داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

9

طرز تهیه لبو بازاری با ترفند لبو فروش ها

  • کد خبر : 32968
  • 20 دی 1402 - 19:38
طرز تهیه لبو بازاری با ترفند لبو فروش ها

طرز تهیه لبو به روش بازاری یا همان دکه های کنار خیابانچغندر قرمز یا همان لبو از خوراکی های خوشمزه ای است که در فصل پائیز و زمستان می توانید آن را به صورت بخار پز شده روی چرخ دستی ها در خیابان ها ببینید! این خوراکی خوشمزه بسیار پر خاصیت را می توانید در […]


طرز تهیه لبو به روش بازاری یا همان دکه های کنار خیابانچغندر قرمز یا همان لبو از خوراکی های خوشمزه ای است که در فصل پائیز و زمستان می توانید آن را به صورت بخار پز شده روی چرخ دستی ها در خیابان ها ببینید! این خوراکی خوشمزه بسیار پر خاصیت را می توانید در خانه به روش بازاری یا همان دکه های کنار خیابان برای شب نشینی های زمستان تهیه کنید و در کنار خانواده و مهمانان میل نمایید. در این بخش از نمناک طریقه پخت لبو به همراه نکات پخت آن را آورده ایم.مواد لازم برای تهیه لبومواد لازممقدار لازمچغندر قرمز ۵ عددآب ۵ لیوانشکر یا نبات ۳ قاشق غذاخوری طرز پخت لبو روی اجاق گازابتدا لبوها را به خوبی بشویید تا تمام قسمت های آن تمیز شوند.قبل از پخت، لبوها را با چاقو برش نزنید و سر و ته شان را جدا نکنید.چغندرها را داخل یک قابلمه مناسب بریزید.داخل قابلمه مقداری آب بریزید، آب باید دو بند انگشت روی سطح چغندرها را بپوشاند.قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.بگذارید لبوها ۲الی ۳ ساعت بپزند و نرم شوند.لبوها را بعد از کمی خنک شدن از قابلمه بیرون بیاورید و پوست آنها را بکنید و به اندازه و شکل دلخواه خرد کنید.در آب لبو شکر یا نبات بریزید و به همراه لبوی خرد شده ۱ ساعت دیگر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و لبوها کاملا پخته شوند و آب لبو به اندازه یک استکان شود.لبوی پخته شده و داغ را داخل ظرف مورد نظرتان سرو کنید و آب لبوی باقی مانده را روی آن بریزید. نکات تکمیلی در مورد لبوزمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج لبو حدودا ۱۵دقیقه می باشد.زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد.لبو را می توانید به عنوان میان وعده – دسر سرو کنید.توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد.در صورت استفاده از نبات برای طبخ لبو، از نبات ساده استفاده کنید تا روی طعم لبو تاثیر منفی نگذارد.نکات تکمیلی در مورد لبوزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد . لبو را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
طرز تهیه حلوا پیچ انگشتی+ راز کشدار شدنش
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=32968

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها