داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

3

پخت سمنو خانگی فوری با آسون ترین طرز تهیه

  • کد خبر : 33482
  • 07 اسفند 1402 - 23:28
پخت سمنو خانگی فوری با آسون ترین طرز تهیه

طرز تهیه سمنو خانگی برای هفت سیناکثر ما تصور میکنیم که سمنو طرز تهیه سختی دارد و نمیتوانیم این غذای پرخاصیت را در خانه به کیفیت سمنوی نذری آماده کنیم، در صورتیکه این باور درست نیست و با یک آموزش سمنو برای عید بسیار ساده در این بخش از آموزش آشپزی نمناک می توانید خودتان […]


طرز تهیه سمنو خانگی برای هفت سیناکثر ما تصور میکنیم که سمنو طرز تهیه سختی دارد و نمیتوانیم این غذای پرخاصیت را در خانه به کیفیت سمنوی نذری آماده کنیم، در صورتیکه این باور درست نیست و با یک آموزش سمنو برای عید بسیار ساده در این بخش از آموزش آشپزی نمناک می توانید خودتان در خانه سمنو فوری آماده کنید.مواد لازم سمنو سنتیمواد لازممقدارگندم۱ پیمانهآرد گندم۴ پیمانهشکر(درصورت تمایل)۲قاشق غذاخوریطرز تهیه سمنو با جوانه گندم بصورت مرحله به مرحلهیه پیمانه گندم را بشویید و داخل آب خیس کنید و هر روز آبش را عوض کنید.پس از ۲ روز داخل پارچه ی تمیز و مرطوب که داخل سبد گذاشته شده است، منتقل کنید و رویش را بپوشانید.روزی چند بار بشویید و مرطوب نگهش دارید تا بو نکند.بعد از ۲ روز که جوانه زد داخل سبد ریخته و رویش دستمال مرطوب قرار دهید.روزی چندبار آب بکشید و بشویید تا سمنو ترش نشود؛ دستمال را هم مرطوب نگه دارید.بعد از دو روز که جوانه ها قد کشید، گندم ها آماده است. فراموش نکنید که سبزه نباید از غلاف نقره ای خارج شود مگرنه سمنو تلخ میشود.جوانه ها را از هم باز کرده و خوب شسته و با مقداری آب جوش داخل میکسر ریخته و میکس کنید.میکس بدست آمده را داخل یک دستمال تمیز ریخته و عصاره اش را بگیرید.۴ پیمانه آرد کامل یا آرد سنگک را تفت دهید و بعد از الک کردن، عصاره ی جوانه گندم را به آرد اضافه کنید.روی حرارت قرار داده و مدام هم بزنید؛ غلیظ که شد حدود ۱ ساعت سمنو را دم کنید تا جا افتاده و خوش رنگ تر شود.اگر دوست دارید رنگ سمنوی شما کاراملی تر شود، میتوانید ۲ قاشق شکر را کاراملی کرده و حین پخت سمنو داخلش بریزید.سمنوی شما آماده است؛ نوش جان.فراموش نکنید سمنو بعد سرد شدن غلیظ تر و کشدار تر میشود.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه چیز کیک اسنیکرز؛ یک خوشمزه ی جدید
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33482

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها