داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

6

اشتباه ما ایرانی ها موقع خوردن برنج مانده

  • کد خبر : 33905
  • 16 فروردین 1403 - 10:48
اشتباه ما ایرانی ها موقع خوردن برنج مانده

خوردن برنج مانده در یخچال و باید نباید های آنبرنج یکی از غذاهای اصلی ایرانی ها می باشد که در وعده شام و ناهار با انواع خورش، قیمه، قورمه سبزی، کباب، مرغ و…سرو می شود. برنج را به روش های متنوعی چون بخار پز یا کته، دمپخت، آبکش و…می توانیم بپزیم و مصرف نماییم. یکی […]


خوردن برنج مانده در یخچال و باید نباید های آنبرنج یکی از غذاهای اصلی ایرانی ها می باشد که در وعده شام و ناهار با انواع خورش، قیمه، قورمه سبزی، کباب، مرغ و…سرو می شود. برنج را به روش های متنوعی چون بخار پز یا کته، دمپخت، آبکش و…می توانیم بپزیم و مصرف نماییم. یکی از اشتباهات ما در تهیه برنج، این است که بیش از حد برنج می پزیم و هر روز گرم کرده و مصرف می کنیم و نمی دانیم که برنج پخته‌شده را نباید بیش از یک روز در یخچال نگه داشت و اشتباه بزرگی که اغلب ما ایرانی ها در بحث خوردن برنج مانده داریم، همین بی توجهی به مدت زمانی است که آن در یخچال نگهداری کرده ایم. بررسی ها نشان میدهد که اکثر ما چندین روز برنج پخته شده از قبل را در یخچال نگهداری کرده و به مرور آن را مصرف می کنیم.در ادامه این بخش از نمناک علاوه بر این بحث مهم در مورد مصرف برنج پخته، اطلاعات حساس دیگری نیز برایتان عنوان شده است که با جدیت باید به آنها توجه کنید.چرا باید برنج پخته را زود مصرف کنیم؟برنج خام حامل هاگ‌های خفته باکتری باسیلوس سرئوس (Bacillus cereus) است که سموم قوی گوارشی تولید می‌کند، این هاگ‌ها حتی می‌توانند در فرایند پخت هم زنده بمانند، هر چه برنج پس از پخت مدت طولانی‌تری در دمای اتاق نگهداری شود، احتمال رشد باکتری‌ها در آن افزایش می‌یابد بنابراین برنج را بلافاصله پس از پخت صرف کنید.برنج پخته را چگونه نگهداری کنیم؟برنج پخته‌شده را هرچه سریع‌تر خنک کنید و ظرف یک یا دو ساعت پس از پخت در یخچال قرار دهید.برنج پخته را چگونه گرم کنیم؟هنگام گرم کردن دوباره برنج پخته‌شده، تمام قسمت‌های آن را داغ کنید، دمای ۷۳ درجه سانتیگراد یا بالاتر برای گرم کردن برنج پخته شده مناسب است.برنج پخته را چه زمانی دور بریزیم؟برنج پخته‌شده را بیش از یک روز در یخچال نگه ندارید و هیچگاه آن را بیش از یک ‌بار گرم نکنید.عوارض خوردن برنج پخته ماندهاگر برنج پخته‌شده‌ای که صرف می‌کنید، حاوی باکتری باسیلوس سرئوس باشد، دچارعوارض خفیفی چون اسهال و تهوع خواهید شد که معمولا حدود ۲۴ ساعت طول می کشد. اگر عوارض و نشانه‌های مسمومیت احتمالی طولانی شد، به پزشک رجوع کنید.

بیشتر بخوانید
آبی که این مزه رو میده نخورید
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=33905

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها