داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

4

رسپی خورش اسپناساک، خوشمزه ترین غذای شمالی

  • کد خبر : 32828
  • 09 دی 1402 - 18:29
رسپی خورش اسپناساک، خوشمزه ترین غذای شمالی

آموزش خورش اسپناساک مازندرانی خورش اسپناساک از خورش های اصیل سالم و خوشمزه مازندرانی می باشد که به دلیل وجود اسفناج در آن از ارزش غذایی بالایی برخوردار است . خورش اسپناساک را می توانید برای وعده شام و ناهار تهیه کنید و از طعم بی نظر آن لذت ببرید. طرز تهیه این خورش مقوی […]


آموزش خورش اسپناساک مازندرانی خورش اسپناساک از خورش های اصیل سالم و خوشمزه مازندرانی می باشد که به دلیل وجود اسفناج در آن از ارزش غذایی بالایی برخوردار است . خورش اسپناساک را می توانید برای وعده شام و ناهار تهیه کنید و از طعم بی نظر آن لذت ببرید. طرز تهیه این خورش مقوی را در این بخش از آموزش آشپزی نمناک بخوانید. مواد لازم خورش اسپناساکمواد لازممقدارگوشت گوسفندی۴۰۰ گرماسفناج۱ کیلوگرمسبزی تازه(جعفری٬گشنیز٬تره٬نعناع)۳۰۰ گرمپیاز۲ عددهویج۱ عددسیر۳ حبهنمک و فلفلبه میزان لازمزردچوبهبه میزان لازمزردچوبه طرز تهیه خورش اسپناساک مازندرانیمرحله اول : ابتدا اسفناج ها را به همراه سبزی های دیگر پاک کرده و در آب بخیسانید تا گل و لای آن از بین برود. سپس آن ها را آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافی آن ها از بین برود. مرحله دوم: سبزی های که آب آن ها از بین رفته را خرد کنید. مرحله سوم: پوست پیاز و سیرها را گرفته سپس آن ها را بشورید و با کمک یک چاقو پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را نیز رنده کنید. مرحله چهارم: در یک قابلمه مناسب پیاز را با کمک روغن تفت دهید و سیر را نیز به آن اضافه کنید. مرحله پنجم:گوشت های خرد ده و تمیز را نیز به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید. مرحله ششم : ادویه ها را نیز که شامل فلفل سیاه و زردچوبه می شود را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. شما می توانید از دنبه نیز برای این غذا استفاده کنید. مرحله هفتم : اسفناج خرد شده را به گوشت اضافه کنید و روی آن نمک بریزید سپس حرارت گاز را بالا ببرید و اسفناج را با گوشت تفت دهید. مرحله هشتم : سبزی های معطر را که خرد کرده اید به گوشت اضافه کنید و تفت دهید سپس مقدار مناسبی آب روی مواد بریزید و بگذارید تا بجوشد و در ادامه گوشت بپزد. مرحله نهم : پس از گذشت دو ساعت از طبخ گوشت یک عدد هویج را شسته سپس پوست آن را بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و به خورش اضافه کنید . شما می توانید هویج را از خورش حذف کنید. صبر کنید تا خورش به طور کامل جا بی افتد و حاضر شود . می توانید این خورش را هم با نان و هم برنج سرو کنید.

بیشتر بخوانید
ادویه ای که رستوران ها به همبرگر میزنن+ طرز تهیه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32828

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها