طرز تهیه کوکی ترک دار لیموییکوکی لیمویی یکی از کوکی های خوشمزه، خوش عطر و معروف بین المللی می باشد و بافت آن همانند شیرینی نارگیلی نرم و ترد است و به دلیل استفاده از لیمو ترش و پوست لیمو طعم و مزه ترش مانندی دارد که دستور تهیه آن را در این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک مشاهده می کنید.مواد لازم کوکی ترک دار لیموییمواد لازممیزان لازم تخم مرغ۲ عددشکر ۱۲۵ میلی لیتر روغن۶۲ میلی لیتر آب لیمو ترش۱/۲ لیمو ترشپوست لیمو۱ عدد بیکینگ پودر۱ قاشق چایخوری وانیل۱۰ گرمزردچوبه۱/۲ قاشق چایخوری آرد ۳ فنجان پودر قند۱ پیمانهطرز تهیه کوکی ترک دار لیموییبرای تهیه این کوکی به روش زیر پیش بروید:مرحله اول :تخم مرغ و شکر را به مدت ۳ الی۴ دقیقه با دور تند همزن هم بزنید.مرحله دوم :روغن،لیمو ترش، پوست لیمو، زردچوبه را به همراه وانیل و بکینگ پودر به تخم مرغ اضافه کنید و با دور تند همزن روع به همزدن کنید تا مواد یکدست شود.مرحله سوم :در ادامه ۲.۵ پیمانه آرد را به صورت کنترل شده به مواد کوکی اضافه کنید و با لیسک شروع به همزدن بکنید با کمک لیسک خمیری که نه خیلی نرم و نه خیلی سفت می شود به دست آورید.مرحله چهارم :روی خمیر را بپوشانید و بگذارید تا ۱الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید.اگر عجله دارید کافی است به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.مرحله پنجم :پس از خارج کردن از یخچال کوکی هایی به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید.مرحله ششم :کوکی ها را در مقدار زیادی پودر قند بغلطانید. ۱۵-۱۴ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بپزید.
طرز تهیه کوکی ترک دار خوشمزه با روشی راحت
طرز تهیه کوکی ترک دار لیموییکوکی لیمویی یکی از کوکی های خوشمزه، خوش عطر و معروف بین المللی می باشد و بافت آن همانند شیرینی نارگیلی نرم و ترد است و به دلیل استفاده از لیمو ترش و پوست لیمو طعم و مزه ترش مانندی دارد که دستور تهیه آن را در این بخش از […]
- 176 بازدید
- بدون دیدگاه