طرز تهیه تارت قارچ و پنیر فوری و خوشمزهنان تارت به عنوان پایه و قالب برای انواع خوراکی استفاده می شود، این نوع نان با دو طعم شور و شیرین در بازار موجود می باشد که استفاده از هر یک بسته به نوع خوراکی و یا مواد داخل تارت متفاوت است. خمیر تارت شیرین برای تهیه انواع شیرینی ها و دسرها اما نان تارت شور به عنوان پایه و قالب برای انواع غذاها استفاده می شود. انواع پیش غذا با نان تارت برای فینگر فورد در مهمانی ها بسیار مناسب است، در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه تارت قارچ و پنیر را آموزش داده ایم،تارت قارچ و پنیر از فینگر فود های پرطرفدار در مهمانی و مجالس می باشد که طرز تهیه آسانی دارد. این فینگر فود طعم بی نظیر دارد که به محبوبیت آن افزوده است.مواد لازم تارت قارچ و پنیرمواد لازممقدارسینه مرغ۱ عددقارچ۳۰۰ گرمپیاز۱ عددپنیرپیتزابه مقدار لازمخمیر تارت آمادهبه مقدار لازمپودر سیر۱ قاشق چایخوریآویشن۱ قاشق چایخورینمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازمطرز تهیه تارت قارچ و پنیر با مرغمرحله اول:ابتدا درون قابلمه ای یک عدد سینه مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل و زردچوبه بپزید، سپس مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.مرحله دوم:بعد از پوست کندن پیاز، آن را رنده ریز کنید، سپس قارچ ها را بشویید و سپس پوست آن را بگیرید و خرد کنید.مرحله سوم:در یک تابه مناسب روغن بریزید و پیاز را به همراه پودر سیر و قارچ های خرد شده تفت دهید.مرحله چهارم:بعد از تفت دادن قارچ ها نوبت به اضافه نمودن مرغ ریش ریش شده به تابه می رسد، مرغ را به همراه ادویه های گفته شده به قارچ های سرخ شده اضافه کرده و تفت دهید.مرحله پنجم:قالب تارت را با روغن چرب کنید و خمیر آماده را در آن پهن کنید. اگر می خواهید خمیر تارت را خودتان تهیه کنید در بخش شیرینی پزی نمناک بخوانید.مرحله ششم:مواد تهیه شده را درون قالب بر روی خمیر تارت بریزید و سپس پنیر را اضافه کنید. میزان پنیر پیتزا دلخواه است، برای طعم دهی بیشتر می توانید کمی جعفری نیز روی مواد بریزید.مرحله هفتم:قالب های تارت را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده، به مدت ۱۵ – ۱۰ دقیقه قرار دهید تا لبه های تارت طلایی و پنیر آب شود، بعد از خنک شدن تارت قارچ و پنیر را از قالب خارج کنید و به همراه سس دلخواه سرو نمایید.
طرز تهیه تارت قارچ و پنیر؛ یه فینگر فود خوشمزه
طرز تهیه تارت قارچ و پنیر فوری و خوشمزهنان تارت به عنوان پایه و قالب برای انواع خوراکی استفاده می شود، این نوع نان با دو طعم شور و شیرین در بازار موجود می باشد که استفاده از هر یک بسته به نوع خوراکی و یا مواد داخل تارت متفاوت است. خمیر تارت شیرین برای […]
- 231 بازدید
- بدون دیدگاه