داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

7

آموزش کامل پخت منتو غذای افغانی

  • کد خبر : 33581
  • 16 اسفند 1402 - 0:17
آموزش کامل پخت منتو غذای افغانی

طرز تهیه منتو غذای خوشمزه افغانستانیمنتو یا مانتو یکی از غذاهای محلی افغانستان است که به دلیل طعم لذیذش، طرف‌داران بسیاری دارد. منتو در واقع نوعی پیراشکی است که با گوشت و ادویه‌های مخصوص پر می‌شود و به سفره های مردم افغانستان در مهمانی ها رنگ می بخشد. شما می‌توانید این خوراک را در اندازه‌های […]


طرز تهیه منتو غذای خوشمزه افغانستانیمنتو یا مانتو یکی از غذاهای محلی افغانستان است که به دلیل طعم لذیذش، طرف‌داران بسیاری دارد. منتو در واقع نوعی پیراشکی است که با گوشت و ادویه‌های مخصوص پر می‌شود و به سفره های مردم افغانستان در مهمانی ها رنگ می بخشد. شما می‌توانید این خوراک را در اندازه‌های دلخواه درست کنید و با انواع مختلفی از سس آن را مزه‌دار کنید. در ادامه این بخش از نمناک طرز تهیه منتو را آموزش داده ایم.مرحله اول:خمیر منتوبرای تهیه منتو شما باید خمیر را ابتدا آماده کنید. برای این کار:مواد لازم برای خمیر منتومواد لازممقدارتخم مرغ۱ عددآرد سه صفر۳۷۵ گرمنمک۱/۵ قاشق چایخوریروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریطرز تهیه خمیر منتودر یک ظرف تخم مرغ را با همزن مخلوط کنید.مقداری آب به تخم مرغ بیافزایید و دوباره هم بزنید.آرد، روغن و نمک را اضافه کنید.مواد را با هم مخلوط نمایید.با دست شروع به ورز دادن خمیر کنید.اگر خمیر خشک است و آرد روی سطح خمیر وجود دارد، مقداری آب اضافه کرده و خمیر را ورزدهید.روی خمیر را با سلفون بپوشانید تا ۳۰ دقیقه استراحت کند.روی ظرف خمیر را با پارچه‌ای بپوشانید.مرحله دوم:طرز تهیه مواد میانی منتومرحله دوم تهیه منتو، طبخ مواد میانی آن است که در ادامه آورده ایم.مواد لازم برای داخل منتومواد لازممقدارگوشت چرخ کرده۵۰۰ گرمگشنیز تازه۱ دستهپیاز متوسط۲ عددسیر۲ حبهفلفل قرمز۱ قاشق چایخورینمک۱ قاشق چایخوریزردچوبهنصف قاشق چایخوریتخم گشنیز۱ قاشق چایخوریروغن زیتونبه مقدار لازمطرز تهیه مواد داخل منتوپیازها را پوست کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید.در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و روی گاز قرار دهید.اجازه دهید روغن کمی گرم شود،سپس پیاز خرد شده را درون ماهیتابه بریزید.بعد از تفت و سبک شدن پیاز، سیر را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.گوشت چرخ شده را همراه با نمک، فلفل، تخم گشنیز و زردچوبه در ماهیتابه بریزید.اجازه دهید گوشت کمی تفت بخورد.به گوشت درون ماهیتابه، گشنیز خرد شده اضافه کنید و هم بزنید.مرحله سوم:آماده نمودن چاشنی منتودر این مرحله شما باید چاشنی و سس منتو را تهیه نمایید.بدین صورت که:مواد لازم تهیه چاشنی منتومواد لازممقدارلپه پخته شده۱ پیمانهماست چکیده۲ قاشق غذاخورینمکنصف قاشق چایخوریپودر تخم گشنیزنصف قاشق چایخوریزردچوبه۱ قاشق چایخوریرب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوریسیر۲ حبهطرز تهیه سس منتولپه را بپزید.در تابه ای سیر رنده شده را تفت داده و به آن لپه، نمک، تخم گشنیز و زردچوبه بیافزایید و کمی تفت می‌دهیم.رب را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.بگذارید مواد جا بیافتد.در ظرف دیگر ماست، نمک و دو حبه سیر رنده را باهم ترکیب کنید.مرحله چهارم:پیچاندن خمیرمرحله چهارم تهیه منتو پیچاندن مواد در خمیر منتو است که نیازمند دقت فراوان است.در این مرحله:خمیر را بعد از نیم ساعت استراحت از ظرف خارج کرده و روی تخته کار قرار دهید.خمیر را به دو قسمت تقسیم نمایید.یکی از چونه‌ها را برداشته و با وردنه نازک کنید.خمیر را به دایره‌های کوچک تقسیم نمایید.ضخامت خمیر منتو باید خیلی کم باشد.مخلوط گوشت را در مرکز هر یک از خمیر‌ها قرار دهید.لبه‌های خمیر‌ها را به هم بچسبانید.در ظرفی مقداری کمی روغن ریخته و خمیر را به روغن مایع آغشته نمایید.خمیر‌ها را پخاریز یا آبپز کنید، ولی مراقب باشید که خمیر‌ها باز نشوند.مرحله آخر:سرو منتوبرای سرو می توانید هم لعاب را جداگانه بگذارید یا روی منتو هایتان بریزید.مخلوط ماست و سیر را در دیسی ریخته و پخش کنید.خمیر‌های منتو را روی آن بریزید.چاشنی منتو را روی خمیر‌های بریزید.غذایتان را با گشنیز تازه تزئین نمایید.نکات مهم منتو غذای افغانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.برای تهیه منتو می توانید از گوشت گوساله یا گاو استفاده می‌کنند.دستور‌های مختلفی برای تهیه خمیر و چاشنی‌ها آن وجود دارد.تهیه این غذا نیازمند صرف زمان و حوصله می‌باشد و زمان آماده‌سازی آن ۳ تا ۲ ساعت زمان لازم دارد.برای بخار پز کردن منتو‌ها می‌توانید از یک سبد فلزی بر روی قابلمه استفاده کنید.خمیر این غذا را می‌توانید به صورت آماده از فروشگاه‌ها تهیه کنید.نکات تکمیلی در مورد منتو غذای افغانیزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد . منتو غذای افغانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
آموزش شربت توت فرنگی غلیظ و خوشرنگ
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33581

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها