داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

12

علت سفت شدن میگو و راه حلش

  • کد خبر : 32844
  • 10 دی 1402 - 18:38
علت سفت شدن میگو و راه حلش

برای جلوگیری از سفت شدن میگو چکار باید کرد؟میگو آبزی بسیار پر خاصیت و سرشار از آهن و امگا ۳ است که با آن می توان غذاهای متنوعی چون قلیه میگو، دو پیازه میگو، میگو کبابی، میگو سرخ شد‌ه، میگو سوخاری و… تهیه کرد. سفت شدن یکی از مشکلاتی است که بسیاری از افراد درحین […]


برای جلوگیری از سفت شدن میگو چکار باید کرد؟میگو آبزی بسیار پر خاصیت و سرشار از آهن و امگا ۳ است که با آن می توان غذاهای متنوعی چون قلیه میگو، دو پیازه میگو، میگو کبابی، میگو سرخ شد‌ه، میگو سوخاری و… تهیه کرد. سفت شدن یکی از مشکلاتی است که بسیاری از افراد درحین پخت میگو دچار آن می شوند اما علت چیست؟ چرا میگو سفت می شود؟ سفت شدن میگوها سبب می شود که آنها حالت لاستیکی به خود گرفته و جویدنشان سخت شود و ترد و خوشمزه و پفکی نباشد. در ادامه این بخش از نکات آشپزی نمناک علت های سفت شدن میگو را آورده ایم.میگوها را با حرارت کم تفت ندهیدبسیاری از افراد در زمان تفت دادن میگو با پیاز و ادویه شعله را کم می کنند، یکی از دلایل سفت شدن میگو مربوط به این کار است، با کم کردن حرارت میگو آب انداخته و سفت می شود،بهتر است حرارت را زیاد کنید تا میگوها آب نیاندازند و چند دقیقه میگو را تفت دهید.میگوها را بیش از حد نپزیدمیگوها گوشت نرمی داشته و برای پختن بهزمان طولانی نیاز ندارند، زمان طولانی پخت میگو سبب سفت شدن آنها می شود پس زمان پخت میگو را کوتاه کنید و بدانید که میگو با همین زمان کم هم می پزد، میگویی که به حالت دایره‌ی کامل درمی‌آید، زیاد پخته است؛ پس اجازه ندهید به این مرحله برسد زیرا اگر میگوها بیش از حد پخته شوند، حالت لاستیکی به خود می گیرند و علاوه بر از دست رفتن مواد مغذی آن، جویدنشان نیز به سختی خواهد بود.میگوها را قبل از پخت بجوشانیدبهتراست برای جلوگیری از سفتشدن میگوها، آنها را قبل از سرخ کردن ابتدا در آب، نمک و ۲ قاشق سرکه بجوشانید و سپس اقدام به سرخ کردن آن کنید تا پفکی شود.ادویه ها را زمان مناسب به میگو بیافزاییدبعد از تفت دادن میگوها با پیاز، ادویه ها را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید، افزودن ادویه ها در همان ابتدای زمان تفت دادن میگو سبب سفت شدن آن می شود.به میگو زیاد آبلیمو نزنیداگر می خواهید میگوها را مزه دار نمایید، میگوها را ساعات طولانیدر آبلیمو نخوابانید بلکه ده دقیقه قبل از طبخ، به آن آبلیمو اضافه نمایید. آبلیمو بوی بد میگو را از بین می برد. اگر زودتر آبلیمو را اضافه نمایید، باعث سفت شدن گوشت میگو می شود.

بیشتر بخوانید
حلوا با چه آردی خوشمزه تر میشه؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32844

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها