داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

4

طرز تهیه نان خانگی نرم برای صبحانه و ساندویچ

  • کد خبر : 31948
  • 21 مهر 1402 - 11:29
طرز تهیه نان خانگی نرم برای صبحانه و ساندویچ

طرز تهیه نان خانگی با آرد گندمطرز تهیه نان ساده خانگی نرم و خوشمزه ای که در این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک برایتان خواهیم گفت، طرز تهیه نان خانگی با آرد گندم با خمیر مایه است که برای صبحانه و عصرانه بچه ها عالی است. برای پخت نان فانتزی خانگی راحت که نیاز […]


طرز تهیه نان خانگی با آرد گندمطرز تهیه نان ساده خانگی نرم و خوشمزه ای که در این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک برایتان خواهیم گفت، طرز تهیه نان خانگی با آرد گندم با خمیر مایه است که برای صبحانه و عصرانه بچه ها عالی است. برای پخت نان فانتزی خانگی راحت که نیاز به ورز دادن زیادی هم ندارد، همراه ما باشید.مواد لازم برای پخت نان ساده خانگی صبحانه و عصرانهمواد لازممقدارمایه خمیر فوری۴ قاشق چایخوریاب گرم۲ پیمانهشکر۱/۲ پیمانهکره۴ قاشق غذاخوریتخم مرغ۲ عدد بزرگنمکنصف قاشق مرباخوریآرد۶ پیمانهطرز تهیه نان ساده فانتزی در منزلیکی از ساده ترین روش ها تهیه نان خانگی، این طرز تهیه نان فانتزی است که برای کسانی که می خواهند برای اولین بار در خانه نان بپزند بسیار مناسب است.اکثر افراد فکر می کنند پختن نان در خانه به دلیل خوب ورز ندادن خمیر، نان خوبی نمی شود ولی ما با این طرز تهیه نان خانگی فوری میخواهیم نحوه پخت نان بدون نیاز به ورز دادن خمیر را به شما آموزش دهیم که با کمک آن می توانید یک نان با کیفیت و خوب بدست آورید.مرحله اولبرای تهیه خمیر نان خانگی، ۲ پیمانه آب گرم را درون ظرفی که می خواهید خمیر را آماده کنید بریزید و سپس ۴ قاشق خمیر مایه که از قبل چندین بار الک کرده اید را به آن اضافه کنید و با هم زدن سعی کنید خمیر را درون آب حل کنید.نکته حائز اهمیت در این محله دمای آب است؛ دمای آب در این مرحله باید ۴۱ تا ۴۶ درجه سانتیگراد باشد در غیر این صورت مایه خمیر به خوبی عمل نمی کند و نان سنگین و سفت خوهد شد.مرحله دومدر مرحله بعدی مایه خمیر را که درون آب گرم حل کرده و هم زده اید را کنار بگذارید تا کامل پف کند.مرحله سومدر این فاصله تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا زرده و سفید خوب ترکیب شوند. سپس شکر را به این تخم مرغ ها اضافه کنید. ( میزان شکر در پخت این نان تا حدودی سلیقه ای است و شما میتوانید میزان آن را کمتر هم در نظر بگیرید.)مرحله چهارمکمی کره و نمک را به ترکیب شکر و تخم مرغ ها اضافهکرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.مرحله پنجماین مواد ترکیب شده را به خمیر مایه ای که آماده کرده اید اضافه کنید. این مواد را با یکدیگر خوب مخلوط کنید؛ در این مرحله می توانید برای راحتی کار از دست استفاده کنید.مرحله ششمدر ادامه آرد را چندین بار الک کنید و به خمیر مایه تان اضافه کنید و دوبار شروع به ورز دادن کنید تا این که یک خمیر چسبناک به دست آورید.مرحله هفتمبا یک برس آشپزی روی خمیری که تهیه کرده اید را کره مالی کنید. با یک پلاستیک روی خمیر را به طور کامل بپوشانید و از روی پلاستیک یک دستمال دور ظرف بپیچید و در جای گرمی قرار دهید تا حدود یک ساعت آن جا بماند تا حجم خمیر دو برابر شود.حواستان باشد اگر خمیر را در جای خیلی گرم قرار دهید زودتر از زمانی که گفتیم آماده می شود و اگر بیشتر از زمان لازم در جای گرم باقی بماند خمیر شروع به ترش کردن می کند.مرحله هشتمسطحی را آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن قزار دهید و با استفاده از دست کمی پف خمیر را بخوابانید و با دست هایتان خمیر را به چندین قسمت مساوی تقسیم کنید و به اصطلاح خمیر ها را گلوله کنید. از این میزان مواد اولیه ای که در آموزش نان خانگی این بخش از نمناک داریم، حدودا ۱۸ تکه می توانید خمیر داشته باشید.مرحله نهمسینی فر لبه دار خود را با یک برس آشپزی با کره چرب کنید. سپس گلوله های خمیر را که آماده کرده اید یکی یکی داخل سینی آماده شده فر قرار دهید و به آنها شکل و فرم دلخواهتان را بدهید.مرحله دهمروی سینی را با سلفون بپوشانید و به مدت نیم ساعت آن را کنار و در جای گرم قرار دهید.اگر می خواهید بیرون بروید و یا کار دارید. سینی را به مدت ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خمیر خوب استراحت کند. در این صورت اگر زمان بیشتری هم خمیر در یخچال بماند مطمئن هستید که خمیرتان ترش نمی کند.مرحله یازدهمفر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.مرحله دوازدهمسلفون روی نان ها را برداشته و کمی کره روی سطح خمیر ها بمالید.مرحله سیزدهمسینی را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر داغ بگذارید تا روی نان ها طلائی شود و کاملاً بپزند. نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه نانزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد . طرز تهیه نان را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۹ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
راز خوشمزه شدن کله پاچه های طباخی ها
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=31948

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها