طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی برای کریسمس نان زعفرانی سوئدی یکی از خوشمزه ترین نان های زعفرانی است که قبل از کریسمس به فروش می رسد و در ایام سال نو میلادی، بازار پخت و فروش این نان خوشمزه، بسیار داغ است. اگر شما هم با گزینه نان خانگی موافق هستید و مایلید برای کریسمس این نان را خودتان در منزل آماده کنید؛ میتوانید از دستور تهیه این بخش از آموزش شیرینی پزی آشپزخانه نمناک استفاده کنید.مواد لازم برای پخت نان زعفرانی سوئدی مواد لازممقدارمخمر خشک۴۲ گرمآب گرم(۴۰ درجه)نصف فنجانآرد۴ یا ۴/۵ فنجانتخم مرغ۲ عددشیرنصف فنجانشکرنصف فنجانکره ذوب شدهنصف فنجانخامه سنگیننصف فنجانزعفران۱/۴ قاشق چای خوری مواد لازم برای رومال نان زعفرانی کریسمسمواد لازممقدارشیر۲ قاشق غذاخوریتخم مرغ۱ عددشکر مرواریدی یا شکر کریستالبرای تزئیندستور پخت نان زعفرانی سوئدی برای کریسمسیک ظرف در دار بردارید و نصف فنجان آب را درون آن بریزید و به آرامی مخمری را که تهیه کرده اید را درون آب بریزید و آن ها را هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.یک قاشق غذاخوری شکر به مخمر و آب اضافه کنید هم بزنید و در، ظرف را بگذارید مواد را به مدت ۵ دقیقه در جای گرم نگهداری کنید.در یک ظرف تخم مرغ را بشکانید و با مقداری نمک هم بزنید شیر و خامه را به این ترکیب اضافه کنید و دوباره هم بزنید.باقی مانده شکر و زعفران را به این مواد اضافه کنید و با دست یا سر خمیر گیر همزن ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند.آرد را الک کنید و فنجان به فنجان آرام به مواد اضافه کنید. بعد از هر بار ریختن یک فنجان آرد آن را با مواد به خوبی مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شود در آخر این مرحله باید یک خمیر صاف و یکدست که زیاد چسبنده نباشد را بدست آورید.نکته مهمی که در این مرحله وجود دارد این است که میزان گلوتن آردها با یکدیگر متفاوت است پس به همین دلیل ممکن است آرد کمتر یا بیشتر نسبت به میزانی که به شما گفتیم استفاده کنید.خمیری که تهیه کرده اید را بپوشانید و حداقل ۲ ساعت یا ۲۴ ساعت درون یخچال قرار بدهید.فر را در دمای ۱۹۰ درجه روشن کنید و بگذارید تا گرم شود.سینی فر را بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. روی سطح کارتان مقداری آرد بپاشانید و خمیر بدست آمده تان را روی سطح پهن کنید و به ۲۴ قسمت مساوی تقسیم کنید.هر تیکه تقسیم شده را با دست ورز دهید تا فرم یک طناب را به خود بگیرند انتهای هر طرف را با دست بگیرید و در جهت مخالف یکدیگر رول کنید تا بشکل حرف انگلیسی s در بیایند.به سراغ رومال نان ها بروید.یک عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید تا کاملا سفیده و زرده ترکیب شوند سپس دو قاشق غذا خوری شیر به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.با یک برس آشپزی این مواد رومال را به روی نان ها بمالید تا کاملا سطح نان ها تخم مرغی شوند. برای جذابیت بیشتر نان می توانید شکر راه روی نان ها بپاشانید و به مدت ۱۵ دقیقه دورن فر قرار دهید تا زمانی که روی نان ها قهوهای مانند شوند.نکات تکمیلی در مورد نان زعفرانی سوئدیزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد . نان زعفرانی سوئدی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی برای کریسمس
طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی برای کریسمس نان زعفرانی سوئدی یکی از خوشمزه ترین نان های زعفرانی است که قبل از کریسمس به فروش می رسد و در ایام سال نو میلادی، بازار پخت و فروش این نان خوشمزه، بسیار داغ است. اگر شما هم با گزینه نان خانگی موافق هستید و مایلید برای کریسمس […]
- 200 بازدید
- بدون دیدگاه