طرز تهیه آش اسفناج و عدسآش به عنوان یک غذای مقوی و یک میان وعده پرخاصیت، توصیه می شود ولی مشکل بعضی از ما با این غذا، نفخ حبوبات آن است برای همین باید از آش های بدون حبوبات یا کم حبوبات استفاده کنیم، درست مثل آش اسفناج که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک، طرز تهیه آن را می خوانید.مواد لازم آش اسفناجمواد لازم مقدار لازمعدس ۱/۲ لیوانبرنج ۱/۲ لیوانپیاز بزرگ۱ عددسیر ۲-۳ حبهفلفل سیاه، زردچوبه، نمکبه میزان لازماسفناجنیم کیلوطرز تهیه آش اسفناج ساده بدون نخود لوبیامرحله۱: ابتدا نصف لیوان عدس و نصف لیوان برنج را میریزیم داخل قابلمه و ۲ الی ۳ لیوان آب اضافه میکنیم.مرحله ۲: سپس اسفناج ها را خیلی کم خرد کرده و داخل قابلمه ریخته و بازهم کمی آب اضافه میکنیم و روی شعله خیلی کم قرار میدهیم تا نیم ساعت با هم بپزند.مرحله ۳: در این فاصله داخل تابه پیاز بزرگ ریز رنده شده را داخل روغن تفت میدهیم و وقتی که سبک شد، زردچوبه اضافه میکنیم تا خوشرنگ شود.مرحله ۴: حالا نوبت اضافه کردن سیر یا پودر سیر است که با کمی تفت عطرش آزاد می شود.مرحله ۵:فلفل سیاه هم به محتویات ماهیتابه اضافه کرده و کمی تفت داده و شعله را خاموشش میکنیم.مرحله ۶: پیازداغ و سیرداغی که آماده کرده ایم به آش اضافه کرده و مخلوط میکنیم.مرحله ۷: برای غلظت و قوت بیشتر آش میتوانید مقداری عصاره قلم هم به آن اضافه کنید که ریختنش کاملا اختیاری است.مرحله ۸: نیم ساعت به مواد آش زمان میدهیم تا در ادامه پخت، پیاز داغ و مواد دیگ آش با هم خوب ترکیب شده و بقول معروف آش، جا بیفتد.مرحله ۹: بعد از آماده شده و خوب جا افتادن آش اسفناج، با کمی نعناع داغ تزیین می کنیم.نکات تکمیلی در مورد آش اسفناجزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد . آش اسفناج را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .
روش پخت آش اسفناج ساده و خوشمزه برای ۴ نفر
طرز تهیه آش اسفناج و عدسآش به عنوان یک غذای مقوی و یک میان وعده پرخاصیت، توصیه می شود ولی مشکل بعضی از ما با این غذا، نفخ حبوبات آن است برای همین باید از آش های بدون حبوبات یا کم حبوبات استفاده کنیم، درست مثل آش اسفناج که در این بخش از آموزش آشپزی […]
- 98 بازدید
- بدون دیدگاه