داغ‌ترین‌ها

شوخی دور از انتظار ترلان پروانه با قیافه خودش+ عکس عجیب ترین بیماری هایی که در جهان وجود دارند تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای ۴ نفر تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر

4

پیراشکی فوری بی نهایت خوشمزه، بدون خمیر مایه

  • کد خبر : 33817
  • 09 فروردین 1403 - 2:27
پیراشکی فوری بی نهایت خوشمزه، بدون خمیر مایه

پیراشکی فوری مغز دار بدون نیاز به فر و استراحتپیراشکی شکلاتی فوری که در ادامه دستور تهیه آن را میخوانید، به عنوان یک عصرانه خوشمزه یا خوراکی مدرسه بچه ها قابل استفاده بوده و بسیار سریع و راحت آماده می شود. این دستور تهیه اضافه شد به بخش آموزش آشپزی و شیرینی پزی نمناک، یکی […]


پیراشکی فوری مغز دار بدون نیاز به فر و استراحتپیراشکی شکلاتی فوری که در ادامه دستور تهیه آن را میخوانید، به عنوان یک عصرانه خوشمزه یا خوراکی مدرسه بچه ها قابل استفاده بوده و بسیار سریع و راحت آماده می شود. این دستور تهیه اضافه شد به بخش آموزش آشپزی و شیرینی پزی نمناک، یکی از راحت ترین پیراشکی هایی را به شما می آموزد که بدون نیاز به فر و خمیر مایع در خانه می توانید آماده و از سرو آن لذت ببرید. خمیر این پیراشکی نیاز به استراحت ندارد و خیلی سریع آماده است.مواد لازم پیراشکی فوری خانگیمواد لازممقدار لازمآرد یک و نیم لیوانتخم مرغ ۱ عددشکر یک سوم لیوانروغن مایع۳ قاشق غذاخوریماست سه قاشق غذاخوریبکینگ پودریک و نیم قاشق چایخوریوانیل نوک قاشق چایخوریطرز تهیه پیراشکی فوری با مغز شکلاتمرحله اول: ابتدا تمام مواد به جز آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و با همزن دستی میزنیم تا یکدست شود.مرحله دوم: سپس بکینگ پودر و آرد را به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم. میزان آرد نباید بیشتر از اندازه مشخص شده در مواد لازم باشد، چراکه اگر زیادتر از حد مشخص استفاده کنید، پیراشکی ها مغز پخت نشده و وسط آن بصورت خام باقی می ماند.مرحله سوم: در این مرحله و بعد از آماده شدن خمیر، آن را به دو قسمت تقسیم کرده و کف سطح کار را آرد پاشی میکنیم.مرحله چهارم:هر قسمت از خمیر رو با وردنه و به اندازه یک پیش دستی باز میکنیم.مرحله پنجم: حالا شکلات تخته ای خرد شده یا شکلات صبحانه را روی خمیر قرار داده و قسمت دوم خمیر رو روی آن میکشیم و به خوبی لبه های خمیر را به هم می چسبانیم.مرحله ششم: در این مرحله، خمیر را با چاقو برش زده و درست مثل تکه های سه گوش پیتزا، پیراشکی ها را برش میزنیم.مرحله هفتم: خمیرهای هر تکه را با دقت از هر دو طرف بهم می چسبانیم.مرحله هشتم: داخل ماهیتابه مناسب، روغن را خوب داغ کره و پیراشکی ها رو داخلش سرخ می کنیم.مرحله نهم: پیراشکی های شما آماده است؛ نوش جان.

بیشتر بخوانید
نکات مهم در تهیه سمبوسه خانگی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33817

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها