داغ‌ترین‌ها

عجیب ترین بیماری هایی که در جهان وجود دارند تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای ۴ نفر تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه

6

خوشمزه ترین کیک شکلاتی قابلمه ای، بدون شکر و روغن

  • کد خبر : 33517
  • 10 اسفند 1402 - 23:48
خوشمزه ترین کیک شکلاتی قابلمه ای، بدون شکر و روغن

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه بدون نیاز به آرد و شکراگر دوست دارید یک کیک خانگی خوشمزه با مواد اولیه ساده و سالم تهیه کنید، رسپی آموزش داده شده در این بخش از شیرینی پزی نمناک پیشنهاد خوبی است. بدون نیاز به شکر و روغن و حتی آرد، کیک شکلاتی خوشمزه و خوش بافتی را […]


طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه بدون نیاز به آرد و شکراگر دوست دارید یک کیک خانگی خوشمزه با مواد اولیه ساده و سالم تهیه کنید، رسپی آموزش داده شده در این بخش از شیرینی پزی نمناک پیشنهاد خوبی است. بدون نیاز به شکر و روغن و حتی آرد، کیک شکلاتی خوشمزه و خوش بافتی را در عرض نیم ساعت میتوانید آماده کنید.مواد لازم کیک شکلاتی بدون فر و همزنمواد لازممقدارموز۱عدد بزرگ یا ۲ عدد متوسطتخم مرغ۲ عددوانیل نوک قاشق چایخوریآرد کنجد۱/۳ لیوانپودر کاکائو الک شدهنصف لیوانبکینگ پودر۱ قاشق مربا خوریطرز تهیه کیک شکلاتی قابلمه ای بدون روغن و شکربرای تهیه مایه این کیک خوشمزه خانگی، ابتدا موز را با کمک چنگال خوب له میکنیم؛ بهتر است از موزهای رسیده و شیرین استفاده کنید.حالا ۲ عدد تخم مرغ را به همراه وانیل و ۱/۳ لیوان ارده کنجد را به موزهای له شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.به نصف لیوان پودر کاکائو الک شده ۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر اضافه کرده و با مواد مخلوط میکنیم تا به غلظت مناسب برسد.به غلظت مناسب که رسید، کف قابلمه را با روغن یا کره چرب کرده و سپس مایه کیک رو داخلش میریزیم؛ چند مرتبه زمین میکوبیم تا هوا نداشته باشد.در قابلمه کیک، دم کنی می گذاریم و سپس روی شعله پخش کنی که از یک ربع قبل گرم شده استریال قرار میدهیم.به مدت نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه به مواد کیک زمان میدهیم تا بپزد.بعد از گذشت این مدت زمان، با کمک یک سیخ چوبی میزان پخت کیک را امتحان میکنیم؛ اگر سیخ چوبی تمیز از کیک خارج شد، یعنی کیک پخته است. نوش جان.

بیشتر بخوانید
نکات چیز کیکی؛ رازی که هیچ قنادی لو نمیده
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33517

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها