داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

9

آموزش سیر داغ مجلسی، اونم بدون روغن

  • کد خبر : 33052
  • 27 دی 1402 - 20:05
آموزش سیر داغ مجلسی، اونم بدون روغن

طرز تهیه سیر داغ خشک بدون روغنسیر یک ماده‌ی غذایی بسیار مفید است که علاوه بر خواص سلامتی طعم خاص و بی نظیری را به غذاها می بخشد. اگر شما هم برای عطر و طعم دادن به غذاهای مختلف، تزئین روی آش، کشک و بادمجان و… از سیرداغ استفاده می کنید، می توانید به روش […]


طرز تهیه سیر داغ خشک بدون روغنسیر یک ماده‌ی غذایی بسیار مفید است که علاوه بر خواص سلامتی طعم خاص و بی نظیری را به غذاها می بخشد. اگر شما هم برای عطر و طعم دادن به غذاهای مختلف، تزئین روی آش، کشک و بادمجان و… از سیرداغ استفاده می کنید، می توانید به روش این بخش از آموزش آشپزی نمناک، سیرداغ بدون روغن تهیه نمایید.بدون روغن سیرداغ درست کنابتدا سیرها را پوست بگیرید و بشویید.سپس سیرها را با هر وسیله ای که در خانه دارید، چرخ کرده تا کاملا له شوند.مقداری نمک به سیرها بیافزایید.سیرهای چرخ شده را درون آبکش بریزید تا آبشان خارج گردد.سیرها را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.به سیر حتی یک قاشق روغن هم اضافه نکنید.هر چند دقیقه یکبار سیرها را هم بزنید تا کاملا سرخ شوند.اجازه دهید سیرها کاملا خشک شوند.بعد از سرخ و خشک شدن سیرها، حرارت را خاموش کنید.بگذارید سیرها سرد شوند، سپس مقداری سیر را درون آسیاب بریزید و به پودر سیر تبدیل کنید.این کار را تا تمام شدن سیرها انجام دهید.سیرهای پودرشده را الک کنید و دوباره تکه سیرهای باقی مانده درشت درون الک را پودر نمایید.پودر سیر را درون شیشه یا ظرف درب بسته بریزید و داخل یخچال نگهداری نمایید.این سیر داغ هیچ روغنی ندارد و شما می توانید به انواع غذا آن را بیافزایید.نکات مهماز سیرهای تازه و مرغوب استفاده کنید.برای اینکه پوست سیرها راحت تر جدا شوند، می توانید آن ها را برای چند دقیقه در آب جوش و یا چند ساعت در آب معمولی قرار دهید.چسبیدن سیرها به ماهیتابه، کاملاً طبیعی است و بعد از اینکه سیرها کمی سبک شدند، برطرف خواهد شد.نگهداری سیر داغ در فریزر و برای مدت زمان طولانی تر موجب کاهش ارزش غذایی و خواص سیر می شود.

بیشتر بخوانید
با گوجه سبز، چی بپزم که هم خوشمزه باشه هم راحت؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33052

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها