داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

10

سس براق شکلاتی با پودر کاکائو، بهتر از قنادی ها

  • کد خبر : 33509
  • 09 اسفند 1402 - 23:38
سس براق شکلاتی با پودر کاکائو، بهتر از قنادی ها

سس براق شکلاتی برای روی کیک و تزیین انواع دسرآموزش سس شکلاتی براق این بخش از نمناک، مناسب تزیین کیک و دسرهایی است که نیاز به یک روکش براق حاوی پودر کاکائو دارند. از این سس برای تزیین انواع کیک های خانگی و دسرهای تولد و… میتوانید استفاده کنید.مواد لازم سس شکلاتی براق با پودر […]


سس براق شکلاتی برای روی کیک و تزیین انواع دسرآموزش سس شکلاتی براق این بخش از نمناک، مناسب تزیین کیک و دسرهایی است که نیاز به یک روکش براق حاوی پودر کاکائو دارند. از این سس برای تزیین انواع کیک های خانگی و دسرهای تولد و… میتوانید استفاده کنید.مواد لازم سس شکلاتی براق با پودر کاکائومواد لازممقدار لازمپودر ژلاتین ۹ گرمشکلات ۲۵ گرمشکر ۲۳۰ گرمآب سرد ۳ قاشق سوپ‌خوریآب معمولی ۱۳۰ گرمپودر کاکائو ۳۰ گرمخامه صبحانه ۱۳۰ گرمطرز تهیه سس براق شکلاتی با خامه و ژلاتینمرحله ۱: ابتدا پودر ژلاتینی را روی آب سرد ریخته و کمی هم میزنیم و روی بخار آب کتری در حال جوش قرار میدهیم تا جاییکه شفاف شود.مرحله ۲: شکر را به همراه آب معمولی داخل ظرف ریخته و روی شعله متوسط قرار می دهیم تا زمانی که به جوش آمده و شفاف شود؛ در این مرحله اصلا به مواد قاشق نمیزنیم، فقط اگر دانه های شکر وسط ظرف مانده بود با یک لیست یا قاشق چوبی دانه های شکر را حل کنید.مرحله۳: ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا شهد بجوشد و بعد پودر کاکائو را اضافه کنید؛ مدام هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.مرحله۴: خامه صبحانه را هم روی بخار کتری یا داخل ماکروفر گرم کرده و به مواد اضافه کنید.مرحله۵: ۱۰ دقیقه اجازه دهید مواد بجوشد و بعد شعله را خاموش می کنید و ژلاتینی که روی بخار کتری شفاف شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.مرحله۶: حالا مواد را از صافی رد کنید؛ حتما باید مواد از صافی رد شود.مرحله۷: بعد از رد کردن مواد از صافی، شکلات را اضافه کرده و هم میزنید تا شکلات با گرمای سس ذوب شود.مرحله۸:این سس را باید حدودا نیم ساعت داخل دمای محیط قرار دهید تا خنک شود در حدی که وقتی انگشت داخلش فرو میبرید، مقداری از دمای بدن خنک تر باشد.مرحله۹: سس شکلاتی براق آماده شده ما، برای کاور کردن کیک و دسرها عالی است.

بیشتر بخوانید
لوبیا پلو مجلسی بدون گوشت با دستور رستوانی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33509

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها