نافله خوزستانی چیست؟خوزستان استانی در جنوب غربی ایران است که نه تنها جاذبه های گردشگری متنوعی دارد بلکه دارای غذاهای خوشمزه و سنتی است که اغلب گرم و تند هستند. نافله یکی از غذاهای سنتی استان خوزستان به شمار می آید که طعمی ملس دارد و با موادی چون گوشت، پیاز، سرکه و… تهیه می شود. برای تهیه نافله غذای خوزستانی این بخش از نمناک را مطالعه کنید و با رسپی نافله خوزستانی اصل همراه شوید.مواد لازم نافله خوزستانیمواد لازم میزان لازمگوشت چرخ کرده نیم کیلوآرد نخودچی۲ تا ۳ قاشق غذاخوریپیاز بزرگچهار عددنمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازمسرکه یک فنجان کوچکشکر دو فنجانآب مقداریروغن یا کره به میزان لازمنعناع به میزان لازمطرز تهیه نافله خوزستانیپیاز را با رنده متوسط رنده کرده و سپس آن را به خوبی فشار دهید تا آب اضافی اش خارج شود.داخل یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را همراه پیاز بریزید.به گوشت آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و ورز دهید.به اندازه یک گردو از مخلوط گوشت چرخ کرده بردارید و به شکل کوفته قلقلی و گرد در بیاورید.کوفته های قلقلی ها را درون تابه کمی سرخ کنید و سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری نمک، زردچوبه و فلفل در کمی روغن سرخ کنید.سپس به آن آب،نعنا ساییده،سرکه و شکر اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند.نافله های سرخ شده را درون مواد آبکی قرار دهید.درب تابه را بگذارید و اجازه دهید نافله ها مدت نیم ساعت با حرارت ملایم جوش بخورند و سس غلیظ شود.کوفته ها را به همراه سس درون ظرف بچینید و به همراه نان سرو نمایید.نکات تکمیلی در مورد نافله خوزستانیزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰دقیقه می باشد.نافله خوزستانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.این غذا را در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل نمایید.مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.نکات تکمیلی در مورد نافله خوزستانیزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰دقیقه میباشد . نافله خوزستانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه نافله خوزستانی خوشمزه و مقوی
نافله خوزستانی چیست؟خوزستان استانی در جنوب غربی ایران است که نه تنها جاذبه های گردشگری متنوعی دارد بلکه دارای غذاهای خوشمزه و سنتی است که اغلب گرم و تند هستند. نافله یکی از غذاهای سنتی استان خوزستان به شمار می آید که طعمی ملس دارد و با موادی چون گوشت، پیاز، سرکه و… تهیه می […]
- 112 بازدید
- بدون دیدگاه