داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

6

روش پخت قلیه بادمجان ؛ غذای مقوی بدون گوشت

  • کد خبر : 31940
  • 20 مهر 1402 - 11:19
روش پخت قلیه بادمجان ؛ غذای مقوی بدون گوشت

طرز تهیه قلیه بادمجان گرمساریاگر عاشق غذا با بادمجان هستید، حتما اسم قلیه بادمجان سمنانی به گوشتان خورده است. قلیه یک غذای بدون گوشت فوری و خوشمزه است که پیشنهاد وعده ناهار و شام خانواده شما خواهد بود. با ما در این بخش از آموزش آشپزی نمناک همراه شوید تا یک غذای جدید با مواد […]


طرز تهیه قلیه بادمجان گرمساریاگر عاشق غذا با بادمجان هستید، حتما اسم قلیه بادمجان سمنانی به گوشتان خورده است. قلیه یک غذای بدون گوشت فوری و خوشمزه است که پیشنهاد وعده ناهار و شام خانواده شما خواهد بود. با ما در این بخش از آموزش آشپزی نمناک همراه شوید تا یک غذای جدید با مواد اولیه ارزان و طعمی لذیذ با هم آماده کنیم.مواد لازم قلیه بادمجان بدون گوشت سمنانی مواد لازممقدارپیاز سرخ شده (عسلی)به مقدار لازمسیر۲ تا ۳ عددلوبیا چشم بلبلیبه مقدار لازمگوجه فیله شده (یا میکس شده)۲ عددبادمجان سرخ شده (بابرش گرد)۳ عددنمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازمطرز تهیه قلیه بادمجانلوبیا های چشم بلبلی را درون یک قابلمه پر از آب ریخته و اجازه دهید همراه آب به جوش بیاید.حالا بادمجان ها را به صورت دایره ای خرد کنید و در یک ماهتابه آن ها را با کمی روغن سرخ کنید. با کلیک روی مطلب " سرخ کردن روغن با کمترین روغن ممکن " ترفند سرخ کردن بادمجان با روغن کم را مشاهده خواهید کرد.بعد از سرخ شدن بادمجان ها، آنها را کنار گذاشته و پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کرده و داخل ماهتابه سرخ کنید. سپس مقداری سیر رنده شده و یا له شده به پیاز اضافه کنید و مجدد تفت دهید. پس از طلایی شده مخلوط پیاز و سیر، گوجه‌فرنگی‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و سپس آنها را تفت می‌دهیم.حالا لوبیا‌ها را به محتویات ماهی تابه اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کرده و یک لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم تا همه مواد به خوبی پخته شوند.در انتها بادمجان‌هایی که سرخ شده‌اند را همراه کمی آبغوره به مخلوط اضافه می‌کنیم.قلیه بادمجان با گوشت هم طبخ می شود برای همین اگر می‌خواهید این غذا خوشمزه‌تر شود، می‌توانید گوشت یا مرغ را نیز به آن اضافه کنید.ترکیب درست مواد و مخلوط‌کردن آنها به‌صورت مرتب و با دقت می‌تواند به شما یک غذای فوق‌العاده و خوشمزه دهد.نکات تکمیلی در مورد قلیه بادمجانزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد . قلیه بادمجان را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
آموزش مرغ سوخاری رژیمی؛ بدون روغن و بی نهایت خوشمزه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=31940

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها