داغ‌ترین‌ها

دلیل حضور حدیث میرامینی در جوکر بانوان و اما عوارض نگران کننده جراحی زیبایی بینی استوری معنادار بهنوش بختیاری درباره آبرو ذوق لیلا برخورداری از دیدن عکس قدیمی اش آموزش دسر و غذا با به؛ چند پیشنهاد خوشمزه و راحت پاهای این فرمی علامت بیماری است عکس زیرخاکی فاطمه هاشمی با نعیمه نظام دوست ۳۰ سال قبل جوکر شوخی نعیمه نظام دوست و احسان که کاربران را به شک انداخت تولد و درگذشت چهره های مشهور ایرانی در ۷ آذر طرز تهیه کیک لبو خوشرنگ با پف زیاد برای شب یلدا عروس بهترین جاهای تهران برای سفر یک روزه در نوروز ژیلا صادقی عکس بهترین سفر زندگی اش را منتشر کرد نوشیدنی آلوئه ورا به اندازه ی خود آلوورا خاصیت دارد؟ ژست مثلا هنری علی شادمان در تولد ۲۸ سالگی اش سس اصلی ذرت مکزیکی اینطوری درست میشه + آموزش شوخی دور از انتظار ترلان پروانه با قیافه خودش+ عکس عجیب ترین بیماری هایی که در جهان وجود دارند تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای ۴ نفر تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس

8

سس براق شکلاتی با پودر کاکائو، بهتر از قنادی ها

  • کد خبر : 33509
  • 09 اسفند 1402 - 23:38
سس براق شکلاتی با پودر کاکائو، بهتر از قنادی ها

سس براق شکلاتی برای روی کیک و تزیین انواع دسرآموزش سس شکلاتی براق این بخش از نمناک، مناسب تزیین کیک و دسرهایی است که نیاز به یک روکش براق حاوی پودر کاکائو دارند. از این سس برای تزیین انواع کیک های خانگی و دسرهای تولد و… میتوانید استفاده کنید.مواد لازم سس شکلاتی براق با پودر […]


سس براق شکلاتی برای روی کیک و تزیین انواع دسرآموزش سس شکلاتی براق این بخش از نمناک، مناسب تزیین کیک و دسرهایی است که نیاز به یک روکش براق حاوی پودر کاکائو دارند. از این سس برای تزیین انواع کیک های خانگی و دسرهای تولد و… میتوانید استفاده کنید.مواد لازم سس شکلاتی براق با پودر کاکائومواد لازممقدار لازمپودر ژلاتین ۹ گرمشکلات ۲۵ گرمشکر ۲۳۰ گرمآب سرد ۳ قاشق سوپ‌خوریآب معمولی ۱۳۰ گرمپودر کاکائو ۳۰ گرمخامه صبحانه ۱۳۰ گرمطرز تهیه سس براق شکلاتی با خامه و ژلاتینمرحله ۱: ابتدا پودر ژلاتینی را روی آب سرد ریخته و کمی هم میزنیم و روی بخار آب کتری در حال جوش قرار میدهیم تا جاییکه شفاف شود.مرحله ۲: شکر را به همراه آب معمولی داخل ظرف ریخته و روی شعله متوسط قرار می دهیم تا زمانی که به جوش آمده و شفاف شود؛ در این مرحله اصلا به مواد قاشق نمیزنیم، فقط اگر دانه های شکر وسط ظرف مانده بود با یک لیست یا قاشق چوبی دانه های شکر را حل کنید.مرحله۳: ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا شهد بجوشد و بعد پودر کاکائو را اضافه کنید؛ مدام هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.مرحله۴: خامه صبحانه را هم روی بخار کتری یا داخل ماکروفر گرم کرده و به مواد اضافه کنید.مرحله۵: ۱۰ دقیقه اجازه دهید مواد بجوشد و بعد شعله را خاموش می کنید و ژلاتینی که روی بخار کتری شفاف شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.مرحله۶: حالا مواد را از صافی رد کنید؛ حتما باید مواد از صافی رد شود.مرحله۷: بعد از رد کردن مواد از صافی، شکلات را اضافه کرده و هم میزنید تا شکلات با گرمای سس ذوب شود.مرحله۸:این سس را باید حدودا نیم ساعت داخل دمای محیط قرار دهید تا خنک شود در حدی که وقتی انگشت داخلش فرو میبرید، مقداری از دمای بدن خنک تر باشد.مرحله۹: سس شکلاتی براق آماده شده ما، برای کاور کردن کیک و دسرها عالی است.

بیشتر بخوانید
ساندویچ مرغ خامه ای همراه با سس پستو
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33509

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها