طرز تهیه سس اکبر جوجه، چاشنی خوشمزه اکبر جوجه رستورانیاکبر جوجه یکی از غذاهای پر طرفدار و خوشمزه مازندرانی است که توسط علی اکبر کلبادی نژاد ابداع شد. برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا مرغ را طعم دار کرده و در مخلوطی از کره و روغن به صورت شناور سرخ می کنند و با سس مخصوص سرو می نمایند. یکی از رازهای خوشمزه شدن این غذا، سس مخصوص آن می باشد،این سس خوشمزه را حتی می توان برای مرغ شکم پر،ماهی شکم پر و… نیز استفاده کرد. در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک با چند روش تهیه سس اکبر جوجه آشنا می شوید.چند روش تهیه سس اکبر جوجهروش اول :طرز تهیه سس ناردونبرای تهیه سس ناردون به صورت زیر عمل کنید:مواد لازم برای تهیه سس ناردونمواد لازممقداردانه انار ترش۳ لیوانرب انار ترش۱/۲ لیواننشاسته ذرت۲ قاشق غذاخورینمکبه میزان لازمنبات بزرگ۲ عددسرکه بالزامیک۱/۲ لیوانطرز تهیه سس ناردونداخل قابلمه دانه انار، نبات، نمک و سرکه را بریزید.قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا انار کمی آب بندازد و نبات حل شود.برای خوشرنگ شدن سس کفی که موقع جوشیدن روی مواد جمع می شود را حتما بگیرید.رب انار را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید مواد کمی بپزند.در یک ظرف چند قاشق آب سرد و نشاسته ذرت را مخلوط کنید.نشاسته ذرت را به مواد درون قابلمه بیافزایید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.سس از رو حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.سس را می توانید درون یک شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.از این سس میتوانید برای سرو اکبر جوجه و انواع مرغ شکم پراستفاده نمایید.روش دوم:سس اکبر جوجه با گردوبرای تهیه سس اکبر جوجه با گردو به صورت زیر عمل کنید:مواد لازم سس اکبر جوجه با گردومواد لازممقدارگردو۴ عددسیر۲ حبهرب انارنصف پیمانهروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریزعفران۲ قاشق غذاخوریگلپربه مقدار لازمطرز تهیه سس اکبر جوجه با گردو۴ عدد گردو را بشکنید و رنده یا آسیاب کنید.۲ حبه سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.در یک کاسه سیر رنده شده، گردوهای آسیاب شده و نصف پیمانه رب انار را با یکدیگر مخلوط کنید. به مواد ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون اضافه کنید.مواد را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.قاشق غذا خوری زعفران دم کرده و کمی گلپر به سس بیافزایید تا خوش طعم تر گردد.روش سوم:طرز تهیه سس اکبر جوجه با آلوجنگلیبرای تهیه سس اکبر جوجه با آلو به صورت زیر عمل کنید:مواد لازم سس اکبر جوجه با آلوجنگلیمواد لازممقدارآلو جنگلیچند عددکره۲۰ گرمرب انار۲ قاشقنمک و فلفلبه مقدار لازمطرز تهیه سس اکبر جوجه با آلوجنگلیآلو جنگلی را یک ساعتی خیس میکنیم. داخل تابه کره را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.الو جنگلی را داخل کره میریزیم و کمی تفت میدهیم.رب انار را به آلو اضافه می کنیم و تفت می دهیم.کمی آب و مقداری نمک به مواد افزوده و می گذاریم سس غلیظ شود.نکته مهم:برای درستکردن این سس با روش دیگر می توانید مقدار زیادی پیازداغ درست کنید و در یک تابه پیازداغ، رب انار، آب انار و آلو بخارای خیسخورده را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.روش چهارم:طرز تهیه سس اکبر جوجه با ادویهبرای تهیه سس اکبر جوجه با ادویه به صورت زیر عمل کنید:مواد لازم سس اکبر جوجه با ادویهمواد لازممقداررب انارنصف پیمانهپودر فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوریپودر زردچوبه۱/۵ قاشق مرباخوریپودر تخم گشنیز۱ قاشق چای خوریزعفران دم کرده۲ قاشق غذاخورینمکبه میزان لازمطرز تهیه سس اکبر جوجه با ادویهدرون ظرفی رب انار را بریزید و با مقداری کره تفت دهید.در حین تفت دادن زردچوبه، فلفل، تخم گشنیز را به رب انار بیافزایید.زعفران دم کرده و نمک را به مواد افزوده و هم بزنید تا سس رقیق شود.
این سس راز خوشمزگی اکبر جوجه های رستورانیه
طرز تهیه سس اکبر جوجه، چاشنی خوشمزه اکبر جوجه رستورانیاکبر جوجه یکی از غذاهای پر طرفدار و خوشمزه مازندرانی است که توسط علی اکبر کلبادی نژاد ابداع شد. برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا مرغ را طعم دار کرده و در مخلوطی از کره و روغن به صورت شناور سرخ می کنند و با سس […]
- 223 بازدید
- بدون دیدگاه