داغ‌ترین‌ها

تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای ۴ نفر تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب

11

طرز تهیه دمی باقالی زرد؛ غذای خوشمزه بدون گوشت

  • کد خبر : 32336
  • 25 آبان 1402 - 14:38
طرز تهیه دمی باقالی زرد؛ غذای خوشمزه بدون گوشت

طرز تهیه دمی باقالی دمپختک یا دمی باقالی از انواع غذا های اصیل و قدیمی ایرانی می باشد که طرز تهیه آن بسیار راحت است همچنین در مقایسه با خیلی از غذا ها کم هزینه می باشد زیرا مواد تشکیل دهنده این پلو بسیار آسان و دم دست است. طرز تهیه این غذای خوشمزه را […]


طرز تهیه دمی باقالی دمپختک یا دمی باقالی از انواع غذا های اصیل و قدیمی ایرانی می باشد که طرز تهیه آن بسیار راحت است همچنین در مقایسه با خیلی از غذا ها کم هزینه می باشد زیرا مواد تشکیل دهنده این پلو بسیار آسان و دم دست است. طرز تهیه این غذای خوشمزه را در این بخش از آشپز خانه نمناک بخوانید.مواد لازم دمی باقالیمواد لازممیزان لازمبرنج۲ پیمانهباقالی زرد۱ پیمانهپیاز ۱ عدد بزرگزرد چوبه۱ قاشق مربا خورینمک و فلفلبه میزان لازمروغن یا کرهبه میزان لازمطرز تهیه دمی باقالی مرحله به مرحلهمرحله اول :ابتدا برنج را به همراه آب و نمک حدود دو سه ساعت خیس کنید. مرحله دوم : باقالی ها را نیز از چند ساعت قبل خیس کنید. مرحله سوم : یک عدد پیاز بزرگ را شسته سپس نگینی خرد کنید رو حرارت قرار دهید و آن را با کمی روغن سرح کنید تا طلایی شود. سپس پیاز ها را نصف کنید.نصف آن را بگذارید تا در تابه بماند.مرحله چهارم : باقالی هایی که خیس کرده اید را با مقدار آب رو حرارت قرار دهید تا آب بجوشد. باقالی های نیم پز شده را آبکش کنید. مرحله پنجم :هم اکنون باید به پیاز ها زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز ها کاملا طلایی شوند.مرحله ششم : نمک و فلفل را نیز به پیاز ها اضافه کنید. مرحله هفتم : باقالی های آبکش شده را نیز به پیاز اضافه کنید کمی تفت دهید سپس مقدار خیلی کمی آب به این مواد اضافه کنید تا باقالی ها کمی نرم شود. مرحله هشتم :برنج خیس شده را روی حرارت گاز قرار دهید سپس به آن کمی کره و یا روغن اضافه کنید. مرحله نهم :موادی که حاضر کرده اید را همراه با کره به برنج اضافه کنید. مرحله دهم :پس از این که آب برنج کشیده شد برنج دم بگذارید. مرحله یازدهم : شما می توانید هم با پیاز داغ و هم با یک عدد تخم مرغ سرخ شده این غذای خوشمزه را سرو کنید این کار کاملا سلیقه ای می باشد. نکات مهم در مورد دمی باقالیبرای رنگ دادن به دمپختک معمولا از زردچوبه استفاده می شود ولی اگر می خواهید رنگ دمپختک شما کدر نباشد می توانید مقداری زعفران دم کرده استفاده کنید تا علاوه بر عطر بهتر دمپختک، رنگ مجلسی تری نیز داشته باشید.شما می توانید قبل از اضافه کردن باقالی ها به پیاز آن ها را حدود ۲۰ دقیقه بپزید. اگر باقالی ها را پختید پیاز و باقالی پس از اینکه آب برنج کشیده شد به برنج اضافه کنید. برای جلوگیری از له شدن باقالی باید آن را قبل از پخت تفت دهید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه نان ساجی یا نان تابه ای خانگی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32336

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها