نکات طلایی در طرز تهیه کباب تابه ایکباب تابه ای از انواع کباب های خوشمزه بوده که در تابه سرخ و پخته می شود. این غذای محبوب و خوشمزه پای ثابت سفرههای مهمانی ایرانی هاست و درست کردن آن کار سختی نیست.این غذای مقوی را با نکات طلایی که در این بخش از نمناک آورده ایم، تهیه و با برنج ایرانی میل نمایید.سرخ کردن کباب تابه ایسرخ کردن کباب ها نباید در حدی باشد که گوشت شما بی آب شود، گوشتتان بهتر است آبدار باشد. تلاش کنید سرخ شدن آن به آرامی و با حرارت کم باشد.گوشت کباب تابه ایبرای تهیه یک کباب تابه ای خوشمزه، مخلوطی از گوشت گوساله و گوشت گوسفند چرخ کرده استفاده کنید. سعی کنید از گوشت کم چرب استفاده کنید تا کباب بعد از پخت بوی چربی نگیرد.ظرف تهیه کباب تابه ایبرای پخت کباب تابه ای، از ماهی تابه گود و پهن شبیه قابلمه استفاده کنید، بهتر است ماهی تابه نچسب باشد.راز خوش طعم شدن کباب تابه ایراز خوش طعم شدن کباب تابه ای، استفاده از گوجه فرنگی است. با قرار دادن گوجه فرنگی روی کباب و کف قابلمه، کباب آب میاندازد و به خوش طعم شدن کباب کمک میکند.ترفند خشک نشدن کباب تابه ایبرای خشک نشدن کباب تابهای، آب پیاز را نگیرید زیرا آب پیاز در طعم کباب تابهای موثر است و آن را ترد و خوشمزه میکند. در صورت گرفتن آب پیاز بعد از رنده کردن، کباب شما خشک میشود.مقدار پیاز برای کباب تابه ایبرای خوشمزه شدن کباب تابه ای از مقدار مناسب پیاز استفاده نمایید. بهتر است پیاز شما قرمز نباشد زیرا عطر و بوی کافی را ندارد، پیاز سفید برای درست کردن کباب تابهای بهتر است. پیاز را رنده کنید و از تکه های بزرگ آن در کباب تابه ای استفاده نکنید چرا که تکه های درشت آن زیر دندان حس می شود.ادویه کباب تابه ایبرای بهتر شدن طعم کباب تابه ای، به آن ادویه هایی چون پودر سیر و پاپریکا، گلپر اضافه کنید. دارچین نیز مزه بخصوصی به کباب شما می دهد. برای بهتر شدن بوی کباب تابه ای کمی به آن زعفران دم شده اضافه نمایید و در آخر این کباب را با سماق میل کنید.خوش طعمی کباب تابه ای با فلفلاگر می خواهید کباب تابه ای شما خوشمزه شود، فلفل سبز را لابه لای کباب بگذارید تا رایحه فلفل را به خود بگیرد.کباب تابه ای بدون روغنبرای تهیه کباب تابه ای بدون روغن، از گریل یا تابه ای ضخیم چدنی استفاده کنید، استفاده از این تابه ها سبب می شود که کباب تابه ای ترد گردد و آب موجود در گوشت خشک نشود.درصورت تهیه کباب تابه ای درون تابه های دو طرفه سبب می شود آب درون گوشت خیلی زود خشک و کباب شما خشک گردد.راز سفت نشدن کباب تابه ایاگر می خواهید کباب تابه ای ترد شود، درب تابه را در زمان پخت بگذارید تا کباب ها سفت نشوند.
ترفندی ساده برای خوشمزه تر شدن کباب تابه ای
نکات طلایی در طرز تهیه کباب تابه ایکباب تابه ای از انواع کباب های خوشمزه بوده که در تابه سرخ و پخته می شود. این غذای محبوب و خوشمزه پای ثابت سفرههای مهمانی ایرانی هاست و درست کردن آن کار سختی نیست.این غذای مقوی را با نکات طلایی که در این بخش از نمناک آورده […]
- 161 بازدید
- بدون دیدگاه