سس براق شکلاتی برای روی کیک و تزیین انواع دسرآموزش سس شکلاتی براق این بخش از نمناک، مناسب تزیین کیک و دسرهایی است که نیاز به یک روکش براق حاوی پودر کاکائو دارند. از این سس برای تزیین انواع کیک های خانگی و دسرهای تولد و… میتوانید استفاده کنید.مواد لازم سس شکلاتی براق با پودر کاکائومواد لازممقدار لازمپودر ژلاتین ۹ گرمشکلات ۲۵ گرمشکر ۲۳۰ گرمآب سرد ۳ قاشق سوپخوریآب معمولی ۱۳۰ گرمپودر کاکائو ۳۰ گرمخامه صبحانه ۱۳۰ گرمطرز تهیه سس براق شکلاتی با خامه و ژلاتینمرحله ۱: ابتدا پودر ژلاتینی را روی آب سرد ریخته و کمی هم میزنیم و روی بخار آب کتری در حال جوش قرار میدهیم تا جاییکه شفاف شود.مرحله ۲: شکر را به همراه آب معمولی داخل ظرف ریخته و روی شعله متوسط قرار می دهیم تا زمانی که به جوش آمده و شفاف شود؛ در این مرحله اصلا به مواد قاشق نمیزنیم، فقط اگر دانه های شکر وسط ظرف مانده بود با یک لیست یا قاشق چوبی دانه های شکر را حل کنید.مرحله۳: ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا شهد بجوشد و بعد پودر کاکائو را اضافه کنید؛ مدام هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.مرحله۴: خامه صبحانه را هم روی بخار کتری یا داخل ماکروفر گرم کرده و به مواد اضافه کنید.مرحله۵: ۱۰ دقیقه اجازه دهید مواد بجوشد و بعد شعله را خاموش می کنید و ژلاتینی که روی بخار کتری شفاف شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.مرحله۶: حالا مواد را از صافی رد کنید؛ حتما باید مواد از صافی رد شود.مرحله۷: بعد از رد کردن مواد از صافی، شکلات را اضافه کرده و هم میزنید تا شکلات با گرمای سس ذوب شود.مرحله۸:این سس را باید حدودا نیم ساعت داخل دمای محیط قرار دهید تا خنک شود در حدی که وقتی انگشت داخلش فرو میبرید، مقداری از دمای بدن خنک تر باشد.مرحله۹: سس شکلاتی براق آماده شده ما، برای کاور کردن کیک و دسرها عالی است.
سس براق شکلاتی با پودر کاکائو، بهتر از قنادی ها
سس براق شکلاتی برای روی کیک و تزیین انواع دسرآموزش سس شکلاتی براق این بخش از نمناک، مناسب تزیین کیک و دسرهایی است که نیاز به یک روکش براق حاوی پودر کاکائو دارند. از این سس برای تزیین انواع کیک های خانگی و دسرهای تولد و… میتوانید استفاده کنید.مواد لازم سس شکلاتی براق با پودر […]
- 172 بازدید
- بدون دیدگاه