نکات مهم در تهیه ماهی سرخ شده و خوشمزهپخت یا سرخ کردن ماهی کار چندان دشواری نیست ولی اینکه چرا مزه ماهی های رستورانی با مزه ماهی هایی که در منزل تهیه می کنیم متفاوت است، بخاطر ترفندهای ساده ای است که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک برایتان بازگو می کنیم. پیش از این هم گفتیم که برای پخت ماهی به شکل سرخ شده یا بدون روغن، ترفندهای هرچند ساده وجود دارد که میتواند تاثیر فوق العاده ای روی مزه غذای شما داشته باشدماساژ ماهی با نمکشکم ماهی را با چاقو تیز باز کرده و بشویید و سپس مقداری زیادی نمک به ماهی اضافه کرده و آنرا به مدت ۱۰ دقیقه ماساژ داده و پس از گذشت این زمان ماهی را به خوبی شسته تا سطح آن عاری از نمک شود.مزه دار کردن ماهیادویه هایی همچون (پور گشنیز،پودر زنجبیل،زیره، پودر سیر و پودر پیاز فلفل سیاه و قرمز) طعم بی نظیری به غذای شما میدهد. می توانید ماهی را با ادویه هایی چون فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا و… و مقداری آب لیمو ترش تازه را به همراه زعفران دم کرده، به مدت ۵ دقیقه به خوبی ماساژ دهید تا مزه ها به خورد ماهی بروند. میزان افزودن زعفران به مواد ماهی دلخواه است.استفاده از سیر و پیازسیر به ماهی طعم بی نظیری می دهد.سیر و پیاز را خلالی نازک خرد کرده و به ظرف اضافه کرده و روی ظرف را با سلفون یا درپوش بپوشانید تا طعم دهنده ها به خورد ماهی بروند.زمان مرینیت کردن ماهیبهتر است برای مزه دار کردن ماهی از چند ساعت قبل از طبخ اقدام کنید. مرینیت کردن ماهی بسیار مهم است پس به ماهی زمان دهید تا کاملا طعم مواد را به خود بگیرد.استفاده از پودر سوخاریبرای تهیه ماهی سوخاری بهتر است از پودر سوخاری استفاده کنید.در صورت نبود پودر سوخاری می توانید از نان تست خشک که با ادویه ترکیب کرده اید استفاده کنید. قبل از سرذخ کردن ماهی، آنها را در پودر سوخاری بغلتانید و سپس سرخ نمایید.سرخ کردن ماهی در تابهبرای سرخ کردن ماهی در تابه ابتدا به اندازه مورد نیاز روغن داخل تابه بریزید و شعله را روشن کنید تا روغن کاملا داغ شود.سپس ماهی ها را به آرامی درون تابه قرار بدهید.اجازه بدهید تا یک طرف ماهی ها سرخ شود و بعد ماهی را بر گردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.تهیه ماهی در فربرای تهیه ماهی در فر ابتدا باید روی ظرف ماهی را فویل بکشید سپس ماهی های آماده شده از قبل را روی سینی بچینید.در دمای ۱۹۰ درجه در مدت ۲۰ دقیقه ماهی ها در درون فر می پزند.تهیه ماهی در هواپزماهی ها را پس از مزه دار شدن روی پایه فلزی هواپز بچینید و با فرچه مقداری زعفران روی ماهی ها بزنید.هواپز را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد و مدت زمان ۲۰ دقیقه تنظیم نمایید. پس از پایان زمان پخت، سطح ماهی ها کاملا طلایی و برشته شده و داخل آن کاملا نرم و پخته شده است.طریقه سرو ماهی سرخ شدهشما می توانید این غذای لذیذ را هم با سبزی پلو هم باقلی پلو و هم پلو ساده سرو کنید. برای تزیین کنار ماهی می توانید از ترشی کلم قرمز، نارنج، پیاز، جعفری استفاده کنید.
سرخ کردن ماهی قلقی داره و خیلی ها نمیدونن
نکات مهم در تهیه ماهی سرخ شده و خوشمزهپخت یا سرخ کردن ماهی کار چندان دشواری نیست ولی اینکه چرا مزه ماهی های رستورانی با مزه ماهی هایی که در منزل تهیه می کنیم متفاوت است، بخاطر ترفندهای ساده ای است که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک برایتان بازگو می کنیم. پیش […]
- 126 بازدید
- بدون دیدگاه