داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

5

دیگه شکلات پذیرایی نخر؛ اینطوری تو خونه درست کن

  • کد خبر : 33697
  • 28 اسفند 1402 - 1:31
دیگه شکلات پذیرایی نخر؛ اینطوری تو خونه درست کن

طرز تهیه شکلات پذیرایی خانگی شیکیکی از پایه های ثابت پذیرایی در ایام عید نوروز و اعیاد دیگر، شکلات های پذیرایی هستید که اگر بخواهیم کیفیت مرغوب آن را هنگام خرید ملاک قرار دهیم، باید هزینه قابل توجهی را صرف کنیم غافل از اینکه خودمان در منزل میتوانیم، خوشمزه ترین شکلات های پذیرایی خانگی را […]


طرز تهیه شکلات پذیرایی خانگی شیکیکی از پایه های ثابت پذیرایی در ایام عید نوروز و اعیاد دیگر، شکلات های پذیرایی هستید که اگر بخواهیم کیفیت مرغوب آن را هنگام خرید ملاک قرار دهیم، باید هزینه قابل توجهی را صرف کنیم غافل از اینکه خودمان در منزل میتوانیم، خوشمزه ترین شکلات های پذیرایی خانگی را با ساده ترین مواد اولیه آماده و سرو کنیم. یکی از روش های ساده و دستور تهیه های پرطرفدار این شکلات پذیرایی های عید و میهمانی ها را در ادامه این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک برایتان آورده ایم.مواد لازم برای شکلات پذیراییمواد لازم میزان لازمشکلات تخته ای۲۰۰ گرمگردوی خرد شده به میزان دلخواهموز ۲ عددبیسکوییت پتی بور ۱ بستهطرز تهیه شکلات پذیرایی با بیسکوئیت پتی بوردر مرحله اول و ابتدا بیسکویت ها را با کمک دستگاه کاملا پودر کنید. میزان پودر و خرد کردن بیسکوییت ها کاملا سلیقه ای است و شما میتوانید بیسکوییت ها را دانه درشت تر استفاده کنید.بعد از اماده شدن بیسکوییت، با کمی گردوی خرد شده آن ها را ترکیب کنید.حالا موزهای پوست گرفته شده را با کمک پوره کن یا چنگال له کنید.ترکیب بیسکویت پتی بور و گردو را به موزهای له شده آن اضافه کرده و خوب ترکیب کنید تا خمیری یکدست داشته باشید.با خمیر بدست آمده، گلوله های گردی اماده کرده و روی کاغذ روغنی بچینید.در این مرحله از شکلاتی که با کمی آب جوش ترکیب و آب کرده اید استفاده میکنید.خمیر های گرد آماده شده را داخل شکلات آب شده ریخته و سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.برای تزیین می توانید از پودر پسته یا شکلات سفید هم استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه مقلوبه؛ غذای مجلسی و خوشمزه عربی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33697

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها