طرز تهیه خورش قیسی یا همان خورش آلو قیسیخورش آلو قیسی از خورش های اصیل ایرانی می باشد که طعم ملس و لذیذی دارد. این خورش که بیشتر در شمال ایران تهیه می شود به عنوان یک غذای مجلسی در میهمانی ها و دورهمی ها برای وعده شام یا نهار قابل سرو است و جایگاهش در لیست غذا با مرغ برای شام یا نهار همیشه محفوظ است و شما طرز تهیه خورش آلو قیسی را در این بخش از آموزش آشپزی نمناک همراه ما، دنبال می کنید.مواد لازم خورش آلو قیسیمواد لازممقدارمرغ۴ تکهبرگه زرد آلو۹ عددآلو سیاه۹ عددپیاز۲ عددشکر۱/۲ قاشق غذاخوریزعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخورینمک و فلفلبه میزان لازمزردچوبهبه میزان لازمطرز تهیه خورش آلو قیسی با مرغمرحله اول :ابتدا مرغ های تمیز شده را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. یک عدد پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید سپس به مرغ اضافه کنید.مرحله دوم :ادویه ها که شامل (نمک٬زردچوبه٬فلفل سیاه) به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد. از آب مرغ حدود ۱ لیوان کنار بگذارید و مرغ ها را از صافی رد کنید.مرحله سوم : در یک تابه روغن بریزید و مرغ های آبکش شده را سرخ کنید.مرحله چهارم : یک عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید. مرحله پنجم : آلو قیسی ها و آلو سیاه ها را شسته و آبکش کنید تا آب آن ها کامل جدا شود. سپس به پیاز های در حال سرخ شدن اضافه کرده و تفت دهید و در اوسط تفت دادن شکر را به آن اضافه کنید. میزان شکر و اضافه کردن یا نکردن آن کاملا سلیقه ای است.مرحله ششم : قابلمه مخصوص خورشت را روی حرارت بگذارید و درون آن روغن بریزید سپس رب را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود سپس مرغ را اضافه کنید و با رب تفت دهید. مرحله هفتم : مخلوط پیاز و آلو ها را به مرغ اضافه کرده و تفت دهید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. آب مرغی که کنار گذاشته بودید را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد.مرحله هشتم :زعفران دم کرده را نیز به آب خورش اضافه کنید و بگذارید تا به خورد مواد برود.خورش شما حاضر است؛ نوش جان.
خورش آلو قیسی با مرغ، غذای خوشمزه آخر هفته تون
طرز تهیه خورش قیسی یا همان خورش آلو قیسیخورش آلو قیسی از خورش های اصیل ایرانی می باشد که طعم ملس و لذیذی دارد. این خورش که بیشتر در شمال ایران تهیه می شود به عنوان یک غذای مجلسی در میهمانی ها و دورهمی ها برای وعده شام یا نهار قابل سرو است و جایگاهش […]
- 176 بازدید
- بدون دیدگاه