داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

4

آموزش شیرینی نخودچی بدون فر؛ راحت و فوری

  • کد خبر : 33705
  • 29 اسفند 1402 - 1:48
آموزش شیرینی نخودچی بدون فر؛ راحت و فوری

طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فرشیرینی نخودچی یا نان نخودچی از آن شیرینی‌هایی است که خوشمزه و پرطرفدار بوده و ایرانی‌ها از آن بیشتر در پذیرایی نوروزی استفاده می‌کنند. بسیاری از ایرانی‌ها برای پذیرایی روزهای عید، خودشان در خانه این شیرینی را آماده می‌کنند، اگر شما هم دوست دارید، این شیرینی را داخل خانه بپزید […]


طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فرشیرینی نخودچی یا نان نخودچی از آن شیرینی‌هایی است که خوشمزه و پرطرفدار بوده و ایرانی‌ها از آن بیشتر در پذیرایی نوروزی استفاده می‌کنند. بسیاری از ایرانی‌ها برای پذیرایی روزهای عید، خودشان در خانه این شیرینی را آماده می‌کنند، اگر شما هم دوست دارید، این شیرینی را داخل خانه بپزید اما فر ندارید، در این بخش از نمناک طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی بدون فر را آموزش می دهیم.مواد لازم شیرینی نخودچی بدون فرمواد لازممقدارآرد نخودچی۲ لیوانآرد سفید۲ قاشق غذاخوریپودر قند۱ لیوانروغن جامدنصف لیوانپودر هلنصف قاشق چایخوریطرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر برای عیدبرای تهیه شیرینی نخودچی بدون فر مجلسی:درون ظرفی آرد نخودچی را می ریزیم.۳ قاشق غذاخوری آرد نخودچی را برداشته و به جای آن آرد سفید اضافه کنید.آردها را مخلوط و در سه بار الک کنید.درون یک ظرف دیگر، پودر قند و پودر هل را الک و روغن جامد را به آن اضافه نمایید.مخلوط پودر قند و روغن را با همزن برقی هم زده تا کاملا سفید و خامه ای شود.مخلوط آرد را درون الک بریزید و طی ۳ مرحله به مخلوط پودر قند اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب و یکدست شود.خمیر را کمی ورز دهید تا درون کاسه جمع شود اما خمیر را زیاد ورز ندهید زیرا خمیر روغن می اندازد.روی کاسه را سلفون کشیده و خمیر را به مدت ۸ ساعت درون یخچال استراحت دهید.خمیر را از یخچال خارج کرده و درون دو لایه کیسه فریزر قرار دهید.با استفاده از وردنه خمیر را به قطر یک سانتی متر باز کنید.خمیر را با قالب دلخواه کاتر بزنید.قالب تارت یا یک سینی مناسب را با کاغذ روغنی پوشانده، سپس شیرینی های نخودچی را درون قالب بچینید.پسته یا تخم خرفه روی شیرینی ها بریزید.روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار داده و اجازه دهید،گرم شود.درون یک قابلمه مناسب یک رینگ بگذارید.قالب یا سینی را روی رینگ قرار دهید.درب قابلمه را با دم کنی پوشانده و روی قابلمه قرار دهید.قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید.اجازه دهید شیرینی ها به مدت ۴۰ دقیقه بپزد.پس از گذشت این زمان حرارت را خاموش کنید.درب قابلمه را بر داشته و بگذارید شیرینی ها کاملا خنک شوند.شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو نمایید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33705

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها