داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

3

آموزش چند مدل پنکیک فوری با آب، بدون شیر و …

  • کد خبر : 33252
  • 15 بهمن 1402 - 21:27
آموزش چند مدل پنکیک فوری با آب، بدون شیر و …

پنکیک فوری؛ طرز تهیه پنکیک ساده و سریعگرسنه هستید و دلتان یک میان وعده خوشمزه می خواهد؟ دوست دارید خیلی فوری و در کمترین زمان ممکن یک میان وعده خوشمزه آماده کنید؟ پنکیک ساده یا کیک تابه ای که در این بخش از نمناک آموزش می دهیم، را می توانید در چند دقیقه و با […]


پنکیک فوری؛ طرز تهیه پنکیک ساده و سریعگرسنه هستید و دلتان یک میان وعده خوشمزه می خواهد؟ دوست دارید خیلی فوری و در کمترین زمان ممکن یک میان وعده خوشمزه آماده کنید؟ پنکیک ساده یا کیک تابه ای که در این بخش از نمناک آموزش می دهیم، را می توانید در چند دقیقه و با مواد قابل دسترس با آب و بدون شیر در خانه تهیه نمایید.طرز تهیه پنکیک ساده تابه ای با آب و بدون شیراگر می خواهید بدون شیر و با آب یک پنکیک ساده فوری درست کنید، به روش زیر عمل نمایید. طرز تهیه پنکیک خانگی، طرز تهیه پنکیک بدون شیر بدین صورت است:مواد لازم تهیه پنکیک خانگیمواد لازممقدارآرد سفید۱/۵ پیمانهبکینگ پودر۱ قاشق چایخورینمکنصف قاشق چایخوریشکر۳ قاشق غذاخوریآب ولرم۱ و ۱/۴ پیمانهتخم مرغ۱ عددکره آب شده قاشق غذاخوریعصاره وانیل۱ قاشق چایخوریروغن مایعبه مقدار لازمطرز تهیه پنکیک برای ۴ نفرآرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را با هم در یک ظرف مخلوط نمایید.مواد را ابتدا یک بار الک کرده و بعد با استفاده از چنگال یا همزن مخلوط کنید تا توده‌ها از بین بروند.آب، تخم‌مرغ، کره ذوب شده و وانیل را با هم ترکیب کنید.مواد مرطوب را با آرد ترکیب نمایید و با چنگال یا همزن مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید.کمی کره، روغن یا اسپری پخت‌و‌پز به تابه اضافه کنید.یک‌چهارم پیمانه از خمیر را در تابه بریزید.خمیر را با پشت قاشق کمی فشار دهید تا پخش شود.پنکیک را تا اندازه‌ای بپزید تا روی آن حباب درست شود و لبه‌های زیری آن طلایی شود.پنکیک را برگردانید و بپزید تا طرف دیگر طلایی شود.باقیمانده خمیر را همین گونه بپزید.طرز تهیه پنکیک برای ۱۲ نفربرای تهیه پنکیک خوشمزه برای ۱۲ نفر، شما به۴ و نیم لیوان آرد سفید، ۳ عدد تخم مرغ،¾ قاشق چایخوری وانیل،۳ لیوان سر خالی شیر یا آب،۹ قاشق غذاخوری روغن مایع، ۴و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر و ۹ قاشق غذاخوری شکر نیاز دارید. این مواد را مانند دستور بالا با هم ترکیب نمایید و پنکیک فوری و خانگی درست کنید.پنکیک تابه ای با شیربرای تهیه پنکیک فوری با شیر به صورت زیر عمل کنید:مواد لازم برای تهیه پنکیک فوری با شیرمواد لازممقدارکره نرمنصف قاشق چایخوریشکر۱ قاشق چایخوریتخم مرغ۱ عددنمکنصف قاشق چایخوریشیر۱/۵ پیمانهآرد۱/۵ پیمانهبکینگ پودر۱ قاشق غذاخوریپودر کاکائو۱ قاشق چایخوری(دلخواه)طرز تهیه پنکیک ساده در خانهشکر، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.مواد خشک را از الک رد کنید.پودر کاکائو را ه مواد خشک اضافه کنید.همه مواد را با هم الک نمایید.در یک ظرف جدا گانه تخم مرغ، کره را هم زده به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.در صورت تمایل کشمش را اضافه کنید.شیر را مرحله به مرحله اضافه کنید تا خمیر نرم و غلیظ شود.کف تابه نچسب را کمی با کره چرب کنید.تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط بریزید. اجازه دهید پنکیک به مدت ۳ دقیقه بپزد تا پف کرده و رویش حباب بزند. پنکیک را برگردانده و طرف دیگرش را ۲ دقیقه حرارت دهید تا کمی برشته شود. پنکیک شما بعد از ۵ دقیقه آماده است.نکات مهم در طرز تهیه پنکیک خانگیپنکیک یک صبحانه یا میان وعده خوشمزه و مقوی و مورد علاقه بچه هاست که می توانید در کمتر از ۱۵ دقیقه و به سادگی آن را تهیه کنید.از شیره توت یا عسل می توانید به عنوان تاپینگ پنکیک‌ها استفاده کنید.یکی از تاپینگ‌های پرطرفدار پنکیک، سس شکلاتی می باشد.می‌توانید انواع میوه‌های فصل را همراه پنکیک میل کنید.انواع مربا یا مارمالاد باعث نرم‌تر شدن بافت پنکیک و خوشمزه‌تر شدن آن می‌شوند.پنکیک‌ها را می‌توان در ظرف دربسته یا کیسه‌های وکیوم تا ۴ روز در یخچال، به مدت ۳ ماه در فریزر نگهداری کرد.

بیشتر بخوانید
ادویه دلمه برگ مو چیه و سس دلمه کی اضافه میشه؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33252

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها