داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

7

آموزش سیر داغ مجلسی، اونم بدون روغن

  • کد خبر : 33052
  • 27 دی 1402 - 20:05
آموزش سیر داغ مجلسی، اونم بدون روغن

طرز تهیه سیر داغ خشک بدون روغنسیر یک ماده‌ی غذایی بسیار مفید است که علاوه بر خواص سلامتی طعم خاص و بی نظیری را به غذاها می بخشد. اگر شما هم برای عطر و طعم دادن به غذاهای مختلف، تزئین روی آش، کشک و بادمجان و… از سیرداغ استفاده می کنید، می توانید به روش […]


طرز تهیه سیر داغ خشک بدون روغنسیر یک ماده‌ی غذایی بسیار مفید است که علاوه بر خواص سلامتی طعم خاص و بی نظیری را به غذاها می بخشد. اگر شما هم برای عطر و طعم دادن به غذاهای مختلف، تزئین روی آش، کشک و بادمجان و… از سیرداغ استفاده می کنید، می توانید به روش این بخش از آموزش آشپزی نمناک، سیرداغ بدون روغن تهیه نمایید.بدون روغن سیرداغ درست کنابتدا سیرها را پوست بگیرید و بشویید.سپس سیرها را با هر وسیله ای که در خانه دارید، چرخ کرده تا کاملا له شوند.مقداری نمک به سیرها بیافزایید.سیرهای چرخ شده را درون آبکش بریزید تا آبشان خارج گردد.سیرها را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.به سیر حتی یک قاشق روغن هم اضافه نکنید.هر چند دقیقه یکبار سیرها را هم بزنید تا کاملا سرخ شوند.اجازه دهید سیرها کاملا خشک شوند.بعد از سرخ و خشک شدن سیرها، حرارت را خاموش کنید.بگذارید سیرها سرد شوند، سپس مقداری سیر را درون آسیاب بریزید و به پودر سیر تبدیل کنید.این کار را تا تمام شدن سیرها انجام دهید.سیرهای پودرشده را الک کنید و دوباره تکه سیرهای باقی مانده درشت درون الک را پودر نمایید.پودر سیر را درون شیشه یا ظرف درب بسته بریزید و داخل یخچال نگهداری نمایید.این سیر داغ هیچ روغنی ندارد و شما می توانید به انواع غذا آن را بیافزایید.نکات مهماز سیرهای تازه و مرغوب استفاده کنید.برای اینکه پوست سیرها راحت تر جدا شوند، می توانید آن ها را برای چند دقیقه در آب جوش و یا چند ساعت در آب معمولی قرار دهید.چسبیدن سیرها به ماهیتابه، کاملاً طبیعی است و بعد از اینکه سیرها کمی سبک شدند، برطرف خواهد شد.نگهداری سیر داغ در فریزر و برای مدت زمان طولانی تر موجب کاهش ارزش غذایی و خواص سیر می شود.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه املت اسپانیایی اصل با 4 رسپی خوشمزه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33052

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها