داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

8

ادویه ای که به آش رشته عطر و طعم میده

  • کد خبر : 33188
  • 10 بهمن 1402 - 21:08
ادویه ای که به آش رشته عطر و طعم میده

ادویه آش رشته مجلسی و نذری رستوران هاآش رشته که یکی از غذاهای سنتی و محبوب‌ترین آش‌ها بین ایرانیان است که به‌عنوان وعده اصلی و یا پیش غذا مورد استفاده قرار گیرد. بسیاری از ما این آش خوشمزه را در ماه رمضان برای افطا، در ماه محرم به عنوان نذری، در فصل‌های سرد و در […]


ادویه آش رشته مجلسی و نذری رستوران هاآش رشته که یکی از غذاهای سنتی و محبوب‌ترین آش‌ها بین ایرانیان است که به‌عنوان وعده اصلی و یا پیش غذا مورد استفاده قرار گیرد. بسیاری از ما این آش خوشمزه را در ماه رمضان برای افطا، در ماه محرم به عنوان نذری، در فصل‌های سرد و در مناسبت‌های خاص مانند شب یلدا، چهارشنبه سوری و سیزده به در طبخ می کنیم. اگر دوست دارید آش رشته خوشمزه و مجلسی بپزید و طعم آش رشته تان همانند آش‌های نذری شود، باید ادویه‌های مخصوص به آن را اضافه کنید تا عطر و طعم فوق العاده‌ای در این نوع آش به وجود آید. در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک به شما خواهیم گفت که چه ادویه هایی به آش رشته بیافزایید.چه ادویه هایی در آش رشته بریزیم؟ادویه مخصوص آش رشته شامل زرد چوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر گشنیز، زعفران، نمک می باشد.زردچوبه در آش رشتهزردچوبه، ادویه طلایی رنگ و پرطرفداری است که برای طبخ و تهیه انواع غذاها، خوراک ها و نوشیدنی ها به کار می رود. به آش رشته زرد چوبه اضافه کنید تا علاوه بر طعم، رنگ آن نیز بی نظیر شود.فلفل سیاه در آش رشتهتقریبا در پخت اکثر غذاها مانند انواع سس، سالاد، غذاهای گوشتی، انواع آش، انواع ترشی‌ها و…از فلفل سیاه استفاده می شود. فلفل سیاه، طعم و عطر تندی را به غذا منتقل می‌کند.فلفل قرمز در آش رشتهفلفل قرمز می‌تواند به عنوان افزودنی یا ادویه در انواع غذاها چون انواع سس‌ها، غذاهای تند، پیتزا و پاستا، سالاد‌ها و خورشت‌ها استفاده می‌شود. با اضافه کردن فلفل قرمز به آش رشته، می‌توانید طعم و مزه‌ای منحصر به فرد را به غذاهایتان ببخشید و به سلامتی بدن خود نیز کمک کنید.پودر گشنیز در آش رشتهگشنیز سبزی پرخاصیتی است که به صورت تازه و هم به صورت خشک از آن در انواع غذاها استفاده می شود. از گشنیز تازه و خشک می توان در غذاهایی چون انواع آش، انواع سوپ، انواع کتلت و کوکو و…استفاده نمود. تخم گشنیز عطر بسیار زیادی دارد، در صورت تمایل می توانید پودر گشنیز را به آش رشته بیافزایید.پودر سیر در آش رشتهطعم غذاهای آبدار مانند سوپ، خورش و انواع آش با استفاده از پودر سیر مزه‌دار می‌شود. برای خوشمزگی آش رشته پودر سیر را به آن افزوده و از سیرداغ برای تزئین آش رشته استفاده کنید.زعفران برای آش رشتهزعفران، یکی از ادویه‌های بسیار پرطرفدار ایرانی است که رنگ و عطر بسیار خوبی به غذا می‌دهد،کاربرد زعفران در آشپزی ایرانی، بسیار زیاد است. ممکن است برایتان تعجب آور باشد اما می توانید زعفران را به آش رشته بیافزایید و عطر و طعم فوق العاده ای به آن دهید.نمک برای آش رشتهنمک یکی از چاشنی‌های پرمصرف دنیاست که در بیشتر غذاها استفاده می‌شود.در هنگام پخت آش رشته، نمک آن را امتحان کنید تا به واسطه ریختن رشته و کشک آش شور نشود. خیلی از افراد نمک را در ابتدای پخت به مواد غذایی اضافه می‌کنند که کار نادرستی است، لازم است که نمک ۱۰ دقیقه قبل از سرو غذا به غذا اضافه شود.طریقه مصرف ادویه آش رشتهشما می توانید هرکدام از ادویه های بالا را جداگانه به آش رشته اضافه کنید و یا همه را با هم ترکیب و به اندازه مناسب به آش رشته بیافزایید.زمان افزودن ادویه به آش رشتهبهترین زمان ریختن ادویه در غذا دقایق پایانی پخت غذا می‌باشد، زیرا علاوه بر حفظ خواص آن‌ها، عطر و طعم آن‌ها از بین نمی‌رود. می توانید ادویه آش رشته را پس از پخت سبزی به آن اضافه و سپس حبوبات پخته و رشته را بیافزایید یا ابتدا حبوبات را بپزید و سبزی و رشته را به آن اضافه کنید و در آخر ادویه مخصوص آش رشته را به ترکیب اضافه کنید.افزودن ادویه هایی همچون فلفل اگر به صورت تفت داده شده به غذا اضافه شوند، موجب خواهد شد که عطر و طعم بهتری به غذا ببخشند.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه نان جوش خوشمزه و فوری
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33188

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها