داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

6

طرز تهیه باقالی پخته، خوشمزه تر از باقالی بازاری

  • کد خبر : 32548
  • 15 آذر 1402 - 16:38
طرز تهیه باقالی پخته، خوشمزه تر از باقالی بازاری

طرز تهیه باقالی پخته با باقالی خشکهوا که سرد می شود بوی لبو و باقلای پخته در کوچه و بازار آدم را از خود بیخود می کند،باقالی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدارفصل های پاییز و زمستان است که بسیار محبوب و خوشمزه می باشد. اگر می خواهید یک باقالی خوشمزه به روش بازاری تهیه […]


طرز تهیه باقالی پخته با باقالی خشکهوا که سرد می شود بوی لبو و باقلای پخته در کوچه و بازار آدم را از خود بیخود می کند،باقالی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدارفصل های پاییز و زمستان است که بسیار محبوب و خوشمزه می باشد. اگر می خواهید یک باقالی خوشمزه به روش بازاری تهیه نمایید، با ادامه این بخش از نمناک همراه شوید تا روش پخت سریع باقالی خشک را بیاموزید.مواد لازم تهیه باقالی پخته برای ۴ نفرمواد لازممقدارباقالی خشک ۵۰۰ گرمفلفل تند ۴ عددسرکه ۲ قاشق غذاخوریگلپر۱ قاشق چایخورینمک و فلفل سیاه به مقدار کافیروش پخت سریع باقالی خشک خوشمزهباقالی خشک را درون یک کاسه حاوی آب بریزید.اجازه دهید باقالی خشک به مدت ۲۴ ساعت یا به مدت یک شب خیس بخورد.چند بار آب باقالی خشک را تعویض نمایید.درون قابلمه ای مقداری آب بریزید تا روی سطح باقالی ها را بپوشاند.قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا آب درون قابلمه سریعتر شروع به جوشیدن کند.پس از به جوش آمدن آب،حرارت زیر قابلمه را کم کرده و اجازه دهید باقالی حدود یک تا دو ساعت با حرارت ملایم بپزد.در حین پخت هر ۱۵ دقیقه یک بار، باقالی ها را کمی زیر و رو کنید.به قابلمه مقداری سرکه، فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و اجازه دهید باقالی ها به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بمانند.روی باقالی ها نعناع خشک را ریخته و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.باقالی را در ظرف مورد نظرتان ریخته و به همراه نمک، فلفل و سرکه سرو نمایید.طرز تهیه باقالی پخته با باقالی تازهباقالی های تازه را با پوست بشویید.باقالی تازه داخل قابلمه بگذارید تا بپزد.نمک و فلفل و سرکه درون قابلمه باقالی ریخته تا مزه بگیرد.بعد از پخت باقالی در ظرف سرو بریزید و با فلفل و گلپر و نمک و سرکه مزه دار نمایید.

بیشتر بخوانید
ادویه ای که کله پاچه رو خیلی خوشمزه تر میکنه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32548

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها