داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

8

ماش پلو جدید؛ خوشمزه ترین غذا بدون گوشت و مرغ

  • کد خبر : 33853
  • 12 فروردین 1403 - 3:09
ماش پلو جدید؛ خوشمزه ترین غذا بدون گوشت و مرغ

طرز تهیه ماش پلو بدون گوشت و مرغیکی از گزینه های پیشنهادی به سوال ناهار چی بپزم که گوشت و مرغ نخواد و یا غذا بدون گوشت و مرغ برای شام، ماش پلو خوشمزه ای است که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک طرز تهیه اش را آورده ایم. این غذا یکی از غذاهای […]


طرز تهیه ماش پلو بدون گوشت و مرغیکی از گزینه های پیشنهادی به سوال ناهار چی بپزم که گوشت و مرغ نخواد و یا غذا بدون گوشت و مرغ برای شام، ماش پلو خوشمزه ای است که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک طرز تهیه اش را آورده ایم. این غذا یکی از غذاهای ساده و فوری است که میتوان با ماش تهیه کرد.مواد لازم ماش پلومواد لازممقدارماشیک پیمانهبرنج۲ پیمانههویج۲عددپیاز۲ عدد دارچین زیره نمک و فلفل زردچوبهبه میزان لازمطرز تهیه ماش پلو؛ ناهار و شام بدون گوشت و مرغابتدا ماش را که از یک ساعت پیش خیس کرده‌ایم داخل آب می‌پزیم.در این فاصله پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه سرخ می‌کنیم و پس از سرخ شدن پیازها، کمی زردچوبه اضافه و پیاز را از ماهیتانه جمع می‌کنیم.داخل همان ماهیتابه و با باقیمانده روغنی که پیاز را با آن سرخ کرده بودیم پیازهای رنده شده یا خلالی شده را تفت می‌دهیم تا به خوبی سرخ شود.بعد از سرخ شدن کامل هویج پیاز سرخ شده را به آن اضافه و با باقی ادویه‌ها تفت می‌دهیم.ماش‌ها که نیم پز شد آبکش و به برنج در حال جوش اضافه می‌کنیم. ماش ها را نیم پز برمیداریم به این دلیل که نمی‌خوایم شکل ظاهری آن تغییر کند و داخل آب برنج هم کمی پخته تر خواهد شد.کمی زردچوبه می‌ریزیم تا ترکیب ماش و برنج رنگ زیباتری بگیرد.وقتی برنج آماده آبکش کردن شد آن را آبکش میکنیم.بعد از چیدن سیب زمینی‌ها یا هر ته دیگه دیگری که مد نظر دارید، کف ظرف یک لایه از ترکیب برنج و ماش را داخل قابلمه می‌ریزیم و با کفگیر فشرده می‌کنیم.حالا یک لایه از ترکیب پیاز و هویج و ادویه‌ها و مجدد ترکیب برنج و ماش، تمام مواد را به این شکل داخل قابلمه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا ماش پلو دم بکشد.بعد از دم کشیدن غذا و قبل از سرو آن داخل ظرف مورد نظر، مواد داخل قابلمه را به خوبی با هم ترکیب کرده و سرو کنید. نوش جان.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه سس پاپریکا با رسپی اصل مجارستانی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33853

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها