 17 مهر 1402 - 10:59
سوپ جوجه و ذرت؛ مقوی برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ جوجه برای تقویت کودک و بزرگسالانسوپ جوجه خروس یا سوپ جوجه محلی برای تقویت نوزاد و یا درمان سرماخوردگی، یکی از سوپ های مقوی است که به شیوه های مختلف طبخ و آماده می شود که ما هم در این بخش از آموزش آشپزی نمناک طرز تهیه سوپ جوجه برای سرماخوردگی را […]


طرز تهیه سوپ جوجه برای تقویت کودک و بزرگسالانسوپ جوجه خروس یا سوپ جوجه محلی برای تقویت نوزاد و یا درمان سرماخوردگی، یکی از سوپ های مقوی است که به شیوه های مختلف طبخ و آماده می شود که ما هم در این بخش از آموزش آشپزی نمناک طرز تهیه سوپ جوجه برای سرماخوردگی را برایتان در نظر گرفته ایم که به دلیل داشتن ذرت تازه، سرشار از ویتامین هاست.مواد لازم برای سوپ جوجه و ذرتسینه بدون استخوان یا ران مرغ : به مقدار لازمذرت شیری : ۴ عددآب جوجه کم نمک : مقداریفلفل دلمه ای تکه شده : ۱ عددسیب زمینی تکه شده : ۱ فنجانفلفل قرمز خرد شده : به دلخواهشیر : یک فنجاننمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم طرز تهیه سوپ جوجه و ذرت تازه با شیراولین قدم برای طرز تهیه سوپ جوجه، آماده کردن مرغ هاست. مرغ را به همراه ذرت های شیری با آب بگذارید با حرات مناسب بپزند.در مرحله بعد، مرغ و ذرت های پخته را از داخل قابلمه خارج و تکه تکه کنید و به آب جوجه درون قابلمه فلفل دلمه ای تکه شده را اضافه کنید.سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بعد از شستن به اندازه حبه های قند خرد کنید و به یک فنجان شیر اضافه کنید، بعد این ترکیب را داخل آب جوجه بریزید و هم بزنید.** استفاده از شیر در این سوپ آزاد است و درصورت تب داشتن فرد سرماخورده ای که سوپ جوجه را برایش آماده می کنید، بهتر است شیر را از مواد لازم سوپ حذف کنید. **جوجه ها را که با یک چنگال ریز ریز کردید، به آب جوجه برگردانید.ذرت های پخته شده را هم که از چوب وسطشان جدا کردید، به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.نمک و فلفل سیاه که ادویه اصلی سوپ جوجه هستند، اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به خوبی جا بیافتد. وقتی سوپ کاملا لعاب دار شد و جا افتاد، غذای شما آماده سرو است.برای تزئین روی این سوپ مقوی می توانید از تکه های فلفل قرمز و فلفل دلمه ای استفاده کنید. نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه سوپ جوجهزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵دقیقه میباشد . طرز تهیه سوپ جوجه را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
چجوری بدون تخم مرغ کتلت درست کنم؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=31920

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها