داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

4

طرز تهیه کوکو سبزی مغزدار، مخصوص افطاری

  • کد خبر : 33805
  • 08 فروردین 1403 - 2:27
طرز تهیه کوکو سبزی مغزدار، مخصوص افطاری

آموزش کوکو سبزی مجلسی با زرشک و مغز گردوبرای آنکه کوکو سبزی را کمی متفاوت و به نوعی مجلسی تر سرو کنید، کوکو سبزی مغزدار پیشنهاد خوبی است. طعم بی‌نظیر این کوکو هیچ وقت از یادتان نخواهد رفت، کافیست با دستور تهیه ای که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک میخوانید، یک بار […]


آموزش کوکو سبزی مجلسی با زرشک و مغز گردوبرای آنکه کوکو سبزی را کمی متفاوت و به نوعی مجلسی تر سرو کنید، کوکو سبزی مغزدار پیشنهاد خوبی است. طعم بی‌نظیر این کوکو هیچ وقت از یادتان نخواهد رفت، کافیست با دستور تهیه ای که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک میخوانید، یک بار امتحانش کنید.مواد لازممواد لازممقدارسبزی کوکو۳۰۰ گرمکاهوی خرد شده ۳ قاشق غذاخوریتخم مرغ۵ عددآرد۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازمزرشک و مغز گردو برای مغز کوکوبه مقدار لازمطرز تهیه کوکو سبزی مغزدار۵ عدد تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا کاملا یکدست شود.داخل ظرف دیگری، سبزی کوکو را به همراه ۲ قاشق غذاخوری آرد، نمک فلفل زردچوبه و پودر سیر و ۳ قاشق غذاخوری کاهو خرد شده ریخته و خوب مخلوط کنید.سپس تخم مرغ‌ها را اضافه و با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو کاملا یکدست شود.کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و زمانیکه کاملا داغ شد نصف مواد را داخل آن ریخته و پهن کنید.سپس وسط مایه کوکوی پهن شده داخل ماهیتانه، گردوی خرد شده و زرشک بریزید.حالا باقی مواد مایع کوکو را ریخته و کاملا پهن کنید تا روی آن را بپوشاند.درب تابه رو گذاشته و اجازه دهید خوب پخته و سرخ شود.بعد از پخت و سرخ شدن، با کمک بشقاب کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش هم برشته شود؛ اینبار درب تابه را نبندید.منتظر بمانید تا سمت دیگر کوکو هم پخته و سرخ شود؛ کوکوی شما آماده است، نوش جان.

بیشتر بخوانید
غذا برای شام با طبع گرم و طبع سرد
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33805

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها